reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2010

Jedyneczko w sumie karmilam ponad 2 lata, z tym ze ostatnie miesiace tylko wieczorem przed snem tak na przytulenie. I masz racje, trzeba zapakowac do buziola pol cyca wtedy jest ok. Male zatkane i ssie dobrze:-)

Vanilko ja ze swoim ojcem tez lepiej na odleglosc, ciagle mnie traktuje jak mala dziewczynke i udawadnia mi jaki jest madry i ile wie o zyciu, a czysem takie bzdety gada ze az zal, no i stad juz niedaleko do spiecia. Ostatnio sie ostro poklocilismy o ... Oceane z TzG. Powiedzialam, ze chyba cos z nia nie tak skoro dalej tanczy i intensywnie trenuje wiedzac, ze jest w ciazy. Przeciez to katorznicze treningi. Na co moj ojciec, ze sport to zdrowie a ciaza nie choroba - madrosci ludowe. Tak mnie wkurzyl, ze sie pozarlismy.

reklama
Jedyneczko w sumie karmilam ponad 2 lata, z tym ze ostatnie miesiace tylko wieczorem przed snem tak na przytulenie. I masz racje, trzeba zapakowac do buziola pol cyca wtedy jest ok. Male zatkane i ssie dobrze:-)

Vanilko ja ze swoim ojcem tez lepiej na odleglosc, ciagle mnie traktuje jak mala dziewczynke i udawadnia mi jaki jest madry i ile wie o zyciu, a czysem takie bzdety gada ze az zal, no i stad juz niedaleko do spiecia. Ostatnio sie ostro poklocilismy o ... Oceane z TzG. Powiedzialam, ze chyba cos z nia nie tak skoro dalej tanczy i intensywnie trenuje wiedzac, ze jest w ciazy. Przeciez to katorznicze treningi. Na co moj ojciec, ze sport to zdrowie a ciaza nie choroba - madrosci ludowe. Tak mnie wkurzyl, ze sie pozarlismy.

kurde jak bym czytala o moim ...on mysli ,ze ja dalej mam nascie lat i moze mna kierowac..!!
Ale niestety jest u mnie i na moich warunkach (choc przyznam ,ze robie wszystko zeby bylo mu tu dobrze )a on i tak narzeka na caly swiat ..ja mam swoje problemy,swoja rodzine juz czas chyba to wkoncu zaakceptowac ...

wypluskałam się... nie wiem, czy nie przesadziłam z temperaturą wody... najwyżej mnie brzuch będzie bolał...
Jedyneczka - no to wózio zamówiony. Mam nadzieję, że się będzie dobrze sprawował. Też chyba sobie zamówię tego scholla. Ale nie wiem po co :-D
Vanilka - z rodziną to dobrze na zdjęciu. Ale z drugiej strony, ja moją mamę też bardzo kocham, ale na dłuższą metę pewno też zacznie mnie drażnić ;-) Tak to już jest - co za dużo, to niezdrowo :-D
Mruczka - tak w środku tygodnia libacje pod blokiem :-D Esh... przynajmniej by się gdzieś schowali... Ja już nie te lata. Mnie też już takie akcje denerwują.
Patipaula - super, że wizyta udana, teraz zmykaj odpoczywać ;-)

A ja nadal czekam na eMka. Może zaraz skończy pracę. Jakaś dzisiaj jestem zdołowana. Niech już się ten dzień kończy...
Jutro muszę pozałatwiać sprawy w PZU - jak mi się będzie chciało ruszyć pupsko do centrum. Jak nie, to spędzimy kolejny dzień na kanapie :happy2: Można się przyzwyczaić, gorzej jak lada chwila trzeba będzie wskoczyć na intensywniejsze obroty :-D

Cześć dziewczyny

Poczytałam Was od rana i widze że wszystko oki. Nikt nie urodził jeszcze.

Louise biedulko leż w łóżeczku i odpoczywaj. Mam nadzieje że te dolegliwości Ci szybko przejdą.

atabe super że wyniki sie poprawiły !

Co do karmienia to ja oczywiście jestem za cycem, ale każdy robi jak uważa. Jak byłam w ciąży z Nadinką to nie brałam żadnej innej możliwości pod uwage tylko cyc, nawet żadnej butelki kupionej nie miałam, na szczęście problemów przy karmieniu też. Karmiłam 10 mies i teraz mi z tą butlą tak dobrze że....

Dzisiaj jestem sama z siebie dumna bo tyle co w domu zrobiłam to szok. Prawie wszystko wysprzątane, 4 prania dzisiaj puściłam a teraz jestem choler.... głodna i musze zaraz coik zjeśc i spać bo jestem wykończona.

a mnie kuzynka odwiedziła, bo w domu jatka, jak się tatuś dowiedział, że synio ma 3 z matmy:-D bo zdolny, ale leniwiec:-) obejrzała wózio, wyrko i zachwyciłą się- spróbowałaby nie:-D

Mruczka takie historie czasami miażdżą- jakby się mało człowiek bał:-)
Vanilka no jaka teściowa dobra,a my tak na nie nadajemy:-D
jedyneczka w miejsce tych szablonów zakichanych może naklejki?? tylko drogie są z tego co patrzyłam, a ja muszę mieć kilka-się zobaczy

Cześć dziewczyny

widze że dzisiaj pierwsza :-p
Jakoś się obudziłam o 5 i nie moge zasnąć.
Ciekawa jestem jak tam u Was nocki
kama, dzamena co tam u Was ? Jesteście w całości ? ;-)

Vanilka tego bólu krzyża nie zazdroszcze, ale pociesz się że jeszcze tylko jeden dzień. Matko nie przeraża Cie ta świadomość że wiesz.

Ja własnie czekam za fachowcami co mi dach mają ocieplać. Juz sie boje co to będzie po tych ich remonatach, a ja wczoraj tak ładnie posprzatałam :confused2:

reklama
Do góry