reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

Hej:) Dopiero teraz znalazłam wenę żeby napisać;-)
Udało mi się dzisiaj pokonać ranny głód!;D Obudziłam się jak M wychodził (6:30), i po sekundzie byłam tak głodna że myślałam że poduszkę zjem! Ale jakoś przebolałam kilkanaście minut i zasnęłam, obudziłam się o 10 dopiero tak więc to mój rekord w spaniu od jakiegoś czasu:-)
Umyłam już głowę i miałam iść na zakupy, ale nie chce mi się dupki ruszać, jakoś tak dobrze mi się siedzi:tak:
Wczoraj byłam z teściową i szwagierki córą w biedronce, mała dała nam popalić... wózek BE, rączki CACY, jak można 2 miesięczne dziecko nauczyć ciągłego noszenia na rękach:-( Tej małej nie można wsadzić do wózka bo się drze w niebo głosy... jakby ją ze skóry obdzierali, a na rękach cisza, oczywiście w odpowiedniej pozycji bo jak jej się nie podoba to też płacz jakby dziecko katowali:szok:
Ale co mi tam, to nie moje dziecko;p ja swojego nie będę tak uczyć:no:
Dzisiaj na obiad dogotuje tylko ziemniaków bo zostały mi kotlety z wczoraj, tak więc mam z głowy:-D
Kogo nie widzę to się dziwi że ja się jeszcze toczę, że powinnam już jechać na porodówkę a tu jeszcze trzeba czekać, ale mam nadzieję że jak minie 37tc to szybko dostanę skurczy, Boże jaka ja będę szczęśliwa bo już nie wyrabiam, chcę moją mała już poprzytulać:-)

Patrze sobie na allegro, szkoda że mam konto zablokowane (rachunek na 11 zł xD) bo wczoraj w kończących się była cała paka ubranek dla dziewczynki 56-62, chyba 39 sztuk za 20 zł!! Masakra... Gdyby nie ta blokada to bym kupiła...

reklama
kamuś tfu tfu, obyś nie wykrakała.. a ja naiwnie myślałam, że przy takim rozwarciu i prawie zupełnie zgładzonej szyjce poród lada dzień...:confused2:

atabe no chłopy się chyba boją, że zrobią dziurkę w główce dziecka:-D

witam :)

co mnie ominelo...kolejne lipcoweczki rozpakowane:O?..ja tez mimi, ze cc mam na u7 lipca..chcialabym ur juz!;)..ale moj jak Twoj Kama- niby cos tam jakis sexik jest..ale strachliwy, plochliwy i ja musze namawiac:D

czesc dziewczynki -odmeldowuje sie ze sie kulam ,mam dzis tyle latania weszłam na moment zeby przeczytac co u

Was
madziu gratki skarbie

no właśnie ten mój niby nie chcę malej po głowie popukać :eek: ehhhhhhhh te chłopy ....... a może on kogoś ma :szok:

Ewcik ja tą herbake już mam i zaczynam od dzis pić

Ostatnia edycja:
aisim tobie tez zycze powodzenia w takim razie :tak: u mnie obsuwa jak zwykle bedzie i pewnie wejdziesz przede mna mimo ze masz godzine pozniej-ja najwczesniej pewnie o 19 :eek:
co do ciuszkow to nie mam pojecia. powiem tylko tyle ze dostalam od bratowej ciuszki po jej synku do rozmiaru 68 i nawet niektore wieksze-juz nie uzywaja.synek mial wtedy pol roczku.

kacperek i fasolka
dzieki :-) no a ja tobie powodzenia zycze przy wyborze wozka. jak ty sie cieszysz ze sie zepsul to i ja sie ciesze-fajnie sobie choc pare rzeczy nowych kupic...mimo iz kasy troche zal ale....ciiiiiicho ;-)

anetka
to tobie tez powodzenia na wizycie-moze cie pan doktor tak zbada ze juz tez lada dzien urodzisz ;-) wszystkie mamy na podobna godzine ;-)

aisim
ja planuje w 2 torby sie spakowac i polozna tez tak radzila bo potem w ferworze zdarzen czesto trudno porozdzielac te rzeczy dla siebie od tych dla bejba :-)

anetka ja mam nadzieje ze sie o mojej szyjce nic nowego nie dowie-bo to tylko zle wiesci by byly. niech mi powie ze wszystko po staremu czyli 22 mm :-) i rozwarcie na ten jeden palec....ale wasze to juz moglyby byc w sumie zgladzone :-)

arlecia
no jak leze i sie nudze to i posty wale dlugasne :-) i dodatkowo zawsze mam cos do powdzenia czy potrzeba czy nie-mieszanka piorunujaca ;-) tez mi sie marza wakacje ale staram sie nie myslec o tym bo w tym roku to na bank nie ma szans. za to na przyszly jak najbardziej planujemy

mysza
trzeba wyparzyc chyba wszystko co nowe. tez mnie ciekawi co tez twojemu M sie udalo odciagnac :-) dobrze by bylo zeby mleko to mielibyscie problem z glowy-znaczy ty ;-)

ania pestka
dziekoweczka :-) u nas narazie slonko-tyle widze z okna...:-)

tweenie no nie wiem jak cie pociasyc-moze tym cie pociesze ze tak naprawde to zadna z nas nie wie na kiedy ma termin...popatrz na agatke natalie albo perle nasza...tutaj naprawde duzo zalezy od dzidziolkow i innych rzeczy...a czesto i 37 tydzien nie jest wyznacznikiem bezpieczenstwa. wiec prosze cie spokojnie-nie ma co sie denerwowac...

u mnie tez z sexikiem lipa ale to prawie cala ciaze z przyczyn zdrowotnych...:-( najpierw kosmowka, potem przodujace lozysko, potem szyjka a taraz to wszystko naraz..:szok: dzis sie wypytam o wszstko kiedy moge. i kiedy moge wstac wreszcie...

reklama
atabe u mnie ten sam powod:szok:
moze maja jakies swoje forum i spiskuja przeciw nam:laugh2:
co to sie to porobilo zeby chlopa do seksu namawiac...ach ta dzisiejsza mlodziez:-D

Do góry