Dziewczyny, sorry, ze dopiero teraz odpisuję, ale byli u nas goscie z noclegiem.
Najlpierw sprzatalam i gotowalam, potem sie bawilismy, a dzis-3 dzien- znow gotowanie i sprzatanie!
Byla moja przyjaciolka z podstawowki, co mieszka w UK od kilkunastu lat, ze swoim synkiem w wieku Poli.
MImo, ze on nie mowi za wiele, swietnie się dogadywali i razem bawili
Pola znow powodowala u mnie dumę, bo ladnie się wszsytkicm z nim dzielila, nosila dla niego paluszki, czestowala borowkami i malinkami (" jedna dla Poli, Jedna dla Michael'a) i byla bardzo opiekuncza.
I znow jest mi zal, ze nie mam bliźniąt.... Po pierwsze- byloaby sprawa dzieci juz zalatwiona i z rowiesnikami naprawdę sie świetnie bawi!
Elmoo, wsyzstkiego najlepszego dla ZOsieńki! i udanej imprezy!
Nef,jak juz dziewczyny pisaly, foteli super! Moj jest montowany na ramie, bo nie mamy bagaznikow i zresztą taki byl akurat sprzedawany w sklepie.
Kask kupilam Poli tez w decathlonie, jak fotelik, i od poczatku pozwalala go sobie zakladac. Moze dlatego, ze na obrazku od fotelika byl chlopiec wlasnie w kasku, wiec jakos zakodowala, ze tez ma miec kask.
Na biegówkę tez zakladam jej kask, bo boję się, że przy ewentualnym upadku może sobie cos zrobic.
Elmoo, buty impregnuję jakims srodkiem z deichmana, ktory kupilam z butami POli. Nic specjalnego, mam andzieję, ze skuteczny!
Kropa, mam nadzieję, ze wynik będą w porządku!