reklama
atabe
Fanka BB :)
Tylko, że mój M póki co to bardzo chce Tymona, ale jestem pewna, że córeczkę też pokocha
pokocha pokocha mój już sam sukienki ogląda
Gregorka
Jak właśnie powiedziałam M o Tymonie i Waszych doświadczeniach, to się chyba przestraszył i zaczyna poważnie myśleć o Maćku Mój zamiast sukienek to wędkę dla Maleństwa chce już kupić, a jak go uświadamiam, że może być dziewczynka, to mówi, że różowe też się znajdą (taki z niego zapalony wędkarz)
Anais
Zaciekawiona BB
Mój Luby dla odmiany marzy o córuni... lub jak on zwykle mówi: "o małej księżniczce":-)
Dziewczyny jeszcze raz bardzo dziękuję za życzenia:-)
mammi Gratuluję upragnionej córeczki:-)
Bardzo miło z jego strony-super ze tak Cię zaskoczył
Ja sie nie boje synka-nawet bardzo bym go chciała, ale czuję ze córcia jest u mnie pod serduszkiem
mammi Gratuluję upragnionej córeczki:-)
Ale muszę Wam się pochwalić jaki mój M dzisiaj miły.
przyszedł z pracy i mówi: kupiłem ci buty, ajkby były niedobre to oddam jutro, ale były fajne i postanowiłem wziąć.
No i sa idealne i naprawdę mi się podobają, takie sportowe ECCO, akurat do latania na spacerki z wózkiem.
No zaskoczył mnie dzisiaj maksymalnie...
Bardzo miło z jego strony-super ze tak Cię zaskoczył
Co Wy dziewczyny tak wszystkie corki chcecie ??
Boicie sie synkow ;-);-)
Ja tam chcialam miec drogiego syneczka i jestem happy ,ze bedzie moj synek mial braciszka Jak bym miala pierwsza corke to zapewne chciala bym i druga jednak rodzenstwo tej samej plci jak dla mnie najlepsze
Ja sie nie boje synka-nawet bardzo bym go chciała, ale czuję ze córcia jest u mnie pod serduszkiem
oczekiwanie
Dziewczyny czy kazda z was podejla juz decyzje na co przeznaczy swoj 1% podatku???? Bo jak nie to ja mam prosbe zeby pomoc mojej kolezance, ale to musicie wyrazic zgode czy moge link wkleic.
reklama
oczekiwanie
vanilka ja chcialam core bo tak pomyslalm ze poplotkowac z cora mozna i na zakupy fajnie pozniej razem i do fryzjera i wogole wiecej wspolnych tematow;-);-);-) a syn to poleci gdzies z kolegami i tyle go bede miala. No i jeszzce synowa mi go zabierze, a tak corki przewaznie u mamusi siedza