no cześć, towarzystwo się u mnie na szczęście pospało już o 21 i mam troszkę czasu dla siebei tzn. oglądam film Marley i ja (polecam na odpoczynek przy TV) i siedze przy kompie.
Vanillka, no bez zapowiedzi przyszła, tzn mówili mi na początku, ze aż 6 razy będzie przychodzić i dzisiaj był 4.
Hania czasem odbije sobie po jedzeniu a czasem nie, różnie, ja generalnie nie przywiążuję do tego jakiejś wielkiej wagi.
AniaPestka, no to rzeczywiście rozrywkowo u Was:-)
Madzik, ja też jeszcze maty nie kupiłam, dopiero karuzelkę planuję, ale matę też na pewno kupię.
Kama absolutnie nie wybudzałabym. Nawet się ostatnio śmiałam z moją bratową (też ma dwójkę), że przy pierwszym to człowiek taki głupi i się martwi wszystkim i wybudzałyśmy obie, a przy drugim to już się cieszę z każdej minuty snu
Ewcik, ja właśnie też chcę Rain Forest zakupić, ale używaną, bo jakoś szkoda mi kasy na nową.
Mruczka, to raczej normalne z główką, moja tez na boki sobie przekręca.
Byłam u lekarza, ale w sumie nic się nie dowiedziałam, łączy to z obrzękami z ciąży (tyle to i ja wiedziałam) i dała mi jakieś leki z wyciągiem z kasztanowca i do smarowania żel, jak nei przejdzie za 2 tyg to dostanę skierowanie do chirurga.
Geperty, ja też ostatnio o tym rozmyślałam - mam dwójki to już nie przelewki. kumpel się śmieje, że teraz musze dbać o M, bo po 30 (prawie) z dwójką to już nikt mnie nie będzie chciał
Dziewczyny, czy Wasze dzieci tez zasypiają tylko na 15-20 min w domu??? bo u mnie tak jest, spokojna jest tylko na spacerach w wózku i przy piersi:-( to jest mega męczące, nie poleży sama spokojnie, tylko non stop chce byc na rękach.. tu jakoś jest spokojna. A na spacerach zasypia jak wózek jedzie i jest bujany, jak stanę gdzieś - kręci się, stęka i już jej się nie podoba.
Jak bym czytala o moim dziecku
w domku w dzien spi po 20-30 min ...noo czasem jak juz jest przemeczony to pospi i 2 h ...
a tak to tylko chce byc na rekach ;/
jedynie jeszcze w bujawce pobuja sie jakis czas ,a jak i ona sie znudzi rece...
strasznie meczace to jest!!
wozek to chyba kocha bo na spacerkach spi i spi i spi ....a jak tylko stane wozkiem to juz oczy otwiera i wierci sie
zapomnialam juz kiedy polezalam spokojnie przed tv i film ogladalam ;/;/
Witam wogle
u nas nocka supcio !!
maly poszedl spac o 21 i wstal o 4.30 hehehe szoku doznalam ale milo tak sie wyspac
mammi ja jadlam ostatnio pizze i mlody spokojny byl .
kama tak mam taka bujaweczke tylko gora z przyciskami troszke inaczej wbudowana ale ogolnie to takie same.
moj lubi sie w niej bujac ,fajne muzyczki sa no i regulacja .