ewelad
Fanka BB :)
dzamena ja ufam lekarce, nawet pytałam,że chyba są różne szkoły, a ona powiedział, że nie-jest jedna szkoła i właśnie po 4 mscu, więc mimo iż mnie świerzbi z tymi nowosciami (pewnie jak przyjdzie do prania wszystkiego po tych nowosciach, to mi przejdzie entuzjazm), to poczekam wedle jej zaleceń
tiffi dotychczas świetnie sprawdza mi sie cała seria hippa-używam szamponu, mleczka do ciała i płynu do kąpieli, mam też krem do pupska-jeszcze nie używałam, ale wszystko pachnie super i skórka jest bardzo milutka, pachnaca, nie klei się i fajnie rozprowadza, ceny też rozsądne; na słońce miałam ziajkę 30, ładnie pachnie, ale ciut ciężko się rozsmarowywała, więc teraz też planuję hippa tego:
HiPP: Krem ochronny na wiatr i niepogodę
tiffi dotychczas świetnie sprawdza mi sie cała seria hippa-używam szamponu, mleczka do ciała i płynu do kąpieli, mam też krem do pupska-jeszcze nie używałam, ale wszystko pachnie super i skórka jest bardzo milutka, pachnaca, nie klei się i fajnie rozprowadza, ceny też rozsądne; na słońce miałam ziajkę 30, ładnie pachnie, ale ciut ciężko się rozsmarowywała, więc teraz też planuję hippa tego:
HiPP: Krem ochronny na wiatr i niepogodę