Ello
tiffi pojechals do brata?? doczytalam udanego pobytu
agatha gratuluje cioci
kasik fajnie ze sie wszystko poudawalo
agatka natalia ja sledze groupon ale jakos nic do mnie nie przemowilo na razie, moze bedzie jakis fryzjer kiedys to na pewno ;-)
vanilka agatha ewelad u mnei tez byla wczoraj pomidorowa
patipaula glos oddany
kacperek i fasolka mieszkam stety/niestety w domku, nosek czyszcze woda morska i "katarkiem" i jestem w tym urzadzeniu nieomal zakochana jest po prostu extra
maruska moj spi w spiworku wiec odkryc sie nie da rady ;-), do wody dla rybek jest uzdatniacz a jak masz lekkiego chyzia to i testy do jej skladu sa czy masz odpowiedni sklad chemiczny. Ogrody boskie, moj niestety za maly na takowe eksperymenty ale namiastke noge sobie stworzyc, niestety na razie musze tolerowac ogrod uprawny poki sie dziadkom chce grzebaqc w ziemi chociaz i tak nic z tego nie ma. Kiedys dziadek sie mnie pyta co zasiejemy kolo swierka ja odpowiedzialam krotko : trawnik :-) na co dziadek z oburzeniem "tam jest ziemia uprawna"
"lesmy ogrod" mam w drugiej czesci dzialki co jest mojej mamy bo sie na nai dziadki obrazily i lezy tzw odlogiem
mruczka w tym czerwonym polarku wygladacie bosko
tweenie takich ludzi trzeba olac a twojemu m bym dala w pychol i powiedziala ze mogl sie bardziej starac jak robil to by takie upierdliwe nie bylo
a ty masz pelne prawo rozpieszczac bo to odpowiedni moment ku temu
Eh bylam dzis w szkole na rozmowie z pania i sie dowiedzialam ze moje dziecko jest super tylko pisac nie chce i ze z zachowaniem juz lepiej a bylam nastawiona na tyrady jaki to on niegrzeczny
Mamy totalny metlik z sypialnia, jzu sie pogubilam raz samo lozko kupujemy raz komplet mebli zwariowac idzie
a ja musze zobaczyc jak to wyglada jednak na necie nie chce kupowac
Dzis na obaid u nas gulasz z szynki indyczej z cebulka papryczka i pieczarkami do tego zimniaki i kiszone ogorce (dziadek kisil) a na pierwsze zupa pieczarkowa; boshe jak ona pachnie a nie moge jej zjesc bo pieczarki na masle dusilam :-( a tak w ogole to jak dalam mlodemu mleko na probe - nutramigen to wydaje mi sie ze go po nim wysypalo na buzce :-( nie trafie za tym dziecieciem chyba
a dzis po poludniu walnal taka kupe jakby mu kto plakatowke zolta wlal w majty a potem nasmarkal do tego na zielono :-( jeden wielki glutowaty sluz i jakos nie wiem, bo olewac sie boje zeby mu krzywdy nie zrobic. Starszak za to trenuje wytrzymalosc psychiczna wszystkich po kolei :-(
Ide bo za chwile m wroci z pracy chcialam z nim pogadac chwile zanim sie maluda wlaczy do akcji. Sciga mnie pranie, prasowanie, sprzatanie wszystko co sie w domu robi :-( ale musze powiedziec ze jak tak sie rzuce w wir tego wszsytkiego to sie potem lepiej psychicznie czuje chociaz i tak nie widac ze cos robie
a jak wrocilam ze sklepu to mi babci walnela tekstem "gdyby nie ta d.pa to by byla zlota chalupa"
Odchudzam m, bo doszedl do wniosku ze ja sie "kurcze" a on coraz wiekszy i jak sie przytulilam w nocy do jego pleckow, faktycznie sie zrobil "tatus" a to nie fajnie wiec ma szlaban na niektore rzeczy, za to ja jestem glodna caly czas i wszystko bym zjadla chetnie :-)
Milego wieczorku