reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

Jeny ja tez marze o piwku :zawstydzona/y:
wczoraj do mojego m przyszedl kolega i popijali piwko a ja z jezorem do ziemi :-pTo jest moja zachcianka ciazowa ktorej nie moge spelnic buuu ...
Smieje sie do m ,ze jak urodze to wypije ze 2 na raz duszkiem :-D:-D:-D

reklama
Ja piję kawkę, herbatki owocowe (uwielbiam serię z Teekane) i czarną z cytryną, i soki też... Coli nie lubię, tylko w drinkach :-p A propos - tak mnie czasem korci wypić małe piwko :eek: - nie wiem, jak to naprawdę z tym jest... Wy planujecie absolutną abstynencję do końca ciąży? :eek:
male piwko, albo kieliszek wina (najlepiej czerwonego) mozna czasem wypic... ;-)

Wina piłam dużo, ale teraz jakoś mnie wogle nie ciągnie, za to na zimne piwko czasem bym się skusiła :cool2: Próbowałam karmi, ale to wogóle nie ten smak :eek:

sa jeszcze piwka bezalkoholowe np. Lech ma smak zblizony do normalnego...
"karmi" jest super na laktacje! pare razy sie ratowalam nim jak pokarmu bylo mniej! nawet herbatki na laktacje tak nie pomagaly... niewiem czy to nie chodzi o slod chmielowy...

Właśnie na początku ciąży, czekając w pizzerii na pizzę, wzięłam tego bezalkoholowego Lecha - paskudztwo, ja wyczuwam na kilometr, że smak podkręcany jakąś sztuczną goryczką :oo2: Bo piwo to ja też nie każde - Pilsner albo Żywiec ;-)

reklama
Ja nie piję alkoholu, chociaż na Gingersa mnie kusi straaasznie:szok:
Może się skuszę na Karmi:cool:
Moja koleżanka po cc miała mleko dopiero 3 dnia.

Mam pytanie- która z Was ma astmę? Ja biorę raz dziennie Pulmicort, chociaż nie mam duszności. Lekarz mnie nastraszył, że niedotlenienie może być dla dzidziusia bardzo niebezpieczne. W sumie to mam tylko problemy z "odksztuszeniem" wieczorami. Przeczytałam gdzieś, że sterydy w ciąży zwiększają ryzyko rozszczepu podniebienia i sama nie wiem, co robić...

Do góry