A może ktoś robi materace pod wymiar?No nie wiem, jak Ci pomóc![]()
może producenta k(r)opnąć?
![śmiech :-D :-D](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/laugh.gif)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A może ktoś robi materace pod wymiar?No nie wiem, jak Ci pomóc![]()
Problem z tym ze my tu mieszkamy od niedawna i nie znamy żadnych dzieci które chodza do szkoły , co najwyzej do przedszkola. A głupio mi na ulicy zaczepiac obcych ludzi np. w sklepie.Ewcik nie kuś, bo mnie coś nosi od wczoraj-jeszcze się zapakuję i stanę w Twoich drzwiach, otworzy mi Twój M i stwierdzi 'Kochanie, jakaś ciężarna psycholka z internetu do Ciebie'
Vanilka no starają się dziewczyny i cuda wyczyniają, zeby wieści były takie, jakich oczekujesz, ale coś słabo im idzie, może my tak partiami będziemy-jedna na dzień to zbyt prozaiczne, więc kilka hurtem, potem spokój, a potem znowu jazda
tetina ja bym chyba do mniejszej zapisała? nie zawsze się to sprawdza, ale mniej podopiecznych to chyba więcej uwagi dla poszczególnych dzieci i bezpieczniej wydaje mi się; a może popytaj znajomych-kogoś kto ma w tych szkołach dzieciaczki, albo zna kogoś kto ma? a może na necie poszukaj jakiś opinii? a wzrostu mam 172 cm
byłam dzisiaj na wizycie co zreszta opisałam w odpowiednim wątku i z powodu tego ze mój gin jest na urlopie trafiłam na dr. Skoczylasa który dzamenko pracuje w madurowiczu na porodówce i pytałam go jeszcze raz o to znieczulenie i powiedział ze faktycznie daje ale tylko wtedy gdy nie ma przeciwaskazań i jhest odpowiednie rozwarcie czyli to jednak nie lipa z tym co mi mówili na tych odwiedzinach:-)tetina ja bede chyba w madurowicza rodzic bo mnie przekonała ta Twoja wizyta a raczej info o znieczuleniu i jesli mam byc szczera to raczej to mnie przekonało,połozne w miare z tego co pamietam ,a to akurat czy tu czy w mp to róznie z tym nie masz na to wpływu na która trafisz ,ja słyszałam rózne opinie na mp i złe i dobre -najpierw pojade do madurowicza a jak mnie nie przyjma to matka polka w madurowiczu jest z tym fajnie ze ci nikt nie powołany nie wejdzie i kazda sala osobno a w mp to niewiem
kurde tak mnie cos dół brzucha rwie co chwila ale nawet sie nie nastawiam na cos ,dzis sie czułam paskudnie i zamiast odpoczac to ja sie wziełam za kuchnie ,wszystkie szafki wymyłam a ile gratów poszło do smieci to szok ,normalnie jak moherowy beret tyle tego było ,pudełeczka ,sreczka bo moze sie przyda -narobiłam sie jak głupia a teraz gadam ze mnie brzuch boli ,teraz jeszcze byłam z m po farbe bo bym nie przezyła ze on bez mojego nadzoru cos wybiera. teraz chociaz troche nadrobie co na bb sie dzieje
dziewczyny przypomnijcie mi nazwe tych butelek antykolkowych dr jakas tam bo dzis byłam w sklepie chciałam kupic i dupaa bo nie mogłam sobie przypomniec ,a ponoc sa dobre ,a jakby któras miała linka to byłabym wdzieczna