reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

Ja to sie martwie ze te truskawki i czeresnie bede dopiero dojrzale jak juz dzidzia bedzie i nie pojem:-:)-( A grzyby podobno wytwarzaja jakies toksyny, ale nei pamietam o co z tym chodzilo, no i wogole grzybow dzieci jesc nei moga do ktoregos roku zycia chyba nie???

truskawki w czerwcu beda więc podjemy;-):tak:ja tez juz o nich marze...

reklama
oczekiwanie nie dawałam właśnie ale w tej świadomości że ciężkostrawne dla dzieci. Sama kiedyś z M pojadłam sosu na noc ze świeżych maślaczków i nas całą noc i do południa muliło:baffled:

Atabe, ja też marzę o truskawkach świeżych, po prostu uwielbiam je i mogę tonami jeść:-)

Niech już będzie czerwiec.... rozmarzyły mnie te truskawki.

No takie swieze truskaweczki mniam mnaim:-) Mrozone wogole nie oddaja tego smaku co takie zerwane prosto z krzaczka:-)

Ostatnia edycja:
ahhhhh... narobilyscie ochoty tymi truskawkami-tez uwielbiam. mniam mniam... a tu jeszcze tyle czasu....

dobra ja lece skonczyc ten obiad potem wanna i juz tylko czekam do 18.30 na wizytke u gina...zeby juz bylo po...:-( ciekawe na ile mnie wywazy....

ahhhhh... narobilyscie ochoty tymi truskawkami-tez uwielbiam. mniam mniam... a tu jeszcze tyle czasu....

dobra ja lece skonczyc ten obiad potem wanna i juz tylko czekam do 18.30 na wizytke u gina...zeby juz bylo po...:-( ciekawe na ile mnie wywazy....

powodzenia!!!!!!!!!:-)

louise Powodzenia i daj znac po :happy2:

atabe mama zadowolona :happy2:Mowi ,ze chciala Dominika ale wkoncu to nasze dziecko i mamy patrzec na to co nam sie podoba :happy2:

Mysza ja jem czesto warzywa na patelnie ..wogle lubie mrozonki w zime i sa zdrowsze jak te kupne warzywa teraz :tak:

Ale macie tempo dziewczyny... wróciłam z egzaminu, a tu tyyyyyyle czytania :-D Na wyniki muszę niestety trochępoczekać...
jak kotek siedzi w domu i jest czysciutki to tez sie raczej nie zarazisz :tak:
Mi lekarz powiedział, że każdy kot ma toxo, nawet jak siedzi w domu tylko i nie wychodzi nigdy, ale że zarazić się można tylko przez odchody, więc trzeba sprzątać w rekawicach i dokładnie myć ręce, a z mizianiem i przytulaniem nie ma problemu:-)

ja mam mieć robioną co miesiąc, i morfologię i mocz.
Ja mam zrobić teraz morfologie dopiero drugi raz przy połówkowym, ale chyba im bardziej zaawansowana ciąża tym częściej trzeba...

Mam do Was pytanko... czy zakupiłyście już spodenki ciążowe? mi się brzuch przestał mieścić w stare spodnie i muszę się na zakupy wybrać. Widziałam takie fajne dopasowane jeansiki z H&M... wiecie może gdzie jeszcze warto popatrzeć?

Spadam teraz z psem burym na spacerek w zaspach:-) Buziaki

reklama
Ale macie tempo dziewczyny... wróciłam z egzaminu, a tu tyyyyyyle czytania :-D Na wyniki muszę niestety trochępoczekać...

Mi lekarz powiedział, że każdy kot ma toxo, nawet jak siedzi w domu tylko i nie wychodzi nigdy, ale że zarazić się można tylko przez odchody, więc trzeba sprzątać w rekawicach i dokładnie myć ręce, a z mizianiem i przytulaniem nie ma problemu:-)

Ja mam zrobić teraz morfologie dopiero drugi raz przy połówkowym, ale chyba im bardziej zaawansowana ciąża tym częściej trzeba...

Mam do Was pytanko... czy zakupiłyście już spodenki ciążowe? mi się brzuch przestał mieścić w stare spodnie i muszę się na zakupy wybrać. Widziałam takie fajne dopasowane jeansiki z H&M... wiecie może gdzie jeszcze warto popatrzeć?

Spadam teraz z psem burym na spacerek w zaspach:-) Buziaki
Ty jeszcze w swoich smigasz ?/
Jak dobrze pamietam to chyba prawie wszystkie byly na zakupach z ciuchami ciazowymi :happy2:

Do góry