reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

hej dziewczyny, ja własnie wróciłam ze szpitala- od 3 miałam skurcze i ciśnienie bardzo wysokie, o 5 byłam już w szpitalu, mam rozwarcie na 2 palce i skurcze nadal są a mnie wypisali i kazali wrócić jak się rozkręci.............a ja sama w domu - kurde....pisałam smasa do Vanilki ale chyba nic nie napisała...hmmm Vanilka dostałaś eske ode mnie???
widze ze Aisim rodzi- powodzenia kochana!!
a ja nie wiem czy się coś rozkręci....

Wlasnie weszlam zeby napisac wiadomosc od Ciebie !!
zostawilam tel .w torebce na noc i nawet nie slyszalam :baffled::baffled:
Ja mysle ,ze sie rozkreci !!!!:-):tak:
Dawaj znac na tel jak cos -mam go juz przy sobie !!

uciekam karmic malego i na spacerek ...

reklama
atabe trzymam kciuki zeby sie rozkrecilo!!!
aneta a my to do lipca pewno dotrwamy bo my to takie twarde baby ze slonska som:-D
aisim trzymaj sie dzielnie!!!

atabe powodzenia rozkrecaj sie rozkrecaj najwyzsza pora :-)

ja jakos dennie nastawilam pranie humorek do bani brzuch boli jak diabli do kibelka latam co chwile (moze przez te ogorki:baffled:) i jeszcze mnie mdli do tego :-( a mialam plany na dzis sprzataniowo praniowo poscielowe :zawstydzona/y:

tetina oby ci szybko neta naprawili-bez neta jak bez reki albo nogi. a nawet gorzej :tak:
no i powodzenia na usg dzisiejszym

ania pestka
no to zaciskaj nozki :-) tylko nie mysl obsesyjnie zeby nie urodzic teraz bo na bank urodzisz :-D

gregorka
milego sprzatania-tez bym sobie posprzatala chetnie :-)

emih ja trzymam kciuki zeby twoj M jednak zdazyl sie pojawic na porod :tak:

aisim kochana no to powodzenia!!! aby sie szybko rozkrecilo i nie bolalo i szybko skonczylo ;-)

arlecia
wspolczuje poprzedniego porodu-dobrze z jednej strony ze teraz cc bo nie bedziesz sie tak stresowac-jednak jakies zle wspomnienia w glowie zostaja...

anetka super ze griilek udany-akumulatorki naladowane przed porodem. teraz juz tylko: gotowi....do startu....start!!!!! :-)

vanilka fajnie ze pepek odpadl bez stresow :-) tez dolaczam sie do pytania czym smarowalas? spirytem czy octeniseptem?

atabe ale niusy!!!!!!!!!! a wiec i u ciebie sie rozkreca akcja. ale nie rozumiem za bardzo dlaczego cie do domu wypuscili?????????????//:confused::confused::confused:

magdzia
powodzenia na wizycie

patipaula
toz to caly dzien pelen planow :-)

kama nie dobijaj mnie tymi twardymi slaskimi babami bo ja juz teraz tez pod hanysowo podlegam :-D:-D:-D

wypuścili mnie po kilku godzinach bo mam rozwarcie "tylko" na 2 palce <swoją drogą to badanie tego rozwarcia to koszmar :eek: > skurcze są ale nie takie regularne jak były w nocy, więc albo to cisza przed burzą albo znowu wszystko ucichnie .........

czesc dziewczynki widze ze jak teraz chociaz jedna sie nie rozpakuje raz dziennie to dzien stracony:-)
asim powodzonka,trzymam kciuki
u mnie bez zmian ,za to obudziłam sie z takim skurczem łydek , myslałam ze padne z bólu ,i za cholere nie moge tego rochodzic bo normalnie kuleje
prawdopodobnie jutro sie przeprowadzamy,co prawda sa prawie skonczone dwa pokoje i kuchnia ale narazie dzieciaki beda w jednym pokoju razem tzn FifiI PATRYK ,Filips zachwycony z tego powodu a Patryk chyba mniej ,no ale trudno wole sie juz przeprowadzic i powoli graty ustawiac i rozpakowywac zamiast isc urodzic i pózniej z małym dzieckiem byc w tym całym bajzlu przeprowadzkowym,a tak pójdzie spac to zawsze cos sie zrobi ,z reszta juz mi mojego szkodA BO robimy swiatek piatek i po nocach i widze po nim ze jest mega zmeczony bo w robocie sie narobi i jeszcze u nas ,stwierdziłam ze swiat sie nie zawali a nie mam zamiaru chlopa zajechac i pózniej po szpitalach jezdzic
zaraz Was troche nadrobie i znów biore sie za cos

hello:-)

witam z rana, po śniadaniu, teraz troszkę posprzątm i moze okna przetrę, bo po tych deszczach takie usyfione, jakby mgła ciagle była:-D my weekend spędziliśmy na pikniku lotniczym-co roku chodzimy na fotki- super, ale mnie tak zjarało, ze wygladam jak prosiaczek i szczypie mnie wszytsko prawie- a tak się zasłaniałam ehhh po południu jadę na ktg- skorzystam z naszej służby zdrowia po raz pierwszy w tej ciąży-no zobaczymy:-)

kropa szkoda że Cię wymęczyli bezowocnie-trzymam kciuki dalej;-)
aisim no jasnowidz- ale jaja!!! trzymam kciuki bardzo mocno!!!!!!!!
emih kopia l4 powinna zostać wysłana przez lekarza do ZUS zarza po wsytawieniu z tego, co wiem, biedna jesteś z tym puchnięciem:-(
madzik czytałam, że czkawka normalna-podobno pomaga przystawianie do piersi:confused:
louise bardzo się cieszę, ze upragnione wyjście spełniło Twoje oczekiwania:-) dziękuję kochana za troskę- wszystko oki-miałam intensywny i męczący weekend, a weny brak jakoś na pisanie, ale już wróciłam do formy-buziaki:-)
kamcia super, że towarzystwo się zjeżdża do Ciebie- będzie Ci raźniej i odbijesz sobie te miesiące samotności:-)
atabe no to się dzieje- bez sensu , ze Cię wypisali:zawstydzona/y:

reklama
dziendobry dziewczynki! :-)
Aisim kciuki mocno zacisniete oby szybko i gladko poszlo... :tak:
Atabe kochana a Tobie zycze zeby sie rozkrecilo na dobre jak M wroci z pracy ;-)
milego dnia laski :-D

Do góry