reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

reklama
Ello

jedyneczka z tym jedzonkiem to dodatkowy plus ze sami z m i poza domem, a na to sie pewnie predko nie zalapie niedlugo :-(

butterfly jakos przezyjemy, bo niby co nam pozostaje :-) tez szukam o mruczce i nic nie wiem :-( dzialka sliczna

kasik dom otwarty prowadzisz??:-) dobrze ze masz towarzystwo i ze nie zostalas sama wyczekujac tylko az m wroci :tak::tak::tak:

Wow dziewczyny ale sie w nocy lalo :szok: niestety nie z nieba tylko ze mnie :zawstydzona/y: i nie wody a pot :-D nici z zapowiadanej i wyczekiwanej burzy ze juz niedaleko i bedzie padac w nocy ani kropelki chmurki nie uronily, a ja sie tak nastawilam na ochlodzenie w nocy :zawstydzona/y::-(
Zapomnialam wam powiedziec m mi wczoraj wyluscil swoja logike, jemu sie wydawalo, ze jak nie urodze do terminu to w dniu terminu ide do szpitala i rodze :szok: bo w szpitalu mi cos magicznego podadza i dzidzia wyskoczy jak krolik z kapelusza :-D
Moje leniwe dziecie nie bylo takie leniwe wieczorem, jakby moglo to by mi ta stopke wywalilo przez brzuch na zewnatrz tak nia smyral jak oszalaly, swoja droga to sie zastanawiam ze w brzuchach to sie wierca a potem jakos spokojniej leza przez chwile

Milego dzionka laseczki

Ja urodziłam???O ciekawe, tylko jakie są w takim razie objawy porodu?

Dzień Świstaka odc 14 raczej, bo jestem w dwupaku a dzisiaj 14.07.:baffled:

Mruczka i dalej musisz sie z nami męczyć :-D
Ashika- ja tez mam niski prób wytrzymalosci, pochwal sie lepiej co to za szampon co by i nas troche odświezyl moze:-)
Butterfly88- ja tez mam na imie Ola:p

Kurde ide sie kąpnąć bo zawiozłam dzisiaj eM do pracy z ranca, a jak wstalam to cala bylam mokruśka, nawet miedzy nogami - i nie wiem czy to mi wody popuscily czy tak sie spocilam;-) hehe- bynajmniej nie sikneło mi sie wiec spokojnie spokojnie tam!! bez usmiechow....
Tak wiec ide sie kapnac, a potem jade na ktg - na drugi koniec warszawy co prawda, ale z klima wiec.... gorzej jak zechca mnie zatrzymac- na woloskiej parking jest platny a eM prace konczy o 16 dopiero wiec odebrac samochod bedzie mogl po 16 a kazda godzina parkingu to 4-5 zlotych :-)

Kurde mam jutro termin i co? i nic sie nie zapowiada...

heheh :-D afera stulecia ;-) Mruczka urodzisz na pewno przede mną.. ale byłam jakoś pewna że to nie dziś :nerd:

Właśnie dostałam sms od 9-letniej chrześnicy męża : "Rodzisz?"

...Czuję się osaczona...

Pewnie zaraz też rozdzwoni się cała reszta, w tym moja mamuśka... :rofl2:

No właśnie Ashika cóż to za cudowny wynalazek ten szampon :-) ja sobie wczoraj kupiłam mega pięknie pachnący GARNIER -
http://www.garnier.pl/_pl/_pl/our_p...^ULTRA_NATURALS_DISCOVER^ULTRA_NATURALS_MANGO
a jakie włosy o nim delikatne ;-)

Supcio to ja się od tygodnia czuję jakby mi wody uchodziły :baffled:

Ostatnia edycja:
Witam się grzecznie :-D
Wczoraj miałam jakiś nerwowy dzień, na szczęscie już mi przeszło ale bez kija nie podchodź :wściekła/y: Wieczorkiem wzięłam chłodny prysznic, wypiłam leszka free i jakoś mi się polepszyło :rofl2: POLECAM

Noc ładnie przespałam o dziwo jakoś chłodniej u mnie było, okno oczywiście otwarte na oścież bo inaczej się nie da.... za to boli mnie gardło :-(
Ale jakoś jest oki, dzisiaj mam wizytę i przegląd podwozia... zobaczymy co tam piszczy :-p i ile mała waży...

Mruczka - a już myślałam, że się udało....:-) ale co się odwlecze to nie uciecze...:-D (tylko nie bij :-p)

Witam się z rańca !!!
U mnie nocka w porządku. Mała ślicznie spała z przerwami na karmienie i przebieranie, ale nie marudziła. Odkładana zasypiała od razu. Ale wczoraj popołudniu dała mi nieźle popalić, aż się popłakałam. Siedziała na cycu, spuściła wszystkie zapasy, a odkładana sapała znowu...
Teraz też się nie zapowiada spokojny dzień. Jakaś taka nadaktywna jest :-D I ten skwar...

Mruczka - widzę, że niektórzy już Cię na porodówce widzieli :-) Mam nadzieję, że to jakiś znak i że lada moment urodzisz...
Butterfly - zazdroszczę działeczki. Śliczne zdjęcia, aż chciało by się położyć i zrelaksować na trawce...

Później dopiszę, bo mała już daje... Eshhhhh ;-)

Mruczka dziewczyny Cię chciały zmotywować w ten sposób :-D

a ja składam oficjalną reklamację na to moje dziecię. Równo 2 tyg temu zaczął mi opadać brzuch i odeszła pierwsza partia Haribo, więc w ciągu dwóch tyg powinnam urodzić. I co? I d...:baffled: Niech któraś przemówi Olce do rozsądku, że to już czas i że z tej strony brzucha fajniej - bardziej można rodziców podręczyć ;-) bo mnie i M nie słucha... Perla mówi, że Laura to mała wiedźma... W takim razie, jakie określenie to mojej pasuje?

Lecę zaraz do ginka na wizytę, potem jedziemy z siostrą do Arkadii po sukienkę na wesele dla niej. I może Olce jeszcze jakiś fajny kocyk strzelę :tak:

reklama
Proszę sobie ze mnie nie żartować, bo ja i tak jestem na cienkiej granicy;-)
W nocy nawet nie wstałam na sioo, ale się i tak nie wyspałam. Dzisiaj czekam na listonosza z moim RMUA. Niestety nasza księgowa to pipa i wysyła z mega opóźnieniem.:crazy: Poza tym piorę resztę pieluszek, które domówiła. Jutro pewnie zdążę je uprasować...

Do góry