reklama
Diana_81
Fanka BB :)
Witam,
i ja dołączam do lipcowych mamuś i to po raz drugi , pierwszy syn urodził się 12 lipca, teraz mam termin na ... 12 lipca. Bartek był przenoszony, z nim termin miałam na 6 lipca. Zobaczymy jak będzie teraz. Modlę się tylko żeby wszystko było dobrze i by dziecko było zdrowe (i ja też)
Jestem na duphastonie i clexane, ale czego się nie robi.
Pozdrawiam, wszystkie mamuśki!
i ja dołączam do lipcowych mamuś i to po raz drugi , pierwszy syn urodził się 12 lipca, teraz mam termin na ... 12 lipca. Bartek był przenoszony, z nim termin miałam na 6 lipca. Zobaczymy jak będzie teraz. Modlę się tylko żeby wszystko było dobrze i by dziecko było zdrowe (i ja też)
Jestem na duphastonie i clexane, ale czego się nie robi.
Pozdrawiam, wszystkie mamuśki!
ania_pestka
Dziękuje za przyjęcie i jako, że jestem już w waszym gronie to witam też nowe mamy
Dołączam się do życzeń: SAMYCH RADOŚCI DLA NATUCHY!!!
Ja właśnie ogarnęłam mieszkanko, szybki obiadek zrobiłam i mam chwile dla siebie...synek się sobą zajmuje i jak na razie nie potrzebuje do zabawy mamy...ale pewnie to długo nie potrwa...
Dołączam się do życzeń: SAMYCH RADOŚCI DLA NATUCHY!!!
Ja właśnie ogarnęłam mieszkanko, szybki obiadek zrobiłam i mam chwile dla siebie...synek się sobą zajmuje i jak na razie nie potrzebuje do zabawy mamy...ale pewnie to długo nie potrwa...
kama
marta, diana witamy:-)
przybywamy w zaskakujaco szybkim tempie :-)
a ja bym dzisiaj caly dzien spala taka jakas zmeczona jestem i senna ale to pewno przez ta pogide bo taka szaowa na dworze.
wlasnie wstawilam miesko na obiadek zaczelam je piec i wiecie jak one mi smierdzifuujale coz "mezus"musi cos jesc
przybywamy w zaskakujaco szybkim tempie :-)
a ja bym dzisiaj caly dzien spala taka jakas zmeczona jestem i senna ale to pewno przez ta pogide bo taka szaowa na dworze.
wlasnie wstawilam miesko na obiadek zaczelam je piec i wiecie jak one mi smierdzifuujale coz "mezus"musi cos jesc
ania_pestka
kama 1986 ja pamiętam, że w pierwszej ciąży nie mogłam znieść zapachu parówek i wędlin, to było coś okropnego a i zapach kawy mnie odrzucał...na szczęście muliło mnie ale ani razu nie wymiotowałam...zobaczymy jak będzie teraz...
Oczywiście synuś już koło mnie i domaga się uwagi mamy...
Oczywiście synuś już koło mnie i domaga się uwagi mamy...
Joaszka
Witajcie Mamuśki:-)
Ale jestem złaobdzwoniłam pół Białego, żeby umówić się do gina na NFZ.
Nie stać mnie na 150 zł prywatnie. A tu jedna pani w rejestracji radośnie mówi, że termin na 8 stycznia....do dwóch nfz to nie szło się dodzwonić (pindy w rejestracji pewnie kawę piły). Do jednego nawet na 18 by się dało, tyle że to jedyny najbliższy termin, a ja wtedy pracuję. I nie będę się zwalniać, bo nie chcę, żeby od razu wiedzieli. Prywatnie to tak szybko, że nawet dziś. I panie w rejestracji-sam miód. Ach ten nasz cudny kraj i NFZ....do tego w pracy wnerwili.
Nie stać mnie na 150 zł prywatnie. A tu jedna pani w rejestracji radośnie mówi, że termin na 8 stycznia....do dwóch nfz to nie szło się dodzwonić (pindy w rejestracji pewnie kawę piły). Do jednego nawet na 18 by się dało, tyle że to jedyny najbliższy termin, a ja wtedy pracuję. I nie będę się zwalniać, bo nie chcę, żeby od razu wiedzieli. Prywatnie to tak szybko, że nawet dziś. I panie w rejestracji-sam miód. Ach ten nasz cudny kraj i NFZ....do tego w pracy wnerwili.
kama
Witajcie Mamuśki:-)
i co ty biedaku terza zrobisz?naprawde nie ma co ten NFZ dobrze ze ja tutaj az takich problemow nie mam
i nie denerwuj sie bo stres nie jest teraz wskazany chociaz z drugiej strony jak sie tu nie wkurzac
Joaszka
Nie no jakoś się w końcu udało:-)Ale się zryczałam jak bóbr. Czemu ja nie mogę powiedzieć swoim uczniom- przyjdźcie po nowym roku bo mi się kontrakt skończył?(czytaj- bo jestem nie w nastroju i nie chce mi się z wami gadać, mam ważniejsze problemy niż to, że jeden z drugim trzasnęli po piwku i wali alkoholem)
reklama