reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2010

Dzamena, pięknie napisane... rozumiem i podziwiam...

Aisim- jakaś krótka ta lista :szok: myślałam że więcej nas tutaj... Ps. Geperty jest z Gdańska czyli pomorskie

Vanilka, Mammii, mój też mówi ze ja tylko ja, a za czarnymi się ogląda (oczywiście jak mu się wydaje ze nie widze ;-) Kiedys brąz próbowałam ale zniszczylam włosy, teraz rozjaśniam i są ok. To chyba kwestia koloru podstawowego i o ile tonów się ten kolor zmienia...

Też dziwnie się z tym uzewnętrznianiem czuję, ale kilka dni i znikam ze zdjęciem w avatarze :baffled:

reklama
Zmykam dziewczynki.Muszę jechać do hurtowni,a 100razy wolałabym tu z Wami pogadać,no ale cóż z czegoś trzeba żyć i pociechy utrzymać;-)Wpadnę pózniej

Witam wszystkich z teoretycznego ale mojego poranka :-D

Gratuluje udanych wizyt i trzymam kciuki za dzisiejsze:tak:

Coz otworzylam oczka, zrobilam synkowi drugie sniadanie i wlaczylam forum, mialam juz co czytac ;-). Wyglada ze straszny ze mnie spioch ale czy mozna tak powiedziec o kims kto nie sypia nawet 6 godz dziennie?:confused:

dzamena jestem pelna podziwu dla Ciebie gratuluje bycia MAMA i zycze duzo wsyzstkiego co jest Wam potrzebne

vanilka mammi ja tez nie jestem blondynka ale jakos nie mam przekonania do zamieszczania na publicznym forum swojego zdjecia:zawstydzona/y:

Chyba nadal jestem zmeczona po wczorajszych wedrowkach sklepowych z siostra i najchetniej bym kkanapowo spedzila ten dzien a tu trzeba wstawac i jechac do mamy z siostra sie pozegnac i zawiezc ja na lotnisko. Patrzac co za oknem zupelnie mi sie odechciewa a syn juz powiedzial ze jak znowu ma wkladac te okropne grube spodnie na snieg to nigdzie nie idzie :-D
Ktoras z dziewczyn pisala wczoraj ze zima wraca do PL moze powinna zostac meteorologiem?:szok:

aisim gratuluje pracy z lista rzeczywiscie nieduzo nas:-( a na liscie tyle bylo

Chyba najwyzsza pora sie zbierac

Czołem drogie Panie:-) Wczoraj mi mąż wagę kupił i się cieszę bo od ostatnej wizyty u gin spadlo mi 2kg:) a generalnei przytylam 2kg od wagi początkowej;-)

no i odebralam wyniki na toxo- ujemne . Czyli fajno bo nie jestem chora ale trzeba na siebie uwazac

a co do avatara to jest zdjecie koszuki ktora mi mama przywiozla w prezencie ze swoich wakacji kilka lat temu bo stwierdzila ze na koszulce jest "cała Joaśka" :-)

No coz na dzien dzisiwjszy moj M podpisalby sie pod tym rekami i nogami bo jak mnie nie mdli to mnie nosi kompletnie i wszystko mnie zlosci:-(

kasiente z tymi wagami to roznie bywa u mojego gin jest raczej zle ustawiona bo wszystkie pacjentki podobno sie skarza ze za duzo pokazuje, jak tak gwoli testu sprawdzilam i okazalo sie ze w drodze do gina przytylam prawie 2 kg:szok: a mam do niego 3 min spacerkiem :-D

Ostatnia edycja:
Mąż był w szpitalu na szczęście nie jest tak źle -coś tam naderwane w łydce ma.
Mało nas na tej liście-dziewczyny udzielajcie się i wpisujcie dane na maila :)
U nas śnieg i ślisko na chodnikach ,więc trzeba uważać.
Trzymam kciuki za wizyty !!!

Bardzo dziekuje dziewczynki za wsparcie,pochwały i kciuki.Nie ma co podziwiac poprostu bycie Mamuską do czegoś zobowiązuje,(chociaż wiadomo że kocham z serca a nie z obowiązku)chodzi mi o odpowiedzialność za dzieci bo przecież same sie na świat nie prosiły.Co do włosów to ja też mam czarne,i chetnie bym chociaz troche je odswiezyła bo sa jakies takie teraz myszowate i brzydkie.Lecę sie szykowac .acha własnie jesli chodzi o to podczytywanie własnie dlatego nie chce pisac o chorobie,jakos tak dziwnie czuje sie z tymi podglądaczami.Pozdrawiam

Witam!:-D

Tak mi przykro z powodu Karolci...:-:)-:)-(

Tak patrzę na Wasze zdjęcia w avatarkach i same ślicznotki :-D:-D:-D Ja też się zastanawiałam na wklejenie zdjęcia,ale jakoś nie jestem przekonana,piszemy często o prywatnych,intymnych sprawach a na forum każdy sobie może zajrzeć...już sama nie wiem,jeżeli się zdecyduję to na parę dni wstawię jakąś fotkę ;-)
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty :tak::tak::tak:

reklama
No tak to wyglada z listą tylko tyle dziewczyn mi dane podesłało ale ciągle czekam!!
Emih dzieki za uwagę faktycznie gdańsk to pomorskie : wybacz ciężarna wolniej myśli:-)

już sie poprawiam))

Do góry