reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

DZIEKUJĘ DZIEWCZYNY BARDZO ZA GRATULACJE:happy2:
Chodzę jak w jakimś obłędzie z usmiechem od ucha do ucha:-)
Już wiem dlaczego na zakupach tylko różowe ciuszki mi się podobały;-)
Imę jeszcze nie wybrane,nawet wstępnie żadnych propozycji nie mamy,bo założyliśmy,że będzie chłopczyk i stanęło na Tymonie,ale dla dziewczynki to nie bardzo pasuje;-)

reklama
zwolnienie mąż zawiózł. Ale jeszcze muszę od pracodawcy wysępić pita i zaświadczenie do ZUS (renta). Ciężko to zrobić,bez rozmowy :)
Poza tym, moja szefowa jest bardzo rozlazłą osobą i obawiam się, że nie złożyła tego zaświadczenia.
Jeśli nie złożyła, to co teraz? :)
A jeśli już, to z pewnością na stare nazwisko i adres (całkiem inne województwo), mimo, że od pół roku funkcjonuję już na nowych papierach :) Ale przez 6 miesięcy nie miała czasu, żeby zaktualizować moje dane :/
Miałam już parę razy przeprawę z ZUSem w sprawie renty i dogadać się z nimi to wyzwanie, chciałabym tego uniknąć...

DZIEKUJĘ DZIEWCZYNY BARDZO ZA GRATULACJE:happy2:
Chodzę jak w jakimś obłędzie z usmiechem od ucha do ucha:-)
Już wiem dlaczego na zakupach tylko różowe ciuszki mi się podobały;-)
Imę jeszcze nie wybrane,nawet wstępnie żadnych propozycji nie mamy,bo założyliśmy,że będzie chłopczyk i stanęło na Tymonie,ale dla dziewczynki to nie bardzo pasuje;-)

haha u mnie też był Tymon dopóki nie poszliśmy na usg:-D:-D

mammi super !!! Gratuluje córeczki ! Fajnie że Ci się wyśnione marzenie spelniło :)

Natalia ja mam wizyte 25.02 więc poczekamy sobie razem na wiadomość, zresztą jest jeszcze pare dziewczyn co też mają w tym terminie wizyty dopiero. Pocieszające jest to że nie zostaniemy same.
W poprzedniej ciązy od 17 tc wiedziałam że prawdopodobnie będzie dziewczynka ale na 100 dopiero w 28tc. Eh żeby już było wiadomo tego 25 a nie 26 lipca

kurcze, jeszcze przed ciążą na widok nuteli chora byłam. Teraz już w sklepie omijam ją z daleka :)
a co będzie na fasolkę ze śliwkami? :D

reklama
Co Wy dziewczyny tak wszystkie corki chcecie ??
Boicie sie synkow ;-);-)
Ja tam chcialam miec drogiego syneczka i jestem happy ,ze bedzie moj synek mial braciszka :tak::tak:Jak bym miala pierwsza corke to zapewne chciala bym i druga :tak:jednak rodzenstwo tej samej plci jak dla mnie najlepsze :happy2:

Do góry