reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

Ja głównie ze względu na podczytywaczy;-)Za jakis czas znowu zamieszczę na trochę.Najlepiej gdybyśmy miały zamknięty wątek na którym można by zamieszczać fotki.Zdjęcie synka też zamiesczałam z mieszanymi uczuciami i usunę je wieczorem.Na naszej klasie pełno jest zboków,którzy wykorzystują zdjęcia dzieci do profili pedofilskich.Brzydzę się takimi skur.....:wściekła/y:Jest nawet wątek na ten temat na BB.

reklama
jak to anonimowo- przecierz się ujawniłam;-) chyba jeszcze pamiętacie jak wyglądam:-p jak już nie bedziecie pamietały to znowu wstawie fotke...ja od początku wiedziałam że to tylko na troche ta fotka.

kama podobno niektórzy faceci przechodzą ciążę razem ze swoimi kobietami.Mają wszystkie objawy.Może to huśtawki nastrojów typowe dla ciężarnych;-)

to moze zrobmy jakis zamkniety watek co wy na to??
i co z watkiem wyprawka na start-wczesniej zajmowala sie tym Newfie a teraz nie ma kto:(

Ja głównie ze względu na podczytywaczy;-)Za jakis czas znowu zamieszczę na trochę.Najlepiej gdybyśmy miały zamknięty wątek na którym można by zamieszczać fotki.Zdjęcie synka też zamiesczałam z mieszanymi uczuciami i usunę je wieczorem.Na naszej klasie pełno jest zboków,którzy wykorzystują zdjęcia dzieci do profili pedofilskich.Brzydzę się takimi skur.....:wściekła/y:Jest nawet wątek na ten temat na BB.

mi tez chodzi o podczytywaczy :baffled:
ludzie maja rozne pomysly i wcale nie musza to byc mezczyzni ...
Na poczatku jak dowiedzialam sie o ciazy pisalam troszke na czerwcowkach no i jedna laska skopiowala czyjes zdjecie usg i wkleila jako swoje :baffled:tylko nie zajazyla ,ze tam byla data 2005 rok ....wiec jest sie czego bac niestety :nerd:

kama podobno niektórzy faceci przechodzą ciążę razem ze swoimi kobietami.Mają wszystkie objawy.Może to huśtawki nastrojów typowe dla ciężarnych;-)

o tak to prawda- mój tak ma, nawet przytył już od początku ciąży 3 kg:-D i to zanim ja zaczełam tyć...i jakieś humory też go dopadają niestety:baffled:

Jestem za zamkniętym:tak:
Myślałam nad tytm wątkiem kiedyś ale jakoś tak głupio mi było o tym pisać.Biedna Newfie....
kama skoro pytasz to może masz ochotę się nim zopiekować???Bo jeśli tak ,to ja jak najbardziej jestem za:tak:

reklama
Do góry