reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

No właśnie czas tak szybko leci...
Ani się obejrzymy a nasze morelki w brzuszkach będą 1 świeczkę z tortu zdmuchiwały...

reklama
Ja z jednej strony chciałabym już mieć takiego słodziutkiego noworodka przy sobie,a z drugiej wiem,że na 99,9% jestem ostatni raz w ciąży i chcę się tym stanem upajać;-)
Widzę,że się poukrywałyście dziewczyny>poszukam jakiegoś fajnego avatarka i też schowam twarz.

u mnie to na 100%ostatnia ciaza ....no chyba ,ze zaliczymy wpadke :baffled:
Ja to juz bym chciala miec dzidziusia przy sobie ....noj synek codziennie pyta kiedy dzidzia wyjdzie z brzuszka juz bo chce sie z nia bawic :happy2:

Ale bym przytuliła takie maleństwo_Oglądam często różne filmiki na You Tube,takie o narodzinach tzn.bez samego porodu,ale często są pokazane dzieciątka tuż po urodzeniu i za każdym raczę buczę ze wzruszenia.:zawstydzona/y:
Cudowne jest takie maleństwo.Rączki maleńkie,nózki i w ogóle cudo....

pewnie za jakiś czas jeszcze wstawie na troche... ale jakoś tak nie lubie cały czas publicznie się pokazywać i dziewczyny chyba też nie:zawstydzona/y:

reklama
Do góry