reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

Cześć dziewczyny

Ja dopiero teraz się melduje. ehhh dziś mi się dzień paskudnie zaczoł bo urząd skarbowy nam na głowie siedzi :baffled: I dręczy bez powodu. No ale nic trzeba przezyć. Do tego od południa non stop jacyś goście i jestem padnięta.
Zaraz uciekam di łózia jeszcze eMa pomęcze żeby nas podźgał i moze ktoś sie w końcu zdecyduje ujawnić i mi humorek poprawić.

No nic dziewczyny milej nocy życze

reklama
Malewa czy mi sie wydaje czy nie zmieniłas imie dla swojej malej ??
Ashika wertepy już przerabiałam jak tak dalej bedzie podejme sie biegów przełajowych badz moze te pochodnie :D
Butterfly ja tez nigdy nie mialam tego ktg nawet nie wiem za bardzo jak to wyglada i po co sie to robi
Mi połozna sprawdza bicie serca tym aparatem dopllera czy jakos tak to chyba sredniowieczna metoda wydaje mi sie no ale moze skuteczna okaze sie zreszta .
Skurczyki mi juz przeszły zostały tylko twardnienia brzucha i takie parcie na dół jak na siku no i upławy dołaczyly bez wkladki ani rusz :(
Mruczka u mnie caly dzien zapowiadalo sie na burze ale nici z niej .
Dziewczyny prześlijcie troche słonca bo zimno ze jak tak dalej bedzie to ogrzewanie włacze nie zebym tesknila za upałami ale troche za zimno jak na lipiec !!
A i wiecie co chce sie nawalic sponiewierac %%%%%%%%

czesc dziewczyny!
melduje ze zyjemy,mala dostala jakies dziwnej wysypki,podejrzewam ze to potowki,chociaz dziwi mnie to bardzo bo lezy sobie tylko w pampku i koszulce na krotki rekaw,zobaczymy co mi polozna jutro powie.Przez to wszystko strasznie marudna byla caly dzien az boje sie nocki,dobrze ze mama jeszcze tutaj jest,szkoda ze tylko do piatku.
lece pod prysznic i lulu poki mala spi.
tesknie za dziennym przesiadywaniem na forum,brzuchatki korzystajcie poki jeszcze w dwupaku jestescie bo pozniej to z czasem bardzo krucho.
przepraszam ze tak tylko o nas ale padam na dziob.
milego wieczoru i powodzenia dla wszystkich czekajacych na rozpakowanie sie!!!

kama potowki moze dziecko dostac nawet jak jest gole niestety jesli ma sklonnosc :-(

niunia ja tez probowalam wszystkiego nieomal co wydawalo mi sie sensowne, a z drugiej str chyba sie boje strasznie im blizej tym gorzej

ewelad nie wiem czy to tylko upal, bo zastanawiali sie czy mnie nie zostawic, ale jednak puscili i jutro z powrotem bo tetno skacze i momentami tak jakby zanikalo :-(

bylam z m na spacerze po pepsi :-) moze maksiu spi bo pepsianki nie dostal dzisiaj :-) ide pod ten prysznic bo czuje sie mokra jakbym wlasnie z niego wyszla :-D

Ashika trzymam kciuki za jutrzejsze ktg-będzie dobrze!!! z tego, co słyszałam, to to ktg, to taki dziwny wynalazek-często pokazuje nieprawdę w kwestii tętna i skurczów

niunia nie swiruje mam niski prog wytrzymalosci bolu u dentysty dostaje glupiego jasia jak mam dluzej na fotelu siedziec :zawstydzona/y: i z mojego punktu lepiej bylo w nieznane bo teraz wiem juz czym to pachnie ale wiem tez ze zaraz po juz nie pamietasz tej gorszej strony i tego sie bede trzymac :tak:

ewelad dzieki musi byc w koncu dobrze

Zafundowalam sobie troszke letiego luksusu siora mi dala taki szampon na upaly z mieta nie dosc ze pachnie bosko przypominaja mi sie pierwsze gumy mietowe co byly tylko jak ktos dostal paczke zza granicy w latach 80 i splukalam sobie potem chlodna a pozniej zimna woda B O S K O m tez namowilam bo az sie zimno zrobilo :happy:
Wam tez zycze takiego "oddechu swiezoscia"

Dobranoc laseczki ide do lozeczka cos ogladnac i spac do jutra

ewa81 gratki serdeczne!!!:-)

ashika ty sobie nic nie wkręcaj tylko się ciesz że lekarz taki zapobiegliwy i solidny więc wszystko będzie dobrze;-) niezłą pychotę wciągnęłaś, jak nic to nic a jak już przyjęłaś coś na żołądek to nie byle co:-D

butterfly
to owocny miałaś widzę dzionek:-) na ktg przeważnie gin zaleca kiedy jesteś po terminie choć mój nie kazał mi chodzić ale ja sama dla siebie poszłam. Byłam też w 5 i7 miesiącu kiedy mnie niepokoiła mała ilość ruchów, nie mogą Ci na IP odmówić;-)

malewa skarbówce najlepiej wychodzi trucie uczciwych ludzi, coś o tym wiem:dry: powodzenia w wywoływaniu:-)

niunia oj też bym się % chętnie ścioprała:-D

kama oby to nic poważnego ta wysypka:sorry2:

Dobranoc dziewczęta, ide jeszcze chłodny prysznic zaliczyć i lekturka do podusi bo niedługo mi się ukruci:-p

Witam się dzisiaj - nadal w dwupaku... Powiem Wam szczerze że mam leniwe dziecko :-D przestaje już brykać :-p i leży jak kot w worku, nie chcąc pokazać się mamusi...

I znów kolejny upalny dzień... Znów czekanie do wieczora na jakiś spacer... Bo w ten upał w ciągu dnia to się nie da funkcjonować...
Miłego -owocnego :-p - dzionka !! :-D odezwę się jeszcze później.

By nacieszyć oczy z rana dołączę foto z wczoraj, z działeczki :-) bez "wieloryba na trawie" heheh :-p stwierdziłam że nie będę Was straszyć hihi :-D

Załączniki

• page3.jpg
    page3.jpg
    77,4 KB · Wyświetleń: 43
Ostatnia edycja:
reklama
Cześć brzuchatki i nie tylko!:-)

Na początku - Mruczka wielkie gratki!;-)
tiffi - ja dziś też miałam przesraną noc. nNasze dzieci też źle znoszą te upały, niestety...:baffled:
Dziewczyny, z mojego opalania nic nie wyszło. Jak Bartek spał wpadła mama z siostrą, jak poszły synuś nie pozwolił.:baffled: Może dziś się uda...
Na piątek zapowiedziała się kolejna tura koleżanek, tym razem takie jeszcze z czasów studenckich. I znowu trzeba coś przygotować... Ale i tak się cieszę.:-)

Do góry