ashika dlaczego starszy przegiął w zoo i strzelił focha?
jedyneczka M tez jeździ moim samochodem, też mi zatankuje, bo rezerwa się pali
a ja sobie pojeżdżę po Stolicy.
patipaula jak zwykle zagłosowałam.
ania_pestka ja tez dziś aerobik mam w planach.
mysza witaj w klubie służbowego odzywania się do M
nadia zależy od dnia. Dziś trochę pospał, ale jedną drzemkę miał 15 min. Dobrze, że mój M sam sobie sam robi kanapki na śniadanie i kolację.
ewelad życzę zdrowia dla Lili.
kama zdrówka
tiffi fajnie, że Ci się wyjazd udał. Co do prezentów, to Andrzej na chrzciny od teściów i chrzestnej nic nie dostał. Jak się M zapytał co chrzestna (siostra rodzona M) kupiła Andrzejowi na chrziny, to teściowa się odezwała i powiedziała, M przestań tak zorganizowaliście szybko chrzciny, że nie było czasu pomyśleć o prezencie. A całą sobotę od 10-18 spędziły w Arkadii.
Mruczka na badanie przesiewowe słuchu. To badanie u dzieci powinno się robić w 3 i 6 miesiącu i po ukończeniu 2 lat. Tak mi powiedział laryngolog jak ostatnio byłam.
agatha m.in chodziło o 6 innych dzieci, ale jak się nie ma do czego przyczepić to się przyczepi do tego, że Andrzej będzie chrzczony z innymi dziećmi. Moim zdaniem to wszytsko było robione, żeby zniechęcić mnie do ochrzczenia dziecka. Tylko się nie udało. Postawiłam na swoim i doprowadziłam sprawę do końca.
Noc u nas taka sobie. Andrzej wstał o 2.30 a potem o 6.00, ale to dlatego, że przed samym spaniem nie dostał butli.
Dzień minął mi na sprzątaniu i praniu. Andrzej trochę pospał. Na spacerze nie byliśmy bo mały trochę kaszle. O 19.00 jadę na aerobik.