reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

ooo Kasik super,że już jestescie w domku-dużo sil dla was i czekamy na fotki!!
Laski ja już tez mam dosyc-słaba jestem, co zjem to mam zgagę i mi niedobrze.Pobolewa mnie kregosłup i kark :((No masakra jakaś.Humor tez do bani-wszystkiego sie teraz boję-tej cesarki,nawet tego że nie tyję.Nawet schudłam ostatnio 0,5 kg i mam 10 kg na plusie.
Leżę teraz z lapkiem w łóżku i łapię jakieś złe humory ,no ale co zrobić-ta końcówka jest ciężka!!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
asim tyle czasu sie meczyłysmy to teraz jeszcze te pare dni musimy jakos wydołac,ja to współczuje naszej luisce czy tweenie i innym co maja pózniej term ,bo ja bym chyba nie zniosła jeszcze miesiaca upałów ,a cieszmy sie dziewczyny ze maj był zimny i te upały były dopiero pare dni ja w poprzedniej to pamietam ze miałam wszystko poodparzane
louise z tymi lewatywami to masz racje bo nie wolno juz ,gwarantuje wam ze teraz gdyby któras w 37-38 wypiła oleju rycynowego ma w ciagu 2 dni poród ale lepiej chyba juz poczekac niz prowokowac
tweenie no jestem w szoku ,co za chamówa normalnie

ooo Kasik super,że już jestescie w domku-dużo sil dla was i czekamy na fotki!!
Laski ja już tez mam dosyc-słaba jestem, co zjem to mam zgagę i mi niedobrze.Pobolewa mnie kregosłup i kark :((No masakra jakaś.Humor tez do bani-wszystkiego sie teraz boję-tej cesarki,nawet tego że nie tyję.Nawet schudłam ostatnio 0,5 kg i mam 10 kg na plusie.
Leżę teraz z lapkiem w łóżku i łapię jakieś złe humory ,no ale co zrobić-ta końcówka jest ciężka!!
Mam dokładnie to samo łapie humory nic mi nie pasuje nawet M dostał zjebe za to że zadzwonił o 11 zapytac sie jak sie czuje jest mi ciezko boli mnie brzuch nogi rwa jak na zmiane pogody , do tego te plecy aa tu jeszcze tyle przedemna pochlastać sie idzie.

ja dziś pospałam fajnie do 11,ale w nocy znów miałam biegunkę, nie wiem co tak często ją mam:confused: wczoraj na imprezce pojadłam sobie samych dobroci, dostałam oczywiście pare smakołyków na wynos,więc obiad dziś z głowy:-)
powoli się będę szykować i jedziemy z M jeszcze do sklepu po ostatnie rzeczy-wanienke,przewijak, jakiś kocyk jeszcze dokupię itp

mysza ta kiecka jest do kolan to żadnego callulitu na udach na szczęście nie widać:tak:

aisim kupiłaś sobie sukienkę? ja też szczelałam wczoraj fochem za granie do nocy,nie cierpię iść sama do łóżka, rozumię że ja wcześniej chodze a M jeszcze o tej godzinie nie jest śpiacy i moze trochę pograć,ale jak to już trwa powyżej dwóch dni to mnie wnerwia!!!! jak mu się nie chce spać o tej 22,23 co ja ide to nich chociaż się okąpie i przyjdzie do łóżka i popatrzy na tv,lepiej mi się zasypia u jego boku niż samej,a nie tylko ta fifa i fifa:wściekła/y: a co do imprezki to udana:-)

madzik daj znać jak wyniki,napewno oki będą:tak:

mruczka biały arbuz? nie widziałam jeszcze nigdzie takiego,gdzie go można dostać?

ewelad oj jak Ci miło musiało być na tym hamaczku:-)

misslena my byliśmy niedawno na thilerze i były ze 2-3 akcje co się przestraszyłam i miałam potem wyrzuty że małego straszę, jeszcze raz bym chciała iść do kina,ale jak już to tylko na komedie

jedyneczka ja też mam kabine i brodzik i myślę że fajnie będzie małemu się kąpać w brodziku,no może nie tak fajnie jak w wannie ale też nie źle, naleje się wiecej wody i też będzie mógł się popluskać, a Ty masz wyskoki ten brodzik czy niski?

atabe ja też ostatanio mówie,że jak już chłodniej i wszystko gotowe to moge rodzić już w taką pogodę:-) a potem sobie myślę.... nie jeszcze nie, boję się przecież:szok: daj znać jak wyniki z jutrzejszych badań

kama już to widze jak nam te petardy odpalają,haha, nie zły sen, uśmiałąm się:-D

tiffi mi też się lała wczoraj krew z nosa na imprezie,tak z 20 min, raz czy dwa już mi się też zdarzyło tak wcześniej,ale potem był spokój

gregorka też ubolewam bo moja przyjaciółka ma wesele 3 lipca i mnie nie będzie:-( ale potem za to pod koniec sierpnia idzimy na wesele do kolegi M to wtedy chociaż się wybawie

kasik fajnie że juz jesteście z Bartusiem w domciu :-) zdrówka dla małego i wszystkiego naj naj dla Was

tweenie n aksero 2 tyg?!?!? :szok: śmiechu warte, gidze oni to ksero robią?w afryce?:no:

louise zgage to ja mam praktycznie non stop,obojętnie czy śpie na lewym boku czy prawym, na szczęście jem migdały które na jakiś czas pomagają

Cześć dziewczyny

Własnie wróciłam i wpadam sie tylko przywitać, musze się wpyakować i ogarnąć troche w domu bo chyba jak mnie nie były to tu sie jakies imprezy robiły. Później Was troche poczytam.

A tak apropos macie jakies sposoby na sprawdzenie czy coś co z nas wycieka to nie sa wody pł. Normalnie zaczynam sie stresować bo moja wkładka jest non stop mokra.

Cześć lipcóweczki :)
Melduję się i ja po weekendzie :) Szacun dla tych, co odpowiadają wszystkim po kolei - ja się gubię przy trzeciej osobie, wy to na kartce spisujecie czy jak???
Pogoda się poprawiła :D Mogłoby nie padać, ale taka temperatura zdecydowanie bardziej mi odpowiada niż 32 w cieniu :)
Co do puchnięcia stóp i dłoni - powiedziałam o tym swojemu gine w sobotę i wiecie, co odpowiedział? Że na tym etapie ciąży to jedyne, co on może z tym zrobić, to współczuć :D:D:D

Tiffi pytałas czy resztę kosmetyków mam z Nivea-tak tak,ale wiekszosć to ta seria biała sensitive-zobaczymy czy się sprawdzi...
Anetka to fajnie,ze sobie podjadłaś :)Udanych zakupów!!
Dziewczyny wymaz wyszedł super-nic nie wyhodowano-trochę mi to humor poprawiło-no bo po co brac antybiotyk, zawsze lepiej jak jest ok......a wam lekarze zlecają ten wymaz-mój mówił,że to obowiązkowe badanie przed porodem,ale sama już nie wiem...

reklama
Do góry