reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

aneta fajna ściągawa, ale słyszałam, że ryby są bardzo uczulające, więc nie można, a tu piszą, że bez obaw.
Któraś mamuśka zdementuje? :)

reklama
Cześć dziewczynki!!

Przepraszam że was nie nadrobię... Ale jestem taaaka zrezygnowana tym zaSTOPowaniem akcji :-( jejciu dziewczyny po terminie, jak ja Was rozumiem, te nerwy, stres i rozgoryczenie... Ja czekam do czwartku i potem Jade na IP. Oby mnie zostawili. Dziś obudzilam się o 5 i o 7 rano z lekkimi skurczami i mega dużą ilością przezroczystego śluzu z maleńkimi kilkoma niteczkami krwi... Nie wiem co to było. Ech, bo czopa brak.
No nic. I lipa. I czekam. Trzymam za wszystkie kciuki!! Ciekawe jak tam niunia i patipaula...

butterfly to właśnie mógł być czop, tym bardziej, że z niteczkami krwi. Teraz to już szybciej pójdzie. A ju to będę do Gwiazdki kiblować :-D:crazy:

Witajcie:)
Geperty gratki gratki!!!!
Kama mojej julce tez rzadko kiedy się odbija,położna mówiła,ze jak się malo powietrza nałyka to sie nie będzie odbijac.
My dzisiaj nawet pospalismy,mała obudzila się koło 3.30 ,a poźniej juz nad ranem o 8.
Na dworze fajnie chłodno-odrazu się lepiej oddycha.
Ooo Tweenie Ty już masz na jutro termin wedlug OM :)
Muszę kompa zresetowac bo mi się wiesza-zaraz będę

olyv ten kocyk to dla Was, czy dla Malucha? Szukam dla Olki jakiegoś bawełnianego fajnego

Kocyk dla malutkiej z grubej bawełny z żyrafką, wyszperałam go na Górczewskiej na wieszaku z przecenami -50% wciśnięte są za ubrania a dokładniej za jakieś stroje do kąpieli dla niemowląt:tak: ale było jeszcze z 7 sztuk

Aneta - można się trochę pośmiać ale wiadomo nie ma to jak jedynka :-p na kolana mnie nie powaliło ale młody zadowolony i to najważniejsze :-D Ale dodam, że trzeba małża zabrać bo to o tym jak facet nie docenia żony, dzieci no i jak się baaaaardzo myli....:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

Ostatnia edycja:
Tweenie nigdy nie wiadomo-może byłabys pierwsza co urodziła zgodnie z terminem OM :)Bo chyba zadnej z nas na forum się to nie udało .
Ale fajnie,ze jest chłodniej :)Mała spi i mam nadzieje, ze jeszcze z 2 godziny pośpi , bo mamuska chce poczytac BB i odpocząć z nogami na stole.
My w tą sobote idziemy na slub-moj M jest swiadkiem -na cały weekend zawozimy malutką do teściowej-więc ten weekend u nas pod znakiem zabawy będzie -kupiłam sobie juz sukienkę-nawet fajna,ale jednak brzuchol mi odstaję w niej.

madzik tak na jutro. Ale nic z tego nie będzie :-(

tweenie po terminie nic sie nie zmienia z samopoczuciem tylko ci dokuczaja ze sie na slonie zapatrzylas :-D
co do ryb mozna jesc i to jak najbardziej tylko raczej swieze bym proponowala nie mrozone i nie w jakichs wymyslnych sosach robione bo wtedy nie wiesz co w sosie a taka grillowana czy z folii jak najbardziej :tak: samo zdrowie

butterfly jak masz sluz z niteczkami to juz niedlugo moja droga :tak::tak:

synek mnie ciagnie na shreka ale juz ostatnio na toy story myslalam ze jajo zniose na szczescie zaopatrzylam go w olbrzymi kubel picia i byl 2 razy spacerek do toalety, tylko tym razem to juz nic nie pomoze raczej :zawstydzona/y: musze poczekac

reklama
witajcie!
ja tylko na chwilkę- dostałam skierowanie na patologię, więc jadę niestety lub stety-zobaczymy, co z tego wyniknie!!!
trzymam kciuki za Wszystkie:-)

Do góry