reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2010

juz jest lepiej, mniej boli, ale było tak ze jak wstalam do wc to schylona szlam, a krwi tez juz nie ma, mowie wam dziewczyny, jak nie zwariuje przez te 8 m-cy to bedzie git

reklama
nutella no jestem w szoku, bo dopiero teraz przeczytałam,że będziesz miała bliźniaki :) GRATULACJE OGROMNE!!!Twoja beta była 251, za trzy dni 983, moja 186, a po trzech dniach aż 1004miu/ml. No nie wiem dużo tych podobieństw, u mnie i u mojego M. w rodzinie bliźniaki były. Nie wiem co mam o tym myśleć , w czwartek się dowiem. Chociaż tak myślę,że z moją małą też mi beta szybko przyrastała, więc może ja tak poprostu mam :).
No nie wiem jak ja bym sobie radę dała z trójką...:szok:
Pozdrawiam :)
Sara dzieki za gratki. Jeszcze cie zaskocze. U meza w rodzinie tez byly blizniaki :-). Betka twoja bardzo ladnie urosla, wiec i blizniaki mogo byc, poradzilabys sobie, nie ty pierwsza i nie ostatnia :tak:. Kiedy masz wizyte? Mam nadzieje, ze przeszly te plamienia.

dziewczyny u mnei kiepsko dzis, brzuch mnei boli jak na okres, i znowu było chyba z 3 kropelki krwi takiej czerwonej zywej :-:)-:)-:)-:)-( nie wiem jak dam rade do czwartku, rycze caly czas bo juz nei wiem jak to dalej bedzie... :-(
Jak sie czujesz Natucha, moze wez sobie nospe i lez. A jutro smigaj do lekarza.

Sara dzieki za gratki. Jeszcze cie zaskocze. U meza w rodzinie tez byly blizniaki :-). Betka twoja bardzo ladnie urosla, wiec i blizniaki mogo byc, poradzilabys sobie, nie ty pierwsza i nie ostatnia :tak:. Kiedy masz wizyte? Mam nadzieje, ze przeszly te plamienia.

Jak sie czujesz Natucha, moze wez sobie nospe i lez. A jutro smigaj do lekarza.
juz jest lepiej nutella :-D brzuch przestał bolec, i nie ma śladu krwi, wczoraj ttez wam pisałam ze miałam bol brzucha, ale dzisiaj to była jakas masakra...
a jak u Ciebie mamo dwoch bombelkow???:-)

dziewczyny juz wiem co to prawdziwe mdlosci-fee nic do pozazdroszczenia a meczy mnie juz od samego poludnia:(

juz jest lepiej, mniej boli, ale było tak ze jak wstalam do wc to schylona szlam, a krwi tez juz nie ma, mowie wam dziewczyny, jak nie zwariuje przez te 8 m-cy to bedzie git

Natucha nie bagatelizuj tego i dużo dużo wypoczywaj i nie przemęczaj się to teraz bardzo ważne w naszym odmiennym stanie!! Nie martw się bo na pewno wszytko jest ok!!:-)

Napisała; Rusałka
(...) podejrzenie swinskiej grypy (...)
R.usałka- matko, dziewczyno!- nie zazdroszczę CI! I bardzo mi przykro iż obydwie z córeczką biegacie od lekarza do lekarza! Mam nadzieję ze to jednak nie świńska grypa, choć wczoraj zastanawiałam się co to za choroba szklarlatyna :eek: Pisz na bierząco co i jak :szok: Dobrze, że ja córki jednak w tym roku do przedszkola nie puściłam!!!! :tak: :tak: :tak:

Miłej nocki drogie przyszłe mamusie :)

Ostatnia edycja:
Cześć laseczki, jestem kwietniówką na 5 roku medycyny i wpadłąm tylko powiedzieć, czego sie wczoraj dowiedziałam. Niedawno udowodniono, że temperatura u matki pow. 39 stopni szkodzi dzidzi. dlatego jak taką macie, to bierzcie od razu paracetamol i nie czekajcie aż zaczną działać domowe metody. I pamiętajcie - grypy w ciąży nie wolno "przechodzić" tylko trzeba sie pakować do łóżka. Buzi i zdrowych 9 miesięcy.

reklama
Witam Was dziewczyny.Emih szkarlatyna to choroba zakazna wieku dzieciecego(wysypka, wysoka goraczka)Moja corka ja przechodzila jak bylam w ciazy z Szymonkiem.Lekarka powiedziala, ze nie ma najmniejszych szans, zebym ja zlapala bo przechodza ja tylko dzieci:tak:
Studiujacamama dzieki za informacje.Na pewno sie przydadza:-)

Kiepska noc mialam, poklocilam sie po poludniu z M i nie moglam przez to w nocy spac.Na szczescie juz jest ok.Dzieki Bogu, bo nie cierpie cichych dni, wole krotka ostra awanturke:wściekła/y: niz meczyc sie przez pare dni.W ciazy jakos bardziej wszystkim sie przejmuje. Zmykam do dzieciakow.
Milutkiego dnia Wam zycze.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry