reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

madzik nooo chyba tylko my taki kibicki :happy2:

tiffi przez te burze w pl tez nie mialam obrazu :wściekła/y:i koncowki meczu nie widzialam bo obraz zanikl :wściekła/y:

jem sobie kanapki i do nich ogoreczki malosolne wlasnej roboty :tak:wyczailam w polskim sklepie ogoreczki wiec zrobilam zeby jeszcze sie najesc puki moge ;-)choc tez nie sa wskazane bo mega soli maja no ale ....;-)

reklama
hello:-)

u nas dzisiaj też zimno się zrobiło-16 stopni:confused: a po południu jedziemy na rodzinnego grilla.. co prawda słońce przebija przez chmury, mam nadzieję, że słońce będzie, ale upału niet;-)

ciekawe, jak tam kama:confused:

miłego dzionka:-)

Dzień dobry. U na pogoda do niczego zimno i co chwile pada. Ja dzisiaj jakąś depresje mam. W nocy budziłam sie bo brzuch bolał nie wiem czy do szpitala nie pojedziemy.

czesc dziewczynki-łoj ja mnie dzis brzuch pobolewa,ale za to w koncu sie wyspałam i nawet troche mniejsza opuchlizne mam ,zaraz trzeba sie brac za robote bo zostało tylko pare dni i ..... ide nadrobic co tam dzis naskrobałyscie

tiffi gin zlecił antybiotyk, który już biorę i we wtorek powtarzam badania by zobaczyć czy jest jakaś poprawa.........pozostaje czekanie i nadzieja, że to nie zatrucie ciążowe, bo jeszcze mi tego trzeba, a to, że wyniki krwi takie a nie inne oznaczają dla mnie że muszę jak najszybciej usunąć woreczek żółciowy, bo sieje mi na wszystko, w tym na mała niestety i też się własnie boję, jaki to ma na nią wpływ...........ehhhhhhhhhhhhhhhhhh normalnie wyć się chce

hejka!:-)

dziś naprawde super powietrze,jest czym oddychać w końcu
wczoraj jeszcze do 20 sprzątaliśmy ale juz wszystko na cacy zrobione,każdy kacik wysprzątany, to cud że nie urodziłam przy tej robocie, od dziś słodka laba i czekanie na dzidziusia
M wczoraj wieczorem pojechał do kolegi na piwko a ja cola, chipsy i patrzałam na meczyk

madzik vanilka ja też patrze na meczyki, :tak: nawet sobie pisze wyniki w takiej ksiażeczce co była dołączona do jakiejś gazety i tam wszystko opisane,kto gra,kiedy, i wyniki mozna wpisywac

atabe a juz się chyba uspokoiły te wyniki no nie? a teraz zaś, no nic,musisz brać antybiotyk i dbać o woreczek, zdrówka!

kama gdzie Ty?

jade do sklepów na poszukiwanie sukienki takiej jak Madzia sobie kupiła w H&M, albo kupie tą albo poogladam jeszcze,dostałam na maila wiadomość ze w reserved są promocje sukienek za 39zł,to się zobaczy

miłej niedzieli

Tiffi - mnie to by się nawet takiego schabika nie chciało robić :-D W ogóle nie mam zdolności kulinarnych do mięsa. Zawsze coś spartolę, albo za słabo przyprawię. Ale pomysł nie głupi, zwłaszcza, że znowu nie mam pomysłu na obiad.
Przejdę się do stonki i może zakupię jakieś mięsiwo. Ostatnio lasagne za mną chodzi.
Anetka - udanych zakupów życzę. Mam nadzieję, że znajdziesz jakąś ładną sukieneczkę. Ja bym też chciała, ale bez getrów pod nią, to chyba bym nie wyszła. Mam większy cellulit z przodu nad kolanami, niż z tyłu. Wyglądam fatalnie ;-)
Dzamenko - no-spę weź i poczytaj trochę. Ale się nie przemęczaj. Niedziela jest trzeba odpoczywać :-D
Ja oczywiście łamię zasady. Jakby mój dziadek mnie zobaczył to mam wpierdziel - zawsze mówi, że niedzielna robota w g**** się obraca :-D A ja już zrobiłam pranko, umyłam lodówkę, wysprzątałam kuchnię. M zrobił łazienkę i poodkurzał. Zostały jeszcze podłogi do umycia. Chyba na mnie czekają...
Vanilka - ja tam z pogody jestem zadowolona. I tak mi gorąco, ale przynajmniej nie ma skwaru. Na dworze jest ok. 20 stopni, jak nie więcej, ale przynajmniej słońca nie ma cały czas.

