reklama
Butterfly88
Zakochana w Gwiazdeczce:)
Cześć dziewczynki!!
Przepraszam że was nie nadrobię... Ale jestem taaaka zrezygnowana tym zaSTOPowaniem akcji :-( jejciu dziewczyny po terminie, jak ja Was rozumiem, te nerwy, stres i rozgoryczenie... Ja czekam do czwartku i potem Jade na IP. Oby mnie zostawili. Dziś obudzilam się o 5 i o 7 rano z lekkimi skurczami i mega dużą ilością przezroczystego śluzu z maleńkimi kilkoma niteczkami krwi... Nie wiem co to było. Ech, bo czopa brak.
No nic. I lipa. I czekam. Trzymam za wszystkie kciuki!! Ciekawe jak tam niunia i patipaula...
Przepraszam że was nie nadrobię... Ale jestem taaaka zrezygnowana tym zaSTOPowaniem akcji :-( jejciu dziewczyny po terminie, jak ja Was rozumiem, te nerwy, stres i rozgoryczenie... Ja czekam do czwartku i potem Jade na IP. Oby mnie zostawili. Dziś obudzilam się o 5 i o 7 rano z lekkimi skurczami i mega dużą ilością przezroczystego śluzu z maleńkimi kilkoma niteczkami krwi... Nie wiem co to było. Ech, bo czopa brak.
No nic. I lipa. I czekam. Trzymam za wszystkie kciuki!! Ciekawe jak tam niunia i patipaula...
M
madzik1980
Gość
Witajcie
Geperty gratki gratki!!!!
Kama mojej julce tez rzadko kiedy się odbija,położna mówiła,ze jak się malo powietrza nałyka to sie nie będzie odbijac.
My dzisiaj nawet pospalismy,mała obudzila się koło 3.30 ,a poźniej juz nad ranem o 8.
Na dworze fajnie chłodno-odrazu się lepiej oddycha.
Ooo Tweenie Ty już masz na jutro termin wedlug OM
Muszę kompa zresetowac bo mi się wiesza-zaraz będę
Geperty gratki gratki!!!!
Kama mojej julce tez rzadko kiedy się odbija,położna mówiła,ze jak się malo powietrza nałyka to sie nie będzie odbijac.
My dzisiaj nawet pospalismy,mała obudzila się koło 3.30 ,a poźniej juz nad ranem o 8.
Na dworze fajnie chłodno-odrazu się lepiej oddycha.
Ooo Tweenie Ty już masz na jutro termin wedlug OM
Muszę kompa zresetowac bo mi się wiesza-zaraz będę
olyv
Fanka BB :)
olyv ten kocyk to dla Was, czy dla Malucha? Szukam dla Olki jakiegoś bawełnianego fajnego
Kocyk dla malutkiej z grubej bawełny z żyrafką, wyszperałam go na Górczewskiej na wieszaku z przecenami -50% wciśnięte są za ubrania a dokładniej za jakieś stroje do kąpieli dla niemowląt ale było jeszcze z 7 sztuk
Aneta - można się trochę pośmiać ale wiadomo nie ma to jak jedynka na kolana mnie nie powaliło ale młody zadowolony i to najważniejsze Ale dodam, że trzeba małża zabrać bo to o tym jak facet nie docenia żony, dzieci no i jak się baaaaardzo myli....
Ostatnia edycja:
M
madzik1980
Gość
Tweenie nigdy nie wiadomo-może byłabys pierwsza co urodziła zgodnie z terminem OM Bo chyba zadnej z nas na forum się to nie udało .
Ale fajnie,ze jest chłodniej Mała spi i mam nadzieje, ze jeszcze z 2 godziny pośpi , bo mamuska chce poczytac BB i odpocząć z nogami na stole.
My w tą sobote idziemy na slub-moj M jest swiadkiem -na cały weekend zawozimy malutką do teściowej-więc ten weekend u nas pod znakiem zabawy będzie -kupiłam sobie juz sukienkę-nawet fajna,ale jednak brzuchol mi odstaję w niej.
Ale fajnie,ze jest chłodniej Mała spi i mam nadzieje, ze jeszcze z 2 godziny pośpi , bo mamuska chce poczytac BB i odpocząć z nogami na stole.
My w tą sobote idziemy na slub-moj M jest swiadkiem -na cały weekend zawozimy malutką do teściowej-więc ten weekend u nas pod znakiem zabawy będzie -kupiłam sobie juz sukienkę-nawet fajna,ale jednak brzuchol mi odstaję w niej.
madzik tak na jutro. Ale nic z tego nie będzie :-(
tweenie po terminie nic sie nie zmienia z samopoczuciem tylko ci dokuczaja ze sie na slonie zapatrzylas
co do ryb mozna jesc i to jak najbardziej tylko raczej swieze bym proponowala nie mrozone i nie w jakichs wymyslnych sosach robione bo wtedy nie wiesz co w sosie a taka grillowana czy z folii jak najbardziej samo zdrowie
butterfly jak masz sluz z niteczkami to juz niedlugo moja droga
synek mnie ciagnie na shreka ale juz ostatnio na toy story myslalam ze jajo zniose na szczescie zaopatrzylam go w olbrzymi kubel picia i byl 2 razy spacerek do toalety, tylko tym razem to juz nic nie pomoze raczej musze poczekac
reklama