Elmoo, kolega Poli ma trampolinę, taką chyba 3 m średnicy, oczywiscie z siatką. Dla dzieci i dorosłych. Uwielbiają na niej skakać, biegać, leżec itp. Swietna zabawa. W kastoramie kosztują chyba ok 1500 zł.
My jednak nie planujemy kupować, troche to za drogie. ale jakby dziadkowie chcieli kupić, to na pewno bym przytaknęla!
Co do samochodów, czy quadów, to ja jestem akurat przeciwniczką. Moim zdaniem nic to nie wnosi do rozwoju dziecka , a kosztuje sporo. Quady mają akurat kuzyni Poli - kupil je moj brat- Poli się podobalym, ale i tak bym nie kupila.
Spacer polega na tym, ze dzieciaki siedzą i pędzą dość ruchliwą ulicą, rodzice ich gonią- czyli akurat ruch mają nie dzieci, tylko rodzice, hehe
Moim zdaniem lepszy jest rowerek biegowy, czy taczka, piaskownica, hustawka itp. cos, co pozwala na odkrywanie świata, daje duzo ruchu.
Pola prawdziwe urodzinki ma 25czerwca, czyli w poneidziałek.
Wczoraj było 11 dorosłych, naszych znajomych i 5 dzieci plus Pola. Wszystkie w wieku 2-4 latka, więc bylo super. Siedzieliśmy na ogrodzie do 22 30! Pola poszla spac o 23! Byla super ciepla pogoda, dzieci szalaly w ogrodzie, a my siedzielismy na tarasie i jedlismy ciasta i grila. Oczywiście bylpo trochę zniszczen, miedzy innymi ktos nasypal ziemi do lampki ogrodowej i jest mega spięcie....no ale zabawa byla przednia
Tata z przemęczenia zapomnial zalozyc jej na noc pieluszkę, więc Pola ma przesiakny materac. Więc musialam go wyprac.... mam nadzieję, ze nie będzie teraz moczem śmierdzial!
Dzisiaj przychodzą dziadkowie i wujostwo z kuzynaami, wiec tez będzie zabawa.
pogoda nadal fajna, więc tez planuję siedzenie w ogrodzie.