reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

reklama
Ashika zaczynam się utwierdzać w przekonaniu, że po prostu jestem lewa i tyle, i że nie tylko , jak już pisałam, nie zacznę rodzić samoistnie, ale też wywołanie g... da i skończy się cc:-( ale dzięki:-)

i tak ci nie wierze :-p jesli juz dadza ci oksy to pewnie polecisz momentalnie, a ze boisz sie cc ja tez paranoidalnie nieomal :zawstydzona/y: a ponoc strach przed porodem go opoznia

Witam się wieczorową porą !!!
Właśnie wcinam kolację, może coś w tv poleci. Niunia wypluskana, śpi sobie... ciekawe jak długo :-)
Pogoda jest cudowna, padało teraz taki przyjemny chłodek.
Byliśmy dzisiaj na pierwszym spacerku. Nina ładnie spała... Ale stracha miałam, że będę musiała gdzieś cyca wywalić jak się rozedrze :-D
Mam nadzieję, że dzisiaj więcej Was poleci na porodówkę, w końcu mamy burze ;-) Życzę Wam tego z całego serca :happy:

byliśmy na tym grilku u rodziców,mały cały czas spał,raz tylko cycał,w nocy też tylko raz, zobaczymy jak dziś w nocy

ja tez mam nadzieję ze burza coś da i się rozapkujecie pozostałe dwupaczuszki :-)

kacperek my też przed porodem na pizze i cole chodziliśmy:-p
tiffi ja tez jadłam maliny i nic małemu nie było
ewcik witaj!!:-)
arlecia mi lekarka mówiła że jakby oczka ropiały to przemywać zielem świetlika
niunia mam nadzieję ze pojechałaś juz do tego szpitala,powodzonka
ewelad ale miałaś spacerek w deszczyku:-D
mysza fajnie ze pierwszy spacerek udany

lecę cycać bo mały sie domaga
kolorowych snów

mysza gratki spacerku :-)

geperty G R A T U L A C J E
:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)​

aneta ciesze sie ze dzionek udany

patipaula niunia trzymam kciuki zeby szybko poszlo

coz ewelad we wtorek idzie to ja tu zostane sama ze soba bede rozmawiac :-D bo cala reszta tez sie rozkreca tylko nie ja ;-)

madzik to jest właśnie przywilej karmienia butelką - można pić coca colę :-)
ewcik witaj witaj
ashika a ty w domu???? powiadasz buty do zadań specjalnych, kurcze zaintrygowałaś mnie, a jakie to???
Dobrze że ktg ok i ładnie tętno słychać, pewnie się uspokoiłaś trochę
Ja już rozpakowana, ale jak widzisz chętnie z tobą rozmawiam
ewelad a wcinaj wcinaj tyle twojego. kurcze normalnie współczuję tego czekania, i zastanawiania się kiedy to będzie
mysza to może minęłyśmy się gdzieś w parku bo ja też byłam na spacerze
aneta no no no jedno cycanie w nocy wow. Co do malin są niby zakazane a tu proszę
geperty ogromne gratulacje
tweenie ty ostatnio jakaś mało aktywna
butterfly a ja myślałam że ty już rozpakowana

No i zrobiło się trochę chłodniej,ale w domu i tak temperatura się utrzymuje. My dzisiaj poszliśmy na spacer, mała ładnie spała, fajne powietrze, złapał nas deszcz ale mieliśmy folię na wózek i parasol dla nas, małej nic nie przeszkadzało, a jak wróciliśmy do domu to po paru minutach się obudziła. Dzisiaj na obiad jadłam indyka ale też mizerię z ogórków i śmietany, mam nadzieję, że małej nic nie będzie i kolejna rzecz do repertuaru dojdzie.
Nie wiem jak jest u was ale moja mała jak śpi to często mruczy przez sen, ale mnie to rozczula.
Poza tym jakoś słabo się czuję, kręci mi się w głowie i czuję się osłabiona. M robi dziwne rzeczy z "szukaniem powietrza" (tu otwiera, tam ustawia wiatrak, tam odkręca kratkę wentylacyjną) ale tutaj kłaniają się prawa fizyki czego ja w ogóle nie kumam

reklama
Witam się dalej w dwupaku!!!Nic sie nie zapowiada na poród:zawstydzona/y::-(...Nawet przytulaski z M nic nie dają,ani posprzątanie chatki na błysk..
Jutro na 16.30 mam wizyte u ginka...ciekawe co powie...a juz myślałam,że zaoszczędze 80 zeta,a tu moja Sarunia roztrwania kaskę...hihi...
Mała się rozpycha i daje czadu:-)
Ashika no to dobrze że ktg ok...no to będziemy chyba tymi ostatnimi;-)
Aneta-h Misiu to naprawdę aniołek
Butterfly88 to czekam na wieści,że skurczyki nabierają na sile..hihi..
Papitula niunia trzymam kciuki za szybkie akcje
NO I NA KONIEC......GRATULACJE DLA SUPCIO I GEPERTY!!!!!!!!!!!!!

Ja mykam ułożyć włoski i nyny,bo jutro muszę się psychicznie nastawić na tą wizytę u ginka...ohhh...co on postanowi...
Buziaczki:*:*:*
Ps.Dzisiaj przypada termin z Usg..ja tą małą wredotkę zaraz sama wypędze..hihi...

Do góry