M trochę posprzątał z rana i jakiś humorzasty się zrobił. Zaraz mu te chimery z dupy wytrzepię... Choć raz kibel wyszorował, zawsze ja musiałam. I już mu nie pasuje. Teraz idzie do sklepu... I znowu marudzi...

Ostatnia edycja:
Tiffi - mnie to by się nawet takiego schabika nie chciało robić :-D W ogóle nie mam zdolności kulinarnych do mięsa. Zawsze coś spartolę, albo za słabo przyprawię. Ale pomysł nie głupi, zwłaszcza, że znowu nie mam pomysłu na obiad.
Przejdę się do stonki i może zakupię jakieś mięsiwo. Ostatnio lasagne za mną chodzi.
Anetka - udanych zakupów życzę. Mam nadzieję, że znajdziesz jakąś ładną sukieneczkę. Ja bym też chciała, ale bez getrów pod nią, to chyba bym nie wyszła. Mam większy cellulit z przodu nad kolanami, niż z tyłu. Wyglądam fatalnie ;-)
Dzamenko - no-spę weź i poczytaj trochę. Ale się nie przemęczaj. Niedziela jest trzeba odpoczywać :-D
Ja oczywiście łamię zasady. Jakby mój dziadek mnie zobaczył to mam wpierdziel - zawsze mówi, że niedzielna robota w g**** się obraca :-D A ja już zrobiłam pranko, umyłam lodówkę, wysprzątałam kuchnię. M zrobił łazienkę i poodkurzał. Zostały jeszcze podłogi do umycia. Chyba na mnie czekają...
Vanilka - ja tam z pogody jestem zadowolona. I tak mi gorąco, ale przynajmniej nie ma skwaru. Na dworze jest ok. 20 stopni, jak nie więcej, ale przynajmniej słońca nie ma cały czas.

M trochę posprzątał z rana i jakiś humorzasty się zrobił. Zaraz mu te chimery z dupy wytrzepię... Choć raz kibel wyszorował, zawsze ja musiałam. I już mu nie pasuje. Teraz idzie do sklepu... I znowu marudzi...

Gratulacje mysza, bo Twój to przynajmniej wstał! J amojego budze od godziny i tylko słysze jeszcze 10 min, jeszcze 15 min!! Kurna kto mu karze grac lub sie w TV gapić do 2 w nocy!! A potem mi dzień deorganizuje!!
Chyba focha zaraz strzelę, albo powiem że mi wody odeszły to zaraz go na nogi postawi!!

Anetka - udanych zakupów, ja też się po jakąc kieckę przewiewną dziś wybieram i koniecznie muszę zjeść gofra z fruzeliną wiśniową, bo za mną chodzi już od paru dni!!

Dzamena - Ty dziś nakaz na kanape i palec wskazujący w ruch!! Bo jak nie to mam przeczucie że moje obstwaianie że kolejna będziesz w kolejc się sprawdzi!! Ale chyba po Kamie, bo to dość dziwne że sie jeszcze nie pokazała o tej porze!!

Vanillka - a u Ciebie kolejny dzionek taki jak wczoraj z grillem i dobrociami z niego!!
Kobitko jeszcze 4 dni, ale Ci fajnie!!

Atabe - będzie dobrze po antybiotykach napewno się poprawi!!

U mnie pogoda w dechę, nie za zimno nie za gorąco, mogło by już tak zostać do końca lipca))

reklama
ja to wam zazdroszczę dziś nawet tych śpiących czy naburmuszonych eMków w domu...mój jak zwykle w pracy do wieczora....................

Do góry