reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2010

kurde, 15 min goniłam golasa po dywanie, żeby nową pieluchę założyć.
I znowu całkowity bunt warzywny, wczoraj zjadła prawie pół słoiczka obiadku, miałam nadzieję, że jej się odwidziało i zacznie jeść, a tu guzik. Eh...

I strasznie liczyłam na zwrot podatku, a tu dopłacić jeszcze każą. Dupa, dupa, dupa!:wściekła/y:

reklama
Muszę Cię rozczarować bo nikt tu samowolki nie uprawiał... :-pSwoją drogą sprawdza się powiedzenie "stara a głupia" - jeśli masz do kogoś pretensje to napisz prywatną wiadomość a nie znowu wywlekasz wszystko na forum (tymbardziej ogólne gdzie reszta dziewczyn nie ma o niczym zielonego pojęcia i raczej ich to nie obchodzi).

Przepraszam Was dziewczyny na ogóle..:sorry2:

no dlatego ja umywam rece .." od tej dobrze platnej fuchy" o ktora tak walczycie:D...Moge moderowac, (ale juz sie usuwam;)a statusu nie potrzebuje...nie wiem kto co i jak- dlatego dalam znak zapytaniana koncu ?...i jak napisalam, nieladnie, ze o takich sprawach nie rozmawia sie na ogolnym, nikogo nie informuje ...ja za plecami na privy nie bede wysylala to o czym mysle...Tymbardziej wyzywanie kogos publicznie uwazam za ponizajace Madziu....

Mysza gratki:)

Ostatnia edycja:
Rusia, a za przeproszeniem: od kiedy Ty zaglądasz na ogólny ;> jakiś zaszczyt nas kopnął :-D
może niektóre tutaj nawet nie wiedziały, że istniejesz. No więc, troszkę nie w porządku, że chcesz nagle tutaj swoje brudy prać.

Rusiu oj Rusiu, zacznijmy od początku. Jeśli nie chcesz pisać do kogoś na priv za plecami to dlaczego piszesz na ogólnym gdzie dziewczyny nie mają zetknięcia z zamkniętym i niektóre do tego momentu o nim nie wiedziały? Po drugie to było "powiedzenie", nie napisałam, że taka jesteś a to wielka różnica w interpretacji czytanego tekstu.. A po trzecie to nie mam czasu na udawadnianie Ci jak bardzo się w tej całej sytuacji mylisz... Nie będę zaśmiecać dziewczynom wątku a i Ciebie proszę o zaprzestanie. Dziękuję. Pozdrawiam.

Mysza ja codziennie tu jestem:) ...to, ze nie zawsze pisze nie oznacza, ze mnie tu nie ma....
Ja nikomu nic zlego nie napisalam, tymbardziej nie obrazilam jak zrobila to Magda...

nie to nie o to chodzi...nie chce tu zasmiecac, psuc atmosfery itd..trzymam nerwy na wodzy:D...
ale jak ktos z kims jest od poczatku...i nagle jednego pieknego dnia dowiaduje sie, ze nie ma dostepu do zamknietego, bo pal szesc te moderowanie- wystarczylo powiedziec...to czlowiekowi cisnienie rosnie i widzi jak swiat wirdualny bywa zludny...i jak "przyjaciel" z ktorym dzieli sie radoscia i smutkami, oglada zdjecia rodziny, ma sie na innych portalach w kontaktach.." widzi" codziennie...robi taki numer?...i nawet na priva nie dostalam zadnej wiadomosci co co ja mam pomyslec?...tak jak innych kilka dziewczta czuje sie troszeczke...(jak to nazwac?....

ale luz...to tak z grubsza:)

dziekuje za uwage;)

reklama
Witam środowo,
wtrącę się na chwilę, dopiero co na wątku głównym zrobiło się normalnie, a już się zaczynają kwasy robić.

Mysza gratuluję nowego tytułu, jak najbardziej zasłużonego moim zdaniem, bo gdyby nie TY wątek główny pewnie by zaginął :-) a poza tym jak czytam Twoje posty od razu mi się jakoś weselej robi :-)

Do góry