reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

Nie mam żadnych milimetrów tylko GS 0.82 :wściekła/y: wiem że termin porodu wylicza się na podstawie daty ostatniej miesiączki- u mnie 23 września, ale niestety miałam dość nieregularne cykle...

Cześć Atabe
Ja też miałam ostatni @ 23 września. Według moich obliczeń termin będzie na 4 lipca.Tyle,że ja mam cykle co 30 dni.
Gratuluje wszystkim przyszłym mamą :-)

Ostatnia edycja:
reklama
No pewnie odrazu powiec !! Napewno Ci przysluguje :-)
Ty czekam na powrot swojego ,a ja na mojego :-)przyleci po nas w srode !!juz sie doczekac nie moge !!

A Twój już wie? Mój będzie dopiero w środę w nocy.Już świruje i korci mnie żeby mu powiedzieć.Ale tyle wytrzymałam to wytrzymam jeszcze te kilka dni :-) Tak mi się wydaje:-D

JEJ dziewczyny GRATULUJE . Nie moge spac i tak bezczelnie Was podczytuje, moja krolewna zaczela szarze i nie ma mowy o spaniu . Pojawily sie lipcowki to znaczy ze moje rozpakowanie zbliza sie , tak szybko ten czas mija zobaczycie nim sie obejzycie a tu polowa ciazy zleci . Jejku fajnie ze lipcowki juz sa zaraz beda kolejne i kolejne , mam nadzieje ze bedzie u Was duzo chlopcow , bo w naszym gronie goruja dziewczyny i nie zanosi sie na zmiany ... Sloneczka trzymajcie sie , nie dajcie sie wymiotom ,grzybom i innym dziadostwom ktore strecza ciezarne . Trzymam za Was kciuki a Wy za mnie w Lutym ,Pozdrawiam

Czesc dziewczyny ;-)Cala noc spalam jak zabita ,a nad ranem tak mnie zaczol brzuch bolec jak na @ normalnie myslalam ,ze zaraz dostane @:szok:

A Twój już wie? Mój będzie dopiero w środę w nocy.Już świruje i korci mnie żeby mu powiedzieć.Ale tyle wytrzymałam to wytrzymam jeszcze te kilka dni :-) Tak mi się wydaje:-D
Moj tez w srode w nocy bedzie :-D:-D:-D
Ja mojemu odrazu powiedzialam jak zrobilam testy dwa :-) nie moglam sie powstrzymac ;-)

chathamka dzieki za odwiedziny:-) ale Ci zazdroszcze juz tyle miesiecy masz za soba !:happy2:

Czesc dziewczyny ;-)Cala noc spalam jak zabita ,a nad ranem tak mnie zaczol brzuch bolec jak na @ normalnie myslalam ,ze zaraz dostane @:szok:

Moj tez w srode w nocy bedzie :-D:-D:-D
Ja mojemu odrazu powiedzialam jak zrobilam testy dwa :-) nie moglam sie powstrzymac ;-)

chathamka dzieki za odwiedziny:-) ale Ci zazdroszcze juz tyle miesiecy masz za soba !:happy2:

Witam!
Ja też spałam jak zabita i 3 razy musiałąm wstawać siku! Vanillka nie martw się tym bólem brzucha, zapewne macica się rozciąga!!
Ja musze na jakieś zakupy skoczyć!!!
pozdrawiam

No u mnie póki co wie tylko mąż i dwoje przyjaciół. Chcemy się wstrzymać z dalszym powiadamianiem rodziny dopiero do świąt, jak już wszystko będzie w 100 % jasne.

A jeżeli chodzi o objawy to początkowo bóle brzucha jak na @, i troszkę pobolewały piersi z boku. Od wczoraj zaczęły mnie boleć sutki. Po każdym jedzeniu czuję, że mam tak wzdęty brzuch, że po kilku łyżkach już mi przechodzi ochota na jedzenie, ale często mnie ssie z głodu. No i po jedzeniu to mi się chyba przez 2 godziny odbija. Takie poplątane to :D Apetytu nie straciłam, zapachy mnie nie drażnią.Mdłości nie mam, często tylko trochę więcej śliny przełykam. To w sumie tyle :D

Witam wszystkie przyszłe mamuśki.
Trochę sie wahałam czy mam juz zacząć pisac czy nie. Dopiero jestem 3 dni po spodziewanej @ dwa testy wyszly pozytywnie. Testy robilam w dzien spodziewanej @ i w nastepny dzien, wiec na dzien dzisiejszy wychodzi 4 tydzien i 3 dni. termin wychodzi na 7.7.2010
No ale strasznie sie boje i nie chce zapeszac.
Jestem juz mamusią 4 letniej Kornelki, No zobaczymy jak to bedzie. Bardzo bym chciala isc juz do lekarza i cos zobaczyc i byc spokojniejsza. No ale wiem, ze to jeszcze za szybko.

Cześć Atabe
Ja też miałam ostatni @ 23 września. Według moich obliczeń termin będzie na 4 lipca.Tyle,że ja mam cykle co 30 dni.
Gratuluje wszystkim przyszłym mamą :-)
o jak fajnie, że też mialaś ostatni @ 23 września:-) ja ostatnio miałam 31 dniowy cykl, ale tak jak pisałam zdarzały się i dużo dłuższe i czasem krótsze:sorry2: a byłaś już u lekarza?

Życzę wszystkim miłego i spokojnego dzionka:-D

reklama
Witam wszystkie przyszłe mamuśki.
Trochę sie wahałam czy mam juz zacząć pisac czy nie. Dopiero jestem 3 dni po spodziewanej @ dwa testy wyszly pozytywnie. Testy robilam w dzien spodziewanej @ i w nastepny dzien, wiec na dzien dzisiejszy wychodzi 4 tydzien i 3 dni. termin wychodzi na 7.7.2010
No ale strasznie sie boje i nie chce zapeszac.
Jestem juz mamusią 4 letniej Kornelki, No zobaczymy jak to bedzie. Bardzo bym chciala isc juz do lekarza i cos zobaczyc i byc spokojniejsza. No ale wiem, ze to jeszcze za szybko.
Witam:-D my tu wszyskie chyba tak ostrożnie piszemy, by nie zapeszyć! Ale musimy wierzyć, ze wszystko będzie dobrze:-)

Do góry