reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

Hej dziewczyny!;-)

Nie było mnie jakiś czas i nie dam rady wszystkiego nadrobić.Mam nadzieję,ze u Was wszystko w porządku i,ze jakoś dajecie radę na tej końcówce :tak:

Koniecznie muszę się szybciutko pochwalić,że byliśmy dzisiaj w szpitalu,w którym będę rodzić i gdzie Ola będzie miała operację i mam już wyznaczoną datę cesarki!:-) Otóż Oleńka przyjdzie na świat 24.06 :-):-):-) Czyli za równe dwa tygodnie.Jeden dzień po dniu ojca :-p Mam nadzieję,że nic wcześniej się nie zacznie bo to będzie 29 tydz.Oby Olce się nigdzie nie śpieszyło:tak:
Kurcze...to nie do pomyślenia,że ten czas tak szybko zleciał.To wprost niemożliwe!!:sorry:

Kilka dni temu opchnęłam się ogromną ilością truskawek co się na mnie potem zemściło bo kilka dni miała biegunkę,ciągle się źle czułam i nic nie mogłam jeść:dry: Od wczoraj jest już ok ale jestem tak wygłodniała,że ciągle bym coś jadła!

Perła widzę,że z Laurą wspaniale.Super,że ładnie rośnie i sama utrzymuje temperaturę:tak: Jeszcze tylko moment i będziecie razem w domciu:-)

A co do pępka to u mnie nic nie widać.Jak usiądę i odsłonie brzuch to czasem odstaje ale spod ciuchów nic a nic nie widać:tak:

reklama
jedyneczka jest tak jak pisze kacperek co do tacierzyńskiego, rozumiem, żer twój M jest zatrudniowny na etacie bo jak ma działalność to raczej nici.
No właśnie jeszcze muszę kupić waciki
tweenie tacierzyński nie jest zamiast macierzyńskiego
aneta no właśnie więc teraz możesz spokojnie oczekiwać :-)
louise co do maruśki to może perla coś podpowie, moja znajoma ręką masowała najpierw tyle wiem, ale widzę że kropa pