czesc dziewczyny:-)
ale pogoda.... nie wiem jak u was ale u mnie pada deszcz i nie zapowiada sie aby słońce wyszło bo niebo całe szare :-(
emih - nareszcie masz to z głowy:-) tylko nie forsuj sie z tym rozpakowywaniem i sprzataniem. Powoli , powoliczy takie pomiary są wogle możliwe
moze maszyna sie pomyliła. 9 kilo? wspolczuje
vanilka- dzięki za infotak sie zastanawiałam jak jest z takimi maleństwami bo Oli była grudniowa a wtedy wiesz zakłada sie wszystko co sie da. A nie myślałaś o stojaku do wanienki na kompiele? Krzyz Ci troche odpocznie.:-)
perla- cieszę się ze jestescie juz w domu:-) Opowiedz jak tak tam rodzeństwo ze sobą współpracuje
jedyneczka- przy ceracie popłakałam sie ze śmiechu - ty agentko jednaale chyba masz rację. A swoja drogą takiego łozka po zalaniu juz nie da sie w żaden sposób odświerzyć? Powiedz M ze strajkujesz
Bo skoro górnicy strajkują i pielęgniarki tez to cieżarne tez mogą.
ty jeszcze pracujesz kochana?!Ale to chyba jakaś domowa robta?
a te ambitne plany łazienkowe to ewentualna biegunka czy sprzatanko
Ciśnienie jest napewno niskie bo mnie tez zaczyna mulić ostatnio.
Arlecia- kochana tak czy siak tydzień Ci został- dasz rade.
aisim- i jak z tym wczorajszym seksikiem? :-)
mysza- juz sobie wyobrazam taka cieżarną na jakimś rusztowaniu , myjącą okna w jakimś biurowcu... 115 pietro a myjąca na plecach napis : " no urodze wkońcu czy nie?" hahhahahapodobniez natura lubi robic na przekór wiec proponuje STRAJK
niunia- dzieci sie tak układaja ze są głowa do dołu ale nikt nie mówi ze się nie obracaja wokół swojej osi. U mnie tymek jest tez tak ułozony i raz tyłek mam po lewej stronie a nowi po prawej a raz tyłek na krzyzu a nowi rozłozone na lewo i prawo. Oczywiscie dzidzi a nie moje:-)
kropa- ty się dziewczyno nie stresuj bo po co?
kacperek i fasolka- chyba normalne bo ja tez tak mam
madzik- nie wiem jak u was poggoda bo u nas leje ale gdyby było ładnie to miłego spacerku:-)
agatha - to kiedy oni Ci ten krażek zdejma?? W 40 tyg?
kasimaj- napewno ok wiec się nei martw
ania pestka-zazroszcze ci tych niewyspanych nocy. tez chciałabym wstawac do maleństwa a nie tylko na siku. Bo regularnosc naszego wstawania taka sama.
ashika- ty agentko. Usmiech miałąm od ucha do ucha dzieki twojemu postowiPodoba mi się historia z wodami. I to jest przykład jak na pozór głupie sytuacje po czasie są naprawde zabawne
Tak jak ja wczoraj opisywałam moje wyjscie ze szpitala po fenoterolu
louise- ja wtedy nie miałam autaale miny ludzi patrzących w autobusie były bezcenne- za wszystko inne zapłacisz kartą...
bo te badania robi sie dwa razy po to aby miec pewność czy mąz wierny hahha
Lece na te promejszon![]()
moj starszy tez z grudnia
po co mi stojak ...M kapie wiec daje rade
ja raczej sproadycznie moge to zrobic bo krzyz boli jak babuszke
perla Laura ma juz miesiac szok!!!gratki!