dobra jestem hahhahaha
swoja odpowiedz wkleiłam w watek o usg
chyba faktycznie troche roztrzepana ostatnio jestem. Wiec przeklejam go tu a tam wykasowywuję.
tak wogóle to czesc dziewczyny bo wywaliłam dzisiaj jak z kosmosu
Dzień mija mi na byczeniu sie juz teraz bo M pojechał do pracy. Wczesniej zawiezliśmy l4 do mojej pracy i powiem wam ze fajnie jest siedziec w domu ale troche mi sie teskni. Pewnie jeden , dwa dni i znowu by mi sie odechciało ale tam sie przynajmniej cos dzieje bo tak to dzien za dniem - taki sam...
anetah- dzisiaj M zapytałam czy stękam juz jak 80 letnia babcia ale on chyba z miłości i aby nie robic mi przykrosci stwierdził ze jeszcze
. A mnie tu stuka , tam stuka... Ostatnio znajoma mówi do mnie ze zazdrosci mi braku miesiaczki bo akurat miała wiec ja jej na to ze ja mam miesiaczke codziennie tylko nie leci.
louise- seksik narazie sobie odstawiam do lipca po ostatnich przezyciach nocnych. Louise miałam cie zapytac juz wczesniej i zapominałam- czy jak łykasz fenoterol to ci sie trzesa rece? Jak z Oliwką lezałam w 20 tyg w ciazy w szpitalu bo mnie po nerce pokopała i miałam obrzek to mi go dawali w kroplówce a poxniej po wyjsciu w tabletkach i normalnie nie mogłam sobie nawet chleba posmarowac ale lekarz powiedział ze to podobniez normalne
. Nigdy nie zapomnę min ludzi z autobusu jak wychodziłam ze szpitala... Był pierwszy tydz śierpnia, koszulka na ramiączka , brzuszek niewielki ale juz widoczny a ja pokłuta po kropólwach jak narkomanka i trzesłam się jak po odstawieniu. Mi było głupio a ze moja mama tez świruska była to zamiast powaznie podejsc do tematu to się śmiała. Teraz jak wspomnę to w sumie tez się smieje.
Mi zgaga mineła jakis tydzień temu- brzuch mi sie obnizył
ashika - witaj na tel to nawet nie miałam jak sie przywitac...
U mnie z apetytem bywa różnie. Na słodkie juz mi przeszło a jezeli chodzi o ilości to jeden dzień lece na miłości a drugi na pełnej lodówce
olyv ty sie kochana nie matrw tylko trzymaj ze mną do połowy lipca
Arlecia- no własnie mogłabys urodzic bo co wchodze na BB to zero nowych dzieciaczków
Mruczka- jakim wielorybem
- spójrz w lustro- jestes przeciez piękna.
Ja co prawda mam brzuch jakby mi ktos piłke za bluzke włozył i tylko tam mi poszło , wiec zadnych opuchniec itp... ale za to mam cała twaz w syfach!!!!!!!!!!!!
Przy oliwce tłumaczyli mi ze dziewczynka urodę mamie zabiera , ale tytaj ma byc facet i co?
Albo bedzie jakim super przystojniakim albo gejem skoro ja taka wysypana jestem.Syf na syfie i to nawet nie tylko na twazy ale i na dekoldziei co najgorsze to na dekoldzie zostaja slady ech... Kilogramy to zrzucisz po porodzie.
ewa - ja tez musze zrobic porzadek ze zdjeciami bo przy tych problemach z kompem to zostaną mi tylko zdjecia z dzieciństwa i ze szkoły bo reszte szlag trafi
Mysza- nawet nie pomyślałam o zabezpieczeniu łozka
a dają jakies podkłady 2 na 2?
bo ja śpię w poprzeg
dzamena- beda czyste w piwnicy stały;-). Powaznie faktycznie bez sensu. Powiedz mi kochana czy to tylko przeziebienie czy jakas angina dłuższa cie złapała?
patipaula- czyli mówisz ze trzymasz ze mna do połowy lipca?
atabe- seksik ci jeszcze został bo ja po ostatniej akcji narazie sobie odpuszczam az bede w podobnym terminie co ty teraz
aisim- kabanos i kisiel? to prawie jak śledz w czekoladzie
ach te uroki ciązy. Ja nic nie kupowałam dla M. Za tydzień ma urodziny i wtedy mu kupię tylko jeszcze nie wiem co....
madzik- otworzyłam swoja szafkę z ubrankami dla małego i sie rozmażyłam... ale Ci zazdroszę
Bo z tymi ubraniami tak jest metka jedno - rozmiar inny. Na zakupy powinnysmy chodzić z jedną parą body i śpiochów aby przykładac czy sie rozmiar zgadza
ja mam jedne takie body na których jest metka 56cm a jak przykładałam do innych to na bank 68!!!
kama- po takiej petardzie to i poród byłby błyskawiczny bo nie trzeba by było czekac na rozwarcie hahhaha
misslena- dobrze ze jestes juz z nami ale dobrze tez ze twój lekarz taki czujny. A waga nei mówi o tym czy dzisius bedzie lezał w inkubatorze tylko jak jest rozwinięty wiec sie nei martw
tweenie- córa napewno zdrowa i niech sobei siedzi:
po tych kącikach fast foodowych to zobaczysz jak ci podrośnie w brzuszku
a te śpiochy to patrzyłas w internetowym sklepie 5-10-15? moze beda rozmiary.
iwusia- są tez dobre tego strony- nie bedziesz sie męczyła tylko rachu ciachu i juz po
Vanilka- jakie macie tam temperatury teraz? Powiedz mi kochana i w co ubierasz Dawidka na spacer?
Oczywiscie roznoslili dzisiaj ulotki i jak którąś interesuje to od jutra w realu jest promocja chusteczek nawilzających pampersai pampersami happy i ubranka dla dzieci.
Strony
ubranka -12
chusteczki -ostatnia 6paczek po 72 lub 67 szt za 24,95 wiec wychodzi na paczce 4,15. Ja biorę. Jak nie beda pasować Tymkowi to bede miała czym szafki myć.
Hipermarket Real / Gazetki i katalogi
link do gazetki tylko otwórzcie tą ważną od jutra:-)
mówiłam ze mam inteligenty komputer? Napisałam posta i jeszcze się nie wyłaczył ! szok. ciekawe za ile wróci do normalności a razej swojej nienormalnosci.
Brzuch mi sie od wczoraj znowu rozciaga....