no ja nie mam pojęcia gdzie te pieniądze idą... wyszłam dziś na zakupy, rossman 50zł, biedronka 120zł, dorabianie kluczy 20zł, lidl 20zł, rynek 25zł, pepco 15zł , efekt? 250zł w plecy.. a sie zdaje nic takiego nie kupiłam i jeszcze tyle do kupienia! M. wie o zaledwie o wydanych 160zł
albo ja nie umiem robić zakupów albo to z cenami coś jest nie tak..
i nadejszla wiekopomna chwila, jak synek będzie grzeczny to zostanie jutro z ciotką a rodzice pójdą do kina czy choć na kawę
na Allegro kupiłam prodiż z czasów PRL-u za całe 38zł z przesyłką i teraz szaleję, wczoraj
tarta z kurkami, dzisiaj
z jabłuszkami - wyszedl mi zakalec ale to nic ;-)
tak bardzo brakowało mi jakiegokolwiek piekarnika.. no ale się doczekałam
dla Synkoja coraz częściej się włącza płacz typu 'ja chcę na ręce i już' o ile w ogóle to można nazwać płaczem, powiedziałabym bardziej wrzaskiem, aż się biedny zanosi i trwa to dopóki dopóty ktoś go na ręce nie weźmie
ech... ale i tak najchętniej bym go schrupała z miłości
każdy uśmiech rekompensuje gorsze chwile
(dzisiaj nie wiem o której pójdzie spać, bo po wielkim płaczu sporo pospał wieczorem jak nigdy o tej porze, obudził się o 9, wykąpałam go no i na razie oczy jak rowery.. )
jedyneczka karmisz piersią i idziesz na solarium? żartujesz chyba..
no i mój Krzysiak też głowa cały czas w prawą stronę obrócona i nic nie działa na to, jedynie co to jak zaśnie staram się kłaść w większości na lewą stronę
tiffi1 no niestety ale to nasze maluszki są w domu bossami i to do nich trzeba się dostosować bo nie zawsze można je ustawić jak zegarek
ashika prasowanie na mnie czeka od miesiąca chyba
(w wolnej chwili gdy mam do wyboru prasowanie a chwilę relaksu zawsze wybieram to drugie
) i Twój kąpie Bąbla? Też bym tak chciała ;-) póki co wszystko wokół dziecka robię ja, M pomógł mi przy kąpaniu raz - podczas pierwszej kąpieli i to by było na tyle a przewijać - nie przewijał ni razu..
jeśli chodzi o cenę tego korkociągu to jak dla mnie - majątek
kasik1106 baw się dobrze!
ewcik ładna bielizna, rzecz jasna dla Ciebie.. ?;-)
ewelad rzeczywiście cena świetna tylko kurcze w Nowym Dworze ten Carrefour to jakis mini market normalnie wiec kombinezonow nie ma na bank
maruska ??? TO NIE DZIECKO, TO ANIOL
arlecia o takich chrzcinach to ja jeszcze nie slyszalam
tak po amerykansku
pinowate my dostalismy zalecenie badania juz w szpitalu ale musielismy wziac skierowanie od piediatry, niestety za pozno sie zapisalismy w kolejke i wizyte u ortopedy mamy dopiero 13 pazdziernika, czyli Krzys bedzie mial prawie 14tyg.. no i rzeczywiscie masz dziwnego piediatre (my nie mamy stalego, chodzimy na zmiane do 2 w zaleznosci ktory przyjmuje no i oboje troche pokrecili nosem ze tak odlegla ta nasza wizyta ale coz..) usg bedziemy robic tylko jak ortopeda zaleci
no i my juz po chrzcinach, byly 21 sierpnia, razem z naszym slubem koscielnym ;-)
jesli chodzi o czkawke to syn ma ja dosyc czesto, zwykle jak nasika, zmoczy ciuszki czy jest mu zimno choc taka bezpowodowa tez sie zdaza, staram sie wtedy wyeliminowac przyczyne i daje cyca
dobranoc dzieciaczkom i ich mamom!