Cześć. Moje dziecię wczoraj miało do południa drzemkę 20 minut, w południe 1h i ok. 17ej też 1h i poszło spać o 23.30
Oczywiście jeszcze sie budziła do 1ej a jadła 3 razy po czym wstała o 7ej i dopiero teraz padła
Nie wiem o co chodzi bo zębów ani śladu, nic nie zjadłam złego ani ona zresztą. I choroba jej nie dokucza bo cały dzień nastrój ma świetny, tylko jej się do spania psuje
Jak wstanie idziemy na spacer i do biblioteki bo już nie mam co czytać a na popołudniu umówię lekarkę. My z M ciągle katar i ból gardła, dziwne choróbsko
tiffi właśnie mój M wychodzi z takiego założenie i dlatego te firmy zakłada i próbuje sił bo fakt, im człowiek starszy tym o pracę będzie gorzej zwłaszcza że ja np. żadnym specjalistą nie jestem:-( Chciałabym się zająć aranżacją wnętrz bo lubiłam ten temat zawsze i myslałam o kursie eskk , zrobiłam sobie tak test na wyobraźnie przestrzenną i mi podali w wyniku że super i kurs projektowania domu czy ogrodu byłby dla mnie
M mówi szkoda kasy ale kto wie, mogłoby się przydać a naszej branży. To ty jeszcze nie jadasz kotletów?
Niech przetrawi M choć mój jak tak milknie na moje zarzuty wiem że milknie bo jeszcze się czuje obrażony
aneta niezła klucha
ewelad to Lila spryciulka:-) Ja jak mówię M że dywan musi być bo małą zmobilizuje do ruchu to on że ona sobie może się nie przemieszczać jak nie chce bo to jego i tak cudowna gwiazda
A dywan kupię, najwyżej będzie afera
Miałam właśnie w planach w czasie grasowania negocjować dywan ale mnie poniosło
agatka to twój M frajer
Ja się boję miodu bo to silny alergen ponoć
mysza moja też taki mułek
Ale po co ma się męczyć jak się rozryczy i już na moich nogach się przemieszcza
Ja chcę z ikea ten:
IKEA | Dywany | Duże i średnie dywany | HOVEN | Dywan, krótko ostrzyżony
Na taki mnie w tej chwili stać no i kolor praktyczny a myślę że będzie mi pasował do pokoju. I włos krótki chciałam żeby łatwo odkurzać i prać
jeszcze ten mi się podoba w takiej cenie ale mam chyba zbyt wzorzyste panele no i same proste formy w pokoju:
IKEA | Dywany | Duże i średnie dywany | JORUN | Dywan, krótko ostrzyżony
Super z pracą M no popatrz jak go docenili no i autografy możesz zbierać dla Niny
tiffi czyli skutek jest przemowy
aguullka to wujek jak moja przyszywana babcia (babcia mojego eks) miała strach przed lekarzami i pierwszy raz była w wieku 90 lat jak jej coś do oka wpadło i dokuczało bardzo
Kupię to tantum dziś bo nie wyrobie
mojemu M niestety wsio radno co leży na podłodze więc nie doceni comiesięcznej metamorfozy podłogi
A jak koleżanka urodziła, sn? Może wycieczka znajomej? Albo kurs jakiś co by się nie nudziła,
tańca brzucha albo fotografii np?