karolcia81
czekam na szczęście.....
aisim - trzymam mocno...i zaraz daj znać co tam?:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja wracam do tematu lekarstw, też mam przepisany duphaston.
Emih nie wiem czy branie lekarstw na własną rękę jest ok, ja bym sie obawiała. Zreszta po kupieniu tego lekarstwa ulotkę kilka razy czytałam i w google sprawdzałam terminy medyczne których nie znałam.
Objawy, hmm na szczęście nudności nie mam i oby tak dalej, zresztą chyba wcześniej o tym pisałam, ale odbija mi się strasznie.
witam - mnie wzcoraj nie bylo bo mialam dzien pewlen wrazen...bylam na usg, a potem swietowalismy- do domu zawitalam przed 24
wiek ciazy tak jak na suwaczku-wszystko prawidlowe, bardzo wczesna ciaza-jeszcze niewiele bylo widac;-) wyniki krwi i moczy bdb, ponowna wizyte mam na 26 listopada
Natucha- jak prosisz nic nie napisze..........:---(