reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

kasik to dobrze, ze z każdym dniem lepiej- jakoś trzeba przez wszystko przejść, na pewno trzeba czasu by przyzwyczaić się do nowej roli i obowiązkow...dzielna jesteś :-) buziaki dla Ciebie i syneczka

reklama
hej

bylam dzis troche popracowac w terenie.
teraz wcinam obiadek, Miam miam, ostatnio ktoras z was mi narobila ochoty na fasolke wiec juz ją wcinam.

kama lepiej jechac i sprawdzic. powodzonka

Jestesmy spowrotem:)
skonczylo sie na strachu i falszywym alarmie,nie zaluje ze pojechalam,potraktowano sprawe dosyc powaznie,zaliczylam ktg,usg,pobrano probke wydzieliny i okazalo sie ze to nie wody,raczej wieksza ilosc sluzy albo czop tyle ze w wodnistej postaci.Majka ma sie dobrze-jej waga ok.3300g,wod plodowych tez jest odpowiednia ilosc,przeplywy pepowinowe ok,rozwarcie dalej na 2 palece i szyjka dosyc mocno zgladzona,tylko lozysko juz 3 stopnia i jest zwapniale,kazano mi dalej czekac,przy regularnych skurczach co 6-8min zglosic sie na oddzial. po badaniu podwozie boli mnie jeszcze bardziej i brzuchol tez.
przy okazji zwiedzilam oddzial i powiem ze jest super,pokoje 1-2 osobowe kazdy z lazienka,moge rodzic jak chce-stojaco,siedziaco,w wannie,mowie wam cuda na kiju!a do szpitala potrzebuje tylko pizamy dla siebie,wygodny dres i kosmetyki,dla malej tylko ubranka na wyjscie,reszte zapewnia szpital .

kamuś czyli wyprawa do szpitala miała też plusy, bo dużo się dowiedziałaś nie tylko o szpitalu, ale i gruntownie Cię przebadali-super:tak:

strachu sie troche najadlam ale mysle ze lepiej bylo jechac,ja to troche panikara jestem,tak stresowalabym sie pewno cala noc i czekala na kazdy ruch malej.
czy moze mi ktos wytlumaczy co oznacza ze lozysko jest zwapniale?

reklama
Do góry