Mam tak samo: takie lekkie skurcze jakby, bolące piersi i potworna senność!!
sennosc,bolace piersi,czasem czuje sie jak na @ tak boli ,na zapachy jestem wyczulonawszystko mi smierdzi!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Sennośc mnie nie dopada narazie. Ale fajnie bo tak samo miałaś ostatnią @ to może bedziemy równo "iśc" z fasolką
Mi też się coś tam w brzuchu naciąga, poza tym ciągle chce mi się siusiu, a pate dni temu miałam dziwny smak w ustach jakbym się śróbek najadłaMam pytanko....Czy odczuwacie jakieś dolegliwości w podbrzuszu?? Tzn, ja wieczorami jak się pojawię to czuję jakby coś się "rozciągało" ;-)
Mam nadzieję, że to się fasolka zagnieżdża na dobre i macica się rozciąga ;-)
Macie coś takiego???
Z objawów to tylko piersi cały czas mam bolące.
Mi też się coś tam w brzuchu naciąga, poza tym ciągle chce mi się siusiu, a pate dni temu miałam dziwny smak w ustach jakbym się śróbek najadła
Metaliczny smak w ustach to częsty objaw, częste siku też (każda książka o tym mówi) ale ja tak nie mam
u mnie juz najblizsi wiedza ...a znajomi jeszcze nie..niech poczekaja;-)Dziewczyny a kiedy zamierzacie powiadomić o tym fakcie swoich bliskich?? bo ja się właśnie zastanawiam, czy aby jeszcze nie jest za wcześnie
Dziewczyny a kiedy zamierzacie powiadomić o tym fakcie swoich bliskich?? bo ja się właśnie zastanawiam, czy aby jeszcze nie jest za wcześnie
ja w pierwszej palilam ale na szczescie odrzucilo mnie szybko od fajek..wstret mialam ...dobrze bo mnie nie korcilo zeby zapalic;-)Ja narazie też nie ...mam gorzej bo przed ciążą paliłam i teraz ciężko wytrzymac...ale dam radę OCZYWIŚCIE!!!!