reklama
dzamena
Fanka BB :)
hahahaaaaaaaaaaaaaa
ashika przyznaje sie bez bicia ze po wczorajszym to juz wogóle nie moge usiedziec na dupie
chociaz n ie mam raczej złudzen bo lekarz powiedział ze jest duze,a przwaznie chłopcy sa duzi
ale gdyby sie zdazyło ze jednak niunia to chyba bym joba z radosci dostała
ashika a ty co moze idziesz tylko sprawdzic czy wszystko ok ?nie wierze ,tez juz ledwo co wytrzymujesz ,mam nadzieje ze ci sie sprawdzi
ashika przyznaje sie bez bicia ze po wczorajszym to juz wogóle nie moge usiedziec na dupie
chociaz n ie mam raczej złudzen bo lekarz powiedział ze jest duze,a przwaznie chłopcy sa duzi
ashika a ty co moze idziesz tylko sprawdzic czy wszystko ok ?nie wierze ,tez juz ledwo co wytrzymujesz ,mam nadzieje ze ci sie sprawdzi
dzamena
vanilka no tak jak nie zalatane to zapracowanie te nasze dziewczynki,
mówisz ze latasz siku ,no to faktycznie moze cos to nam pomoze na te nasze opuchlizny
ja owszem mam bo kupiłam ale jakos narazie nie zaczełam pic ,ale skoro piszesz ze działa to sobie zaraz zrobie
mówisz ze latasz siku ,no to faktycznie moze cos to nam pomoze na te nasze opuchlizny
ja owszem mam bo kupiłam ale jakos narazie nie zaczełam pic ,ale skoro piszesz ze działa to sobie zaraz zrobie
Mysza1984
lalllalalala ;-)
ja stosuję kurację marchewkową, bo chcę być pomarańczowa. Codziennie wypijam jakieś kubusie, pychotki, czy inne biedronkowe cuda Mam nadzieję, ze na twarzy też mnie złapie, nie tylko na rękach
hahahaaaaaaaaaaaaaa
fakt tylko teraz mysle ze pasowaloby zeby 2 byla rozna to nikt by nie mial zastrzezen :-) a jak pisalam juz sama nie wiem co chce i ide sprawdzic czy wszystko ok ale przebieram nozkami zeby nie bylo jak brat i niech pokaze co tam sobie chowa
Ja moge powiedziec ,ze na mnie dzialavanilka no tak jak nie zalatane to zapracowanie te nasze dziewczynki,
rety jak mi sie chce frytekkkkkkkkkkkkkk
dzamena
no to musisz z nim/ą pogadac co by sie ładnie ułozyło ,w koncu mamy trzeba słuchac.u mnie troche dziwne bo lekarz wczoraj mówił ze nózkami do dołu i mój m mówił ze małe miało nózki rozłozone jak patrzył i zadnych jajec nie widział a lekarz stwirdził ze nie widac bo zle ułozone i ze chyba tym razem to nie chłopiec i badz tu człowieku madry
oczekiwanie
Dziewczyny kupcie mleczko w tubce i w poczekalni wypijcie cale, moze dzidziolki beda szalaly akurat Ja mam taki plan na kolejne USG zeby zobaczyc w koncu buzke;-) Kurde bylam z psem na spacerze i mi sie w jakiejs zdechlej rybie wytarzala , musze ja wykapac, ale to jak mama wroci do domu bo sama nie dam rady a teraz musze wachac.
reklama
niunia456
czesc dziewczyny z zwiazku z moim leniem ost nawet tu nie zagladalam tyle spraw na glowie przeprowadzka chociaz jeszcze nie wiem gdzie :] dzis zaczelam licytowac o mieszkanie socjalne to moja 1 licytacja i juz czuje ze nic z tego ale ponoc cierpliwi zostana wynagrodzeni . Kilogramow przybylo ochota na slodycze nie spadla moja perelka jest ost bardzo aktywna . A ja mam pytanie co z zwiazku z tymi cwiczeniami kegla czy to pomaga ??