reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2010

Ashika, chyba czasem mam prześwity cygańskiej krwi przodków, bo byłam praktycznie pewna dwóch rzeczy, żeś Asia raz a drugie brunetka... :szok: Ja też śpię jakieś 5godz na dobę, ale mama pociesza że teraz pełnia i może później będzie choć troszke lepiej (przecież w II trymestrze powinno się dobrze spać...)

Vanilka, a gdzież ty? Już wybrałaś się na wizytę czy strzyżesz nadal intymną fryzurkę? ;-) Jeszcze raz: trzymam kciukasy....:tak:

reklama
emihtyle ze ja nie moge spac od polowy listopada wiec w moim wypadku strasznei dluga te pelnia ;-) ale jakos funkconuje na szczescie wiec nie jest tak zle tylko mnie denerwuje jak ktos mowi ze sie wysypiam do 10 zamiast wstawac rano i pol dnia marnuje :wściekła/y:
W poprzedniej ciazy spalam jak susel pod koniec dopiero bo tak to bylo bez zmian i takich roznych cudow jak tym razem :tak:

Zmykam po siostrzyczke bo juz dosyc wymarzla w PL :-D

Dziewczyny a ja mam pytanie do doswiadczonych mam.
Bo juz niedlugo chyba bedziemy czuly ruchy bobaskow ( u nas w niedziele zacznie sie 15 tydzien) to jakie to uczucie?? Czy trzeba wstrzymac oddech i sie wczuc czy jak?? bo tak w sumie to niewiadomo czego oczekiwac:-( Moze burczenia w brzuchu;p Ale to by bylo ciezkie bo mi czesto burczy:-D

witam - dziewczynki moje drogie-mam nadzieje, ze mi wybaczycie te moja nieobecnosc- obiecuje chwilowa- juz sie tlumacze- mam rodzicow, przyjaciol z Polski- codzienne balowanie do rana...wstaje od racu niemalze do obiadu-mdlosci minely, czuje sie rewelacyjnie i szukam wycieczki w cieple kraje...bo w styczniu lecimy pobyczyc sie gdziessss...CO POLECACIE ? TERAZ NA STYCZEN?

MY MYSLIMY O:
Madiera?
Gambia?
Tunezja?Djerba
Gran Canaria

w ostatecznosci Egipt-choc tam bylam i wolalabym cos innego, ale tam cieplo i wciaz nie tak drogo...dalsze rejony odpadaja- na 3 osoby chcemy przeznaczyc na wycieczke do 1200f...chyba, ze cos polecacie? bede wdzieczna!

I PO POWROCIE OBIECUJE POPRAWE JAKO AKTYWNY BABYBOOMOWIEC, JAKO SOLIDNY MODERATOR:-D

Bo juz niedlugo chyba bedziemy czuly ruchy bobaskow ( u nas w niedziele zacznie sie 15 tydzien) to jakie to uczucie?? Czy trzeba wstrzymac oddech i sie wczuc czy jak?? bo tak w sumie to niewiadomo czego oczekiwac:-( Moze burczenia w brzuchu;p Ale to by bylo ciezkie bo mi czesto burczy:-D

mialam pisac dziewczeta...zapomnialam...ja juz jakbym wieczorami czula od 3 dni bobaska...takie musniecie wewnatrz..jakby piorkiem...:-)

mozna rozroznic i powiedziec- TO TO:tak::tak:

Znalazłam jakąś fotkę ;-) spróbuję wkleić,ale na parę dni :tak: skoro Wy się ujawniłyście,to ja też tak zrobię ;-) Spojrzałam na listę lipcówek i jest naprawdę długa,a tak mało dziewczyn pisze posty :confused:

niedlugo to zweryfikuje- jeszcze troszke i stworzymy dzial zamkniety- gdzie bedziemy MY - tylko aktywne forumowiczki-lipcowki -wklejac zdjecia i pisac o naszych zalach...smutkach i radosciach;);-):tak:

np. na czercowkach2006 jest nas niecale 20 i jest super klimat!

Oczekiwanie, ja miałam jakby bąbelki, ale faktycznie, raczej nie da się tego pomylić, choć początkowo myślałam że to jelita, inne dziewczyny mówią o "motylkach w brzuchu"
Ashika, ja nie śpię od końca października- jeszcze o ciąży nie wiedziałam, ale nasila się to co miesiąc w pełnię, tzn jest na tyle źle że 4-5 godz i chodzę jak zmora, a meliska nie pomaga....
R.usałko, ja niestety nie pomogę bo 5 lat w domku siedzę... :baffled: Ale zazdroszcze jednocześnie życząc udanych wojaży :-)

Witam!:-)

Karolcia - strasznie mi przykro.
Ja dopiero godzine temu zwlekłam się z łóżka, co prawda czytałam tą nową ksążkę o ciąży do 3.00 nad ranem. Ale mam wyrzuty. Dziś nie miałam miłej pobudki, pierwszy raz od miesiąca dopadły mnie mdłości. Odstawiłam duphaston to chyba tego skutki:tak:. Na szczęście pomogło zjedzone śniadanko:-).
Zaraz idę na zakupy Sylwestrowe, też kupię sobie picolo:-).

Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty, zdajcie relacje dziewczyny;-).
I tez jestem brunetką:happy2:.

reklama
pierwsze ruchy w moich ciazach czułam koło 4 mies moze w tej pierwszej to troche pózniej .Na moje odczucie to ja bym to porównała do latania motyla w brzuchu dosłownie jak musniecia skrzydełkami, teraz wydaje mi sie ze tez pare razy juz to czułam ale moze to tylko wyobraznia nie wiem

Do góry