emih
Fanka BB :)
To ja się odmeldowuje dziewczyny- patologia niestety czeka Nie wiem jak ja tam wytrzymam kilka dni, nie wiem jak wytrzymam bez starszej córy- nigdy się nie rozstawałysmy (no raz... na 3 dni 2 lata temu.... Jest smutna: "tatuś przecież nie umie śpiewać kotków, ani syrenki mamus- jak ja usnę?"- wczoraj pyta... :-()
A rano chyba odszedł mi czop bo (Tweenie- dzięki za wizualizację) miś haribo mrugnął mi z bielizny ;-) MAgdzia- więc może i na porodóce się spotkamy
Vanilka- nie rezygnuj z cycania, bo im mniej będziesz podawać tym mniejsza produkcja będzie. Mi się tak zdażyło 4 latka temu- dwa dni płaczu K i mój, całe dnie i noce na cycu, ale cyc sobie przypomniał że pracować trzeba i wróciło: z podwójną siłą
A co z Kamą i Anetką???????
Miłego weekendu dziewczyny!
A rano chyba odszedł mi czop bo (Tweenie- dzięki za wizualizację) miś haribo mrugnął mi z bielizny ;-) MAgdzia- więc może i na porodóce się spotkamy
Vanilka- nie rezygnuj z cycania, bo im mniej będziesz podawać tym mniejsza produkcja będzie. Mi się tak zdażyło 4 latka temu- dwa dni płaczu K i mój, całe dnie i noce na cycu, ale cyc sobie przypomniał że pracować trzeba i wróciło: z podwójną siłą
A co z Kamą i Anetką???????
Miłego weekendu dziewczyny!