reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

Arlecia gratulacje !!
Atabe wszystko wróci do normy zobaczysz i niedługo wrócisz z Jagódką do domku :tak:

Cholerka nie dam rady kulać się jeszcze 2 tyg... Tyle dziewczyn ma już swoje pociechy a ja tu czekam i czekam. Do tego ciągle ktoś dzwoni i się pyta co dodatkowo mnie denerwuje...

Idę zjeść truskawki - ulżę sobie trochę w cierpieniu ;p

Ostatnia edycja:
reklama
mruczka poczestowalabym ale wiesz jak to baba w ciazy wyduldalam cala i teraz pusta butlla stoi :zawstydzona/y::-(

louise powodzenia z laboratorium i dzieki za info promocyjne :tak: wczoraj bylam tam ale tak wkurzona ze malo co widzialam nawet z wlasnej listy pozapominalm kupic wszystkiego

justaa G R A T U L A C J E
:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)​

jedyneczka nie przesadzaj z tym dzwiganiem ja podzwigalam wczoraj bo sie tak zaperzylam ze wzielam w jedna reke zgrzewke mleka a w druga zgrzewke sokow pod pachy i heja do domu a dzis jakby mi ktos noz wbijal miedzy nogi fee
a co do m i auta to moze dlatego mojemu sie nie chcialo do sklepu jechac ale my do tesco mamy raptem niecale 5 min

mysza fajnie a co do okna to masz takie brudne?? bo to mycie nic nie daje stary zabobon jakis :wściekła/y:

olyv udanego wypoczynku

magdzia nie boj zaby nie musisz miec wczesniej objawow moze byc jak tzw piorun z nieba :tak: czego ci zycze co do tej czerwcowki coz niezle laska rozciagnieta, ale chyba nie chcialabym byc az tak "luzna" tam na dole :zawstydzona/y:

atabe dziewczyno drzemnij sie przeciez nie jestes robocop i nie stresuj cycaniem jak zlapiesz rownowage i oddech samo bedzie sie lalo :tak::tak::tak: powodzonka i szybkiego powrotu do domciu

arlecia G R A T U L A C J E
:-):-):-):-):-):-):-):-):-)​

A moj syn z dziadkiem bawia sie w indian :-D nad jeziorem (malutki basen taki dal 3 latkow) ale przynajmniej mlody smiga po polu a ja nie jestem w stanie dzisiaj mu dotrzyamc towrzystwa, tylko nie cche zdjac koszulki bo sie wstydzi swojego grubego cielska :-( ehh chyba mamusie podsluchal bo tluszczu to on nan sobei nie ma raczej chudy jest i mami moja ciagle ze on zabidzony a wg mnie wyglada ok caly czas w ruchu to nie bedzie juz taki jak byl kiedy byl malenki i sie uczyl chodzic a byla kluseczka :-)

u nas plany uległy chwilowej zmianie- M pojechał do castoramy, lidla, itd itp więc siedzę grzecznie w domu... nożyska puchną okropnie..

magdzia to ile Twoja córcia już waży??

arlecia, justaa gratulacje:-)

atabe dużo siły Ci życzę kochana

Ashika - no właśnie chciałam umyć, bo po tym deszczach wyglądają fatalnie. Jeszcze mi na jedno gołąb nasrał. I tak dobitnie, że nawet przez zaciągnięte rolety prześwituje flek :-D Nie traktuję tego raczej jako sposób na urodzenie ;-)

A co do KTG wyszło dobrze. Tylko problem w tym, że co lekarz to inaczej mnie traktuje. Jedni sugerują się terminem z USG inni z OM. I jak idę do kogoś pierwszego pokroju to zapisują mnie na KTG co kilka dni, ale dzisiaj dla lekarza wybitnie przemawiał termin z OM i dał mi już na jutro skierowanie... Może jutro ktoś będzie mi kazał przyjśc dopiero za tydzień :-)

Kupiłam sobie parówki cielęce. Taka moja dzisiejsza zachcianka ;-)
Arlecia gratuluję !!!

czesc dziewczynki ,na poczatek chce pogratulowac wszystkim rozpakowanym mamusiom,ja nadal w dwópaku ,wczoraj miałam nadzieje ze juz bo skurcze przez pół nocy i dupa,za to jak dzwonie do m to pierwsze pytanie zamiast czesc kochan ie brzmi -co juz?wiec chyba przestane dzwonic
ashika masz racje z tymi oknami ,tez przetestowałam albo jestem nie do ruszenia bo zapier....m jak mały samochodzik a i tak nic
atabe musisz troche odpoczac po porodzie wtedy i bedzie pokarm i mała spokojniejsza to bardzo wazne przy laktacji-nic na siłe
pozdrawiam lipcóweczki

zdycham zdycham...wodddddyyyyyyy!!!!!
tak gorąco że nie ma gdzie wleźć :szok::szok::szok::szok:

no nic -trzeba sobie radzić.

Ewa-z tego co wiem to nie ma przeciwwskazania do tego żeby równocześnie matka i ojciec siedzieli w domu z dzieckiem.byle zeby tatuś do roku to wykorzystał.
i tak jak piszesz L4-od lekarza.:tak:(tylko musisz zaznaczyć że na opiekę na Ciebie po porodzie)
Jedyneczka-daj sobie na luz z tymi wiadrami.
Olyv-udanego wypoczynku.
Vanilka-dzięki za wieści od Atabe i Arleci.

reklama
Arlecia GRATULACJE!!!, WITAMY MARCELKA!!!
Atabe dużo sił, dla Ciebie i Jagódki- oby jak najszybciej do domku, żebyście mogły odpocząć:tak:
kama, anetka- trzymam kciuki!!!

leczo gotuję-to już chyba ostatnie takie szaleństwa kulinarne-potem suchary i woda przegryzione jabłuszkiem:-D

Do góry