reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

A to moze i mozna te pieczraki:-p No bo grzybow nie mozna nie???
U nas HIV 100zl kosztuje i sie czeka chyba 2tyg. A warzywa mrozone to ja wcinam w sumie caly rok, zawsze kupuje z hortexu albo na patelnie albo jarzynowa;-)

reklama
Mnie zrobiła wszystkie badania. Tyle że na następną wizytę mam do powtórzenia tylko mocz. Dlatego tak pytam. Morfologia mi wyszła dobra ostatnio, ale przecież dziecko pobiera z mamy wszystko co się da, a ja to tak skromnie się odżywiam :zawstydzona/y:

latem sama zamroziłam sobie cały zamrażalnik krojonych warzyw, dobrze, że już się skończyły, bo M na wieść o warzywach chory był :-D

Mnie zrobiła wszystkie badania. Tyle że na następną wizytę mam do powtórzenia tylko mocz. Dlatego tak pytam. Morfologia mi wyszła dobra ostatnio, ale przecież dziecko pobiera z mamy wszystko co się da, a ja to tak skromnie się odżywiam :zawstydzona/y:

ja przed ciążą miałam piękne wyniki,a teraz są jeszcze lepsze :D

ja się cieszę, że jestem w tej ciąży bo przynajmniej się porządnie przebadam i do dentysty zajdę. Tak żadna siła do lekarza by mnie nie zagoniła :-D

A to moze i mozna te pieczraki:-p No bo grzybow nie mozna nie???
U nas HIV 100zl kosztuje i sie czeka chyba 2tyg. A warzywa mrozone to ja wcinam w sumie caly rok, zawsze kupuje z hortexu albo na patelnie albo jarzynowa;-)
oczekiwanie to rzeczywiscie bardzo drogo-nie dziwie Ci sie, ze nie robisz... troche przesadzili z cena
tweenie ja tez mialam przed ciaza piekne wyniki i na poczatku rowniez. a teraz juz cos sie tam porobilo w tej mojej morfologii ze tu czegos za duzo, tam za malo...tyle ze Fe i hemoglobina ok

Mi w pracy co roku robia badania i HIV tez nam robia, w sumie zoltaczke tez no ale to tansze i obowiazkowe w ciazy wiec zrobie. A morfologie lekarz mi mowil ze mam piekna tyle ze plytek krwii za malo i jak sie dowiedzial ze cale zycie tak mam to na czerwono napisal maloplytkowosc:no: Nie wiem czemu. Mam tylko troszeczke ponizej normy, ale widocznie w ciazy to wazne.

tweenie to pozazdrościć wyników:tak:

oczekiwanie je też i w sezonie używam mrożonek bo szybie i praktyczne, choć mam od wypadku teraz pomrożone brokuły pieczarki groszek kalafiorek:tak:

Że grzyby też nie słyszałam ale możliwe bo ciężkostrawne i może o to chodzi:confused:
Ja z Emi do 3 miesiąca uwazałam i byłam na diecie a i tak miała kolki jak diabli a po 3 miesiącach jej przeszło i jadłam wszystko oprócz nabiału w nadmiarze, kupnych wędlin i drobiu bo miała alergie. Po ciężej strawnych rzeczach tylko jak mamusia bączki puszczała i tyle:-)

reklama
Ja to sie martwie ze te truskawki i czeresnie bede dopiero dojrzale jak juz dzidzia bedzie i nie pojem:-:)-( A grzyby podobno wytwarzaja jakies toksyny, ale nei pamietam o co z tym chodzilo, no i wogole grzybow dzieci jesc nei moga do ktoregos roku zycia chyba nie???

Do góry