reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2010

Oj maly pies i male dziecko to chyba zly komplet;-) Nasza sunia ma 14 miesiecy i zachowuje sie ciagle jak szczeniak. Mam nadzieje ze wydorosleje do lipca:-p A tu moje szalone psisko, ktore zajmuje moj caly wolny czas, co to bedzie jak dzidzia sie urodzi hehe:-)
http://i33.tinypic.com/vgrm0i.jpg

ja myslalm ze czuje ale teraz juz nic nie czuje, chyba sobie wczesniej wmowilam ze to ruchy byly ;/ Trzeba byc cierpliwym i czekac ;-)
boski,przepiekny.a dziewczyny co do czucia ruchów to to ze wyczułyscie wczoraj to nie znaczy ze musicie dzisiaj bo akurat moze dzidzia sobie spac a przeciez te ruchy sa tak małe i delikatne ze pewnie w dzien je czujecie ale juz nie zwracacie tak bardzo na to uwagi ja nieraz czuje a nieraz nie ,albo tylko wieczorem jak sie połoze i to tez nie zawsze

reklama
Oj maly pies i male dziecko to chyba zly komplet;-) Nasza sunia ma 14 miesiecy i zachowuje sie ciagle jak szczeniak. Mam nadzieje ze wydorosleje do lipca:-p A tu moje szalone psisko, ktore zajmuje moj caly wolny czas, co to bedzie jak dzidzia sie urodzi hehe:-)
http://i33.tinypic.com/vgrm0i.jpg

ja myslalm ze czuje ale teraz juz nic nie czuje, chyba sobie wczesniej wmowilam ze to ruchy byly ;/ Trzeba byc cierpliwym i czekac ;-)

śliczny psiak!

a nie wiem tak jakos moja przyjaciolka ma beagle 2 jeden jest z tego roku niezly lobuziak ;-)

M czyta ksiazke co mu cichcem kupilam najpierw sie denerwowal ze ktos go porownuje do jaskiniowca ale czyta od dobrej chwili i co jakis czas sie smieje wiec chyba dobrze?

Ja to juz mam manie i jak sie klade do lozka wieczorem to leze na plecach i czekam moze akurat cos poczuje;-) a jak sie przekrecam na bok to reka na brzuch i tak zasypiam. Moze to nienormalne ale juz tak mam i co wieczor to samo;-) Dziekuje za komplementy dotyczace psiurka;-)

oczekiwanie ja tez tak mam :tak: jak tylko wyladuje na boku od razu trzymam reke na brzuchu :-) chyba ze M jest szybszy :-D

znowu dopytuje czy wiem skad ksiazka a ja udaje glupia ze nic nie wiem :confused:

No wlasnie jak M jest to on trzyma za brzuch i zawsze buziaki daje na dobranoc dzidzi:-):-) Ciekawe czy tak sie bedzie wczuwal jak sie urodzi, czy bedzie spal w nocy i udawal ze nie slyszy placzu:-D:-D:-D:-D

Ale twoj ma teraz zajecie z ta ksiazka ;-)

No wlasnie jak M jest to on trzyma za brzuch i zawsze buziaki daje na dobranoc dzidzi:-):-) Ciekawe czy tak sie bedzie wczuwal jak sie urodzi, czy bedzie spal w nocy i udawal ze nie slyszy placzu:-D:-D:-D:-D

Ale twoj ma teraz zajecie z ta ksiazka ;-)

Poczekamy zobaczymy, ja pol roku temu slyszalam ze jakbysmy mieli dziecko to on bedzie wstawal w nocy, teraz juz zmienil wersje ze bedziemy na zmiane jak jeszcze troche zmieni to cos wymysle :-) bede musiala :confused:

czyta teraz jak masaz robic i przeczytal mi fajne zdanie : gdyby to mezczyzni zachodzili w ciaze: poranne nudnosci stalyby sie glownym problemem zdrowotnym w skali kraju, wszelkie metody antykoncepcyjne osiagnelyby 100% skutecznosci, kazdy lezalby kamieniem w lozku przez 9 miesiecy
i jak tu nie myslec o meskim szowinizmie???

reklama
Do góry