reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

Ja również się witam niedzielnie:-)
Naprodukowałyście sporo stron przez te kilka dni, nie wchodziłam, bo jakoś rodzinnie się udzielaliśmy ostatnio, a wczoraj byliśmy na zakupach, masakra ile ludzi było, po prostu mnie to wykończyło.

M z Mają pojechali na sanki, a ja się biorę za obiadek - polędwiczki w sosie i pampuchy, mniam:-)

reklama
mysza ten twoj szef to rzeczywiscie pacan, ale tacy niestety tez sa na swiecie

Cos mi sie wydaje ze wszystkie poszly obiady robic bo cos cichutko sie zrobilo ;-)

Mysza, współczuję, ale czasem "los" za nas wybiera mniejsze zło, może tak powinno być- możesz skupic sie wyłącznie na sobie i maluszku. Ja również z podobnych względów jak Ty od samego początku myslałam o l-4, bo miałam dość dwóch etatów i "użerania" się :baffled:

To ja spadam robaczki, może coś ugotuje, a może dla odmiany zamówię? :-D Tak czy siak, obiecalam córce bawłwana :-D

hej piękne:-D
Nie chce mi się dzisiaj jeść:baffled: obudziłam się o 11 wypiłam herbatke i czekam na głód- ale nie przychodzi, za to troche mnie mdli, czyżby mdłości wróciły:szok:
zazdrosze wam tych sanek:tak: ja dziś sama cały dzień to jedynie przez okno sobie na śnieg popatrze...
Mam do was pytanie- czy macie wszystkie zęby wyleczone< Vanilki nie pytam;-)> bo ja nie i własnie nie wiem czy się zmusić i iść? bo czytałam że nie wolno tak w ciązy chodzić...ale czy to nie przesada?sama już nie wiem.

Witam się niedzielnie!

Ja się czuję w miarę dobrze,tylko to spanie....:-D

kama1986 ja też jutro o 6 wstaje do pracy :wściekła/y:ale w środe ide do ginka i poprosze o L4,cale 3 miesiące przepracowałam to teraz trochę poodpoczywam,zresztą czeka mnie pisanie pracy mgr,ktorą do końca marca musze oddać więc na L4 w końcu się wezmę za robote.

Któraś z Was pytała kiedy leci "ciąża z zaskoczenia", szczerze to niewiem,bo chyba leci w różne dni,wiem tylko że zawsze jak oglądałam to leciała koło godz 21,22

Powoli wybieramy sie na obiad do teściów więc miłej niedzieli dziewczyny!!!:-)

Ashika a Ty tak nie boisz się na desce w ciąży? :confused:
Ja też zapalona narciarka,ale nie odważyłabym się. Może jeździłabym powoli i uważała żeby nie upaść,ale jak uważać na innych. Kiedyś tak we mnie facet walnął,jechał jak glupi na kreche, że poobijana byłam nieźle,kijki powyginane na wszystkie strony....a on oczywiście pojechał sobie dalej

Atabe ja własnie ide w połowie stycznia na kontrolę do dentysty, ponad pół roku temu miałam wszystkie ząbki zdrowe,a teraz się okaże,pewnie jakieś mała próchnica będzie bo mam strasznie słabe zęby,mimo dbania i tak się psują szybko:-(

Mysza Jaki baran tego gosciu !!!

atabe hehe mi robila teraz dentystka przeglad no i tylko ten jeden co mam teraz zatruty jest do naprawy reszta good :happy2:No i w ciazy raczej nie ma przeciwskazan do leczenia zebow -przymajmniej ja o tym nic nie slyszalam ;-);-)

Obiados mam juz przygotowany :happy2:Kurczak w przyprawach smaku nabiera ,ziemniaki obrane ,surowka w przyprawach przechodzi smakiem hehehe
ale narazie nikt glodny nie jest .

Tak sie zastanawiam czy teraz nie leciec do pl .
Planowalam poczatek lutego ale mam tutaj usg wiec lipa :/
Moze teraz bym z mlodym poleciala posiedziala ze 2-3 tyg .snieg fajny macie na sanki bym go zabrala ,a cholera wiec jak bedzie w lutym :confused::confused:nooo i bilety teraz tanie :cool2:

reklama
aneta-h mnie też czeka pisanie pracy w tym roku, a nawet się jeszcze za badania do niej nie zabrałam...
Współczuję Wam tych strasznych wymiotów, mnie trochę mdliło w I trymestrze, ale ani raz nie byłam zmuszona uklęknąć przed kibelkiem. Za to strasznie bekam... Czy Wy tez bekacie?

Do góry