reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

ja planuję oddać procent na ośrodek preadopcyjny dla niemowląt porzuconych w Częstochowie. Przez parę lat chodziłam do nich na wolontariat, a teraz chociaż tak mogę im pomóc

reklama
moja mała znowu kaszle potwornie, jutro jak nic lekarz nas czeka:-(

Ciągle tylko choroby, tydzień chodzi do przedszkola, potem chora....

Maruśka, z fajnych hoteli w egipcie, takich w przystępnej cenie:

hurghada: Hilton Long Beach, El Palacio, Beach Albatros Garden, Jungle Aquapark

Sharm: Kiroseiz, Tropicana Sea Beach, Tropicana Club Azure, Palmyra Amar el Zaman

daj mi termin i na jak długo to wyślę ci na priva szczegóły.

A jesteś pewna, że w ciąży chcesz do egiptu?

Bo ja ładnych kilka razy byłam i za każdym razem faraon mnie porządnie łapał....

Vanilka, ja tez tak myślę, że fajnie jest mieć dzieciaki tej samej płci, ale to pewnie traci na znaczeniu jak już się urodzi, tak samo kochałabyś córę jak synka i ja odwrotnie.

Aczkolwiek te posty o erekcji podczas zmieniania pieluchy czy karmienia lekko mnie przeraziły:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

a ja mogę polecić biuro podróży w Egipcie. Prowadzi je Polka i mają wycieczki dużo tańsze niż te proponowane w hotelach :) Byliśmy z nimi na 3 i było super :)

Ja Hiltona Long Beach w Hurgadzie średnio polecam... hotel nawet całkiem ok i czysty basen, ale jeśli chodzi o ofertę all inclusive to kicha... do wszystkich napojów gazowanych i niegazowanych dolewają wodę... nie da się tego pić, alkoholi z resztą też się nie da... bo od smaku takiej lokalnej wódki to poprostu wykręca.... a w całym hotelu nie można było NIC innego do picia kupić, w dodatku w pobliżu nie było żadnych sklepów.

No i teren jest wielkich i od bungalowów do basenów kawał drogi....

Cześć dziewczyny.
Jejku ale ja Was ostatnio zaniedbuje:zawstydzona/y: Nie mam ostatnio czasu na nic i jestem kompletnie padnięta.Nie wiedziałam,że szukanie mieszkania jest takie czasochłonne.A troszkę nam śpieszno bo zastał nam miesiąc:szok::szok::szok:
W każdym bądź razie chciałam się z Wami podzielić pewną informacją.Dziś miałam USG i będę miała ....
SYNUSIA!!!!!!! :-D:-D:-D
Normalnie wiedziałam - miałam tak silne przeczucie że to chłopiec :tak::tak:
No i na imię też już się zdecydowaliśmy będzie ALANEK :-)

Cześć dziewczyny.
Jejku ale ja Was ostatnio zaniedbuje:zawstydzona/y: Nie mam ostatnio czasu na nic i jestem kompletnie padnięta.Nie wiedziałam,że szukanie mieszkania jest takie czasochłonne.A troszkę nam śpieszno bo zastał nam miesiąc:szok::szok::szok:
W każdym bądź razie chciałam się z Wami podzielić pewną informacją.Dziś miałam USG i będę miała ....

Gratuluję Synka:-)

Ja tez już się zegnam. Dobranoc, do jutra:-)

reklama
Cześć dziewczyny.
Gratki kochana :happy2::happy2::happy2:super,ze synus bedzie :tak:
my tez szukamy chaty ..masakra ...jeden mamy upatrzony ale zawsze cos nowego lepszego mozna znalezc :happy2:

ide spac pa

Ostatnia edycja:
Do góry