reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

jak juz bedzie tak daleko ze zaczne mnie to interesowac to z pewnoscia napisze bo narazie to nie ciagnie mnie jakos do kupowania ciuszkow i ogladania wozkow,lozeczek itp.
chyba jakas inna jestem;-)

Nie wiem czy taka inna bo mnie tez jakos nie w glowie takie rzeczy :rolleyes: a co do kupowania ciuszkow to jeszcze masa czasu jest pol roku przeciez to po co mam sie spieszyc jakos nawet myslec mi sie nie chce o wyprawce

Co do brzusia tez stosuje oliwke i nie swedzi bardzo w poprzedniej ciazy tez tak robilam i wlasciwie nie mam rozstepow ale moze tym razem skusze sie na jakis kremik bo wiek juz nie ten :sorry2: a uzywalam ziajii kosmetykow ale inncyh serii i bylam bardzo zadowolona :tak::-)

reklama
Slyszałam wiele dobrego o tej serii dla ciężarówek ;-)
witam dziewczynki!
a my mamy w domu grype zoladkowa :baffled:
tzn. mnie narazie nie dotknelo, ale M juz 3 dzien sie meczy, a synek 2...
z tym ze synus znosi to bardzo lagodnie, pewnie dlatego, ze dostaje przeciwciala w moim mleczku :tak:
zeby na mnie tylko nie przeszlo...
jesli chodzi o krem Ziaji to potwierdzam :tak:
ja uzywalam wlasnie "Ziajki" i olejku "Babydream" z Rossmann'a

Kama my tez nic jeszcze dla dzidzi nei kupujemy;-) Ale wiesz tak pisze zebys pamietala o nas:-) Bo moze akurat gdzies bedziesz w sklepiku i cos zauwazysz fajnego:tak: Ja dopiero w 7 miesiacu bede chyba cos zakupowala, wydaje mi sie ze to bedzie juz odpowiedni czas bo moze brzusio nie bedzie jeszcze tak przeszkadzal i humorow takich wielkich ni bedzie:-D

perla grypa żołądkowa to straszne paskódstwo, uważaj żebys się nie zaraziła:tak:

własnie wszyscy polecają oliwke- by się w ciązy smarować, a ja tak nie lubie bo potem jestem cała tłusta:zawstydzona/y: nie przeszkadza wam to?

ja też zakupy zaczne gdzieś chyba koło kwietnia...wczoraj pierwszy raz byłam obejrzeć wózki- coś mnie natchneło jak byliśmy w centrum, ale na wszystko przyjdzie czas;-)

no to chyba się wybiore do tego dentysty...

hej dziewczynki
ja w temacie zębów - bo jutro do dentysty idę :-) lekarz powiedział, że najważniejsze, zeby kamień zdejmować, bo w ciąży ponoć dziąsła się osłabiają. Któraś z was pisała już o krwawiących dziąsłach. Poza tym oczywiście wszelkie boląc stany zapalne zaleczyć trzeba. Wszelkie bakterie są niebezpieczne dla zdrowia. Mój chłopak w tym roku miał wyrywany ząb mądrości, niestety nie dostał żadnego leku (ponoć się coś daje - po wyrwaniu). Chwilę później miał zawał - być może powodem był ten właśnie ząb. CZasami się tak zdarza. Jakieś bakterie przedostają się do krwiobiegu i moga zaszkodzić sercu.
Ja właśnie przez to się zdecydowałam jakieś 2 tygodnie temu na dentystę. Jestem straszny panikarz, a ósemka mnie już dawno pobolewała od czasu do czasu, tylko tak się bałam dentysty, że nie szłam z nią. Ale w ciąży sobie pomyślałam, że jak ten ząb ma zaszkodzić dzidziusiowi to idę. No i okazało się, że od razu do wyrwania. Jeszcze mi dentystka powiedziała że w ciąży trzeba koniecznie leczyć zęby zanim zaczną boleć, bo jak bolą to już tylko kanałowo. A w ciąży się nie da, bo do kanałowego trzeba rentgena. Więc idźcie koniecznie sprawdzić ząbki. :-)

perla grypy żołądkowej współczuję.Nienawidzę jej bo na ogół wszyscy w domu chorują.Ważne,że synek łagodnie przechodzi bo niestety takie dziecko szybko się odwadnia.Najbardziej boję się żeby mój mały właśnie grypy żoładkowej albo rotawirusa nie złapał.Zdrówka dla synka i M;-)

kama korzystaj z tej nudy bo jak dzidzia się urodzi to czasu dla sibie będzie niewiele:tak:Chciałabym mieć jedno popołudnie tak tylko z M.Oj dobrze wiem jakbym je spozytkowała;-):rolleyes2:

Vanilka dla Ciebie na zachętę do przyjazdu do kraju Polski Snieg w załączniku;-)Synek minkę na fotce ma niewyrazną,ale bawiliśmy się świetnie:happy2:
Na rozstępy też mam babydream.Jest stosunkowo tani i dobry,poza tym oliwka johnson&johnson w żelu.Na razie wystarcza i skóra nie swędzi.

Załączniki

• bubus 028.jpg
    bubus 028.jpg
    28,7 KB · Wyświetleń: 38
perla grypy żołądkowej współczuję.Nienawidzę jej bo na ogół wszyscy w domu chorują.Ważne,że synek łagodnie przechodzi bo niestety takie dziecko szybko się odwadnia.Najbardziej boję się żeby mój mały właśnie grypy żoładkowej albo rotawirusa nie złapał.Zdrówka dla synka i M;-)

kama korzystaj z tej nudy bo jak dzidzia się urodzi to czasu dla sibie będzie niewiele:tak:Chciałabym mieć jedno popołudnie tak tylko z M.Oj dobrze wiem jakbym je spozytkowała;-):rolleyes2:

Vanilka dla Ciebie na zachętę do przyjazdu do kraju Polski Snieg w załączniku;-)Synek minkę na fotce ma niewyrazną,ale bawiliśmy się świetnie:happy2:
Na rozstępy też mam babydream.Jest stosunkowo tani i dobry,poza tym oliwka johnson&johnson w żelu.Na razie wystarcza i skóra nie swędzi.

Ale slodziak :happy2::happy2::happy2::happy2:jaki opatulony hihi
Jeny niedawno moj byl taki -kiedy ten czas zlecial :confused:
Sniegu duzo az zazdrosze bo tutaj slonce .

mamajulia Ja w poprzedniej ciazy mialam kanalowe bez rtg i teraz tez mam zatrutego i beda leczyc kanalowo .

perla nie zazdroszcze tej grypy :baffled:

atabe przypomnialas mi czas na pozbycie sie ava.bo dalej zle sie czuje z tym foto :/

reklama
Synek opatulaony,a buzię i tak miał czerwoną jak buraczek jak wracalismy do domu.W sumie to tej zimy był pierwszy raz na sankach.Wcześniej chorował.

Do góry