reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

ale ze mnie durna ciezarna marnie skoncze jak sie synek nie bedzie streszczal poczytalam instrukcje do konca i okazuje sie ze zadna ze mnie komarzyca :-D urzadzenie gwizdze (instrukcja tylko po angielsku) jak ma slabe baterie :-D:-D:-D:-D

moj syn wlasnie wycisnal sobie pol tubki kremu na reke :-) bo mu mama wczoraj posmarowala ukaszenie bo krem do stop z mentholem wiec chlodzi a komar go ugryzl w stope i troche na placebo liczylam a teraz mi mowi ze to duze ugryzienie :-D:-D:-D:-D lece mus stopy bo szkoda tyle kremu :-)

reklama
Jestem wreszcie, miałam humor do bani i pojechałam na ryneczek i do lidla po pychoty i od razu mi lepiej:-D :-Dmam czereśnie, agrest, porzeczki, bober, jagody i lody truskawkowe w rożku i polewie z białej czekolady bo od tygodnia ukochane lody typu magnum juz są be , teraz na topie truskawka:-p W związku z tyb bobrem nie mogę oczywiście dzisiaj rodzić:-D

anetka mam nadzieję że doczytam na końcu że ty juz po i Michałek jest na świecie:tak:

madzik
o juz zycie towarzyskie kwitnie u Ciebie, pozazdrościć:-) Dawaj cycorka w ciągu dnia jak najczęściej a jak zabraknie mleka w źródełku to trudno, zawsze coś Julcia juz skorzystała;-) No i plus taki że będziesz miała wiecej luzu mnie czeka znów dalszy post:-p a piwo to juz za mna nie chodzi tylko biega:-D

emih to udanego wypoczynku z nóziami w wodzie no i czekam na wieści od gina;-)

louise no tez bym się wpieniła:dry: akupunktura, mówisz że ja najwyzej połaskotało:-D to trzymamy kciuki dalej;-)

magdzia
moja też coraz mniej, cisno im bidulkom:baffled: myślę że nie jest tak z tą patologią a na pewno nie wszędzie:confused: zobaczysz co powie gin na wizycie bo jak łozysko jeszcze oki to jak mysza można tylko na ktg chodzić a jak zestarzałe to bezpieczniej leżeć mimo wszystko, ja tak miałam z Emi, lezałam tydzień przed terminem już i w terminie mi wywołali dzięki czemu byłam spokojna. I teraz tez bym wolała chyba do szpitala i być pod kontrolą.

gregorka
to niespodziankę maja znajomi wielką:-) Do sąsiadów ja w inny dzień jednak pójdę bo dzis będę jadła bober więc poród wykluczony:-D

mysza może i posłuchaj M w tym wypadku bo ja umyłam, umęczyłam się i guano to dało:-p

ewelad i mądry twój Mek , mój na takie sugestie odpowiada że do tego stworzyła nas natura i w tym momencie życzę mu choć napadu kolki jelitowej:-D też mam właśnie do poukładania w szafkach i koszyczkach w łazience ale to czekam do weekendu jak będę miała utrudniony dostęp do kompa i mi się będzie nudziło:-p

arlecia
gratki i dobrze że juz po:tak:
biedna atabe, ale musi być zmęczona i do tego tyle się namartwiła pewnie, oby malutka załapała cycusia a atabe odpoczęła i szybko wyszły do domku:tak:

kacperek
masz krzaki porzeczkowe? mniam mniam, szkoda że nie mieszkasz bliżej:-p

ashika to może faktycznie twój wyczuł pismo nosem:-p a ja zadzwoniłam niedawno do M i mówię "wiesz ja Cię kocham" a on mi nie uwierzył:-D:-p nie wiem dlaczego, on mówi że go chce zagnębić i jak to się ma do miłości:-D przesadza pewnie, jak to chłop:-p

mysza ty nie dobra cielaczki zjadać:-p

mruczka kurczę chyba powiem M żeby kupił kapuchę jak urodzę bo z Emi nie potrzebowałam ale i ciąża była lajtowa a teraz wszystkie prawie plagi ciązowe mnie dręczą więc lepiej chyba jak będę przygotowana na awarie cycorów:-p

tweenie dobrze że serducho oki;-)

elspeth ale słodki awatarek:-) fajnie masz z mamcią, ja bedę polegała na M ale plus taki że pewnie dzięki temu szybciej schudne:-D

