reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

wesołych bombek,
złotych trąbek,
anielskiego włosia
i pieczeni z łosia.
makowca z sosnowca,
rolady z szuflady
i udanej pasterki
bez żadnej usterki

Wesołych Świąt !!!

Ostatnia edycja:
reklama
ale jestem objedzonaaaaaa:szok: aż wstyd:zawstydzona/y:

mysza kochana, super, ze dotarliście cali i zdrowi:tak: wielki buziak dla Ninki

atabe biedna Jagódka, dużo zdrówka dla niej

planuję w tyg iść do lekarza z Małym-nie dość, ze wysypany jak muchomor i ma na ciele takie suche placki, to jak wiecie-mega płaczliwy krzykliwy, dodatkowo zaczął mi się podczas płaczu wyginać w mostek i rzuca głową na lewo i prawo.. nie wiem, co to:-:)-( martwię się bardzo, oby tylko mnie lekarka nie zlekceważyła i nie uznała za przewrażliwioną matkę:dry: ok, wracam do M-zajadamy orzechy laskowe właśnie i oglądamy film:-)

I po pierwszych Świętach Andrzejka. Dostał tyle zabawek, że hej, telefon, samochód, chodzik-wózek do pchania, mikołaja na reniferze, misia i lalkę. Najbardziej mu się podoba mikołaj na reniferze, bo robi dużo hałasu i jeździ, a najlepsza zabawa to łapanie renifera :-D. Jak znajdę zabawki to rzucę na zakupowy.
Moja teściowa życzyła mi żebyśmy się jak najszybciej wyprowadzili, bo ile można.
A przez Świeta byliśmy na dworze, fajnie, bo w Wigilię to aż 3 godziny, wczoraj 2 a dziś tylko 30 min.

I jak tam po świętach, brzuszki pełne?:-D

atabe żeby Jagódka wyzdrowiała szybko! Nadisia już lepiej za to ja się zaraziłam, panują choróbska wstrętne:dry:

ewcik wygląda że coś bardzo uczula ale co?:eek: Nie daj się spławić lekarce, znasz najlepiej swoje dziecko i skoro czujesz że coś nie halo to masz racje! Ja z Emi tak latałam choć się krzywa patrzyła pediatra i zapytała wręcz raz co my tak latamy:dry: Odpowiedziałam że lekarze nie jestem więc jeśli mnie coś niepokoi przychodzę bo mam do tego prawo:-p Orzechy lubią uczulać:sorry2:

agatka to masa prezentów:tak:

Cześć dziewczynki,

My dzisiaj totalne lenistwo, w wigilie u teściów, wczoraj u moich rodziców. Hania cały czas super grzeczna po prostu. Dzisiaj zjadła pierwszą marchewkę, chyba nawet całkiem smaczna była:-)

Mysza, no serdecznie współczuję, co oglądałam relację z Dublina to mi się kojarzyłaś, dobrze, że Ninka zniosła to nadzwyczaj godnie:-)

Kasik, świąteczny Bartek rewelacja:-)

Ewcik, orzechy to jedne z najbardziej alergizujących rzeczy (zaraz potem czekolada, miód i ryby), więc może od tego mały wysypany???? Może też być marudny.

Agatka
, to gratulacje prezentów, u nas chyba nieco skromniej, ale bardzo udanie:-)

Wesołych świąt Kochane!!!!!!!

balwan-swieta.jpg

reklama
jestem i ja:-)

u nas Wigilia i dzisiaj obiad u teściowej- było nadspodziewanie miło:-) a po Wigilii party u nas- także było miło, nawet bardzo włącznie z tańcami, ale niestety bez umiaru, więc wczoraj zalegaliśmy cały dzień:-D

Mysza dobrze, że dotarliście i Ninka taką klasę pokazała:-)
atabe zdrówka dla Jagodzianki!!!
Ewcik no jasne, że idź do lekarza z zięciuniem mym kochanym, , a jak nie pomoże to do kolejnego-aż do skutku-takie nasze prawo, jak jedyneczka napisała

Do góry