reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

reklama
ogarnelam troszke domek tzn odkurzylam troche tego syfiastego pylu i umylam podloge w kuchni i tak za 2 godz bedzie pewnie jak bylo ale coz remonty maja swoje prawa tylko przeraza mnie ogrom sprzatania po remoncie :-( Tym bardizej ze babci tluke do glowy zeby drzwi zamykala do pokoju a ona jakby na zlosc jak facet klul sciany to rozwalone drzwi a jak teraz docina plytki to tez otwarte, a jak facet idzie do domu to wtedy zamyka :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

emih no piekne sny :-D nastepnym razem prosze nei ubieraj mnei tak bo nie lubie kwiecistych wzorow :-D:-D:-D

tweenie tak to juz z facetami bywa starsznei chce im sie chlopcow a potem jak jest para to bardizej kochaja dziewczynki , podobno

Dziewczyny na truskawki to sie chyba zalapiemy jeszcze bo przeciez w czerwcu juz sa a co do owocow przy karmieniu to nie wolno albo raczej nei powinno sie wzdymajacych np sliwki i uczulajacych czyli alergenow do ktorych naleza truskawy

mysza wiosna i do ciebie zawita na pewno :tak::tak::tak:

kama ja tez wolnych farmerow mecze i zielone imprium, ale kurcze nudne to troche bo dlugo rosnie a i dorzucam jescze do puli gier online farmville na facebook

Tak wiec jedzmy poki mozemy :-) ja pamietam jeszcze jedno gotowany kurczak, :-:)-:)-( jejciu do dzis nie lubie drobiu a tu znowu karmienie :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: oby nie bylo wybredne, ale co mi tam przeciez ja pepsi bede karmic razem z atabe :-D:-D:-D no wlasnie a gdzie ona sie podziewa dzis ??

mammi ty to juz do nas na specjalne zaproszenie przybywasz?? gdzies sie schowala jak do wieczora nic nie napiszesz to cie szukam :tak::tak:

ashika babci napewno pan robert sie podoba dlatego drzwi nie zamyka:-Dalbo patrzy okiem fachowca czy fuszmeni dobrze robia:-D
wspolczuje sprzatania:tak:

Kama, jeszcze: Ashika, Ania-pestka, Malewa. I dwie niepewne: MAgdzik i DZamenka.
Wg moich obliczeń 21: 16......................

Ashika- to Ty tu się nie martwisz że z moim M tylko kwiecistym body?!- oj diabliku! ;)

Ostatnia edycja:
kama ja jestem pod pytajnikiem mam nadzieje tylko dzis jeszcze a co do sprzatnia pol bidy poruszam sie schudne gorsze ze mam uczulenie na kurz, pyl i znowu bede miala rece jakbym odmrozila kompletnie :-(

zaraz sie wsciekne ,napisałam sie jak jakis debil i wszystko mi skasowało ,
co do karmienia to nie mozna jeszcze pomidorów ,pamietam ze strasznie ubolewałam nad tym bo uwielbiam szczególnie te polne, a nie mozna bo bardzo uczulaja.
emih a co ma sie ashika stresowac jak pozwalasz to kusi
no naprawde dzis to mało nas stałych lipcóweczek mammi,louse,atabe,asim
własnie ciekawe co z asim bo wyjechała odpoczac ale miała jakies doły ,mam nadzieje ze jest lepiej no i asienka sie nie odzywa ,ciekawe co u niej.ja jutro ide na usg 3d wiec zobaczymy co tam w trawie piszczy

dzamenka mialam Ci pisac ...kupilam wczoraj zielona herbate ..wypilam 2 szklanki i latalam co chwila siku :tak:Dzisiaj tez wypilam szklaneczke i tez ostro leje :happy2:
Wiec moczopedna napewno jest:happy2:

co do atabe piszemy sobie czesto na gg :happy2:i zazwyczaj jak od rana Jej nie ma tzn.ze M ma wolne i spedzaja razem czas :tak:Albo sprzata ostro lub biega sobie po miescie :happy2:Mysle ,ze dzisiaj to poszla z M wozki ogladac :happy2:
a co do mammi to zapewne allegro ,allegro :happy2::-D

reklama
Witam dziewczęta:-)

u mnie pogoda fajna-cieplutko, trochę słonka by się jeszcze przydało, zwłaszca na weekend, bo wybieram się na działkę:-)

jedyneczka odrzuć emocje, bo Ci zaszkodzi:-)
Supcio na wątku wózkowym chyba temat coneco się pojawił, ja słyszałam, że niezbyt fajne są- awaryjne, po krótkim okresie podobno trzeszczą, skrzypią itp.
kusska co do podstępnego i zdradzieckiego cellilitu, to ja też mam, może nie jakiś masakryczny, ale szału nie ma- póki co smaruję pharmaceris- tym przeciw rozstępom, bo wg ulotki on m.in. zapobiega odkładaniu tłusczyku, więc sobie tłumaczę, że jednak jakoś działam w tej nierównej walce:-)
tweenie wszystko przez zmywarę, ja do mojej jestem tak przywiązana, że jak się zjobała, to 2 tygodnie chodziłam sfochowana:-) co do dentysty, to ja już dawno powinnam iść, ale jestem przypadkiem beznadziejnym- moja dentka jak mnie widzi, to już nawet nie próbuje się uśmiechać-obie wiemy, co nas czeka:-)
Mysza, kamuś mojemu D płeć była obojętna, bo mówi, że dziewczynka też może z karabinem ganiać z tatusiem:-)

Ashika może nie tylko Ty masz sny o remontowcu- babcia też ma prawo do fantazji, więc może chce sobie na chłopka popatrzeć jak pracuje?:-D

Do góry