ewcik zabiję Cię za te placki:-D

dzamena
no a ty mnie dobijasz po tych plackach piwem, ide stąd:-D:-p

ewelad to siedź w domu po wypiciu żebyś nie narozrabiała:-D mam też karmi ale mi się leszka chce:-p

tetina a ja bym mogła białe, jakieś martini, takie zimne a cytrynką.............:cool2:

louise to smacznego , jemy dziś to samo:tak: mnie też byłoby głupio teściom odmówić bo sa kochani generalnie i nie miałabym smiałości, bałabym się ze będzie im przykro albo co:sorry2: koszulka seksiarska no no, chciałabym już śmigać w czyms takim żeby M mnie wzrokiem pożerał:-D a wogóle to mam doła od tego celibatu na wszystko, ostatnio nic tylko o seksie myslę, M przemyka w gatkacha ja świntusze w myślach, czy ja jestem normalna:szok::-D:-pale zjechałam z tematu:-D do szpitala ta koszulka czemu nie, będziesz jak nic miss położnic:-D no właśnie też się modlę o dobrą położną bo sama nie będę tez wiedziała co i jak:-(no nasza połozna mówiła że one przeciez nie złośliwie tylko dla naszego dobra to wszystko i mamy im ufać bo im też przecież zalezy żeby wszystko poszło szybko i gładko a stres powoduje różne problemy więc żeby im zaufać:sorry2: łoj kochana tej niedzieli raczej Ci nie starczy:-D

mruczka do bólu żołądka:-D

vanilka zabije za to co napisałas o piwciu
ashika Ciebie tez i to martini zimne,podnos dupke i idziemy pod ten sklep,moge tam nawet codziennie liste obecnosci podpisac tak mi sie chce

jedyneczka jednak im chyba nie dogodzisz :no:

dzamena dawaj podwijam kiece i lece :-)

a moj dziadek robi wino i mam pod soba cala piwnice :tak: z wisni i winogron i jeszcze babci lecznicze z mniszka lekarskiego na szczescie wypilam ile moglam kiedys a teraz mi za slodkie dziadkowe wina chociaz tym z mleczu bym nie pogardzila bo zalatuje wermuthem
i jak ja biedny zuczek mam wypic teraz ta moralna krople bez kitu z cytrynka sama :-:)baffled:

Ale sobie pospałam ;-)
Teraz mecz oglądam. Tak Was poczytałam, ale pamiętam tylko, która co je i to piwko u Vanilki i winko u Ashiki :-D
Reszta mi umknęła.
Tweenie - był murzynek, fajniusi taki i bardzo kulturalny. No już rano odesłali na IP 2 dziewczyny. Jedna z dietą cukrzycową - nawet nie wiedziała biedna, że w 40 tc obowiązkowo zgłasza się do szpitala, a druga, bo dzieciątko ma tylko jedną komorę serca, a dziewczynie już też leci 40 tydzień... Co prawda, one pewno trafią na patologię, no ale...
Ja jutro na KTG i do domu... Nie rodzę, bo się boję :-D

Dzięki dziewczyny, zobaczymy co mi powie gin w poniedziałek.
louise ja tez slyszalam, ze po tym Fenoterolu najczęsciej się przenosi...
jedyneczka mi się marzy żeby po wizycie w poniedzialek wzial mnie do szpitala i nie czekał długo na wywołanie
Ewcik Racuchy były pyyyyyyszzne :tak: ale placków ziemniaczanych też zazdroszczę
Byłam jeszcze z M na spacerku i w Tesco (kupiliśmy Małej komplecik 5 częściowy - bodziak, śpioch, śliniaczek, łapki niedrapki i czapusia przeceniony z 65 zł na 32,50 więc jak na 5 rzeczy się opłacało :tak:) po drodze zakupując oczywiście arbuza i brzoskwinie, zaraz będę wcinać. Tylko pójdę się jeszcze wykąpać bo na dworzu straszny upał a po takim spacerze przyda mi sie kapiel ;p

dzamena he he ale plan konkretny na niedziele albo woda albo porodówka:-D

Vanilka ja Cię kilim za to piwo:dry::-D

ashika
no ale dotarłaś do sedna sprawy z urządzeniem więc nie jest tak źle:-D

Wpierdzielam bober, boziu jaki dobry:tak:

reklama
dzamena he he ale plan konkretny na niedziele albo woda albo porodówka:-D

Vanilka ja Cię kilim za to piwo:dry::-D

ashika
no ale dotarłaś do sedna sprawy z urządzeniem więc nie jest tak źle:-D

Wpierdzielam bober, boziu jaki dobry:tak:

a ja Cie za bob ::p:p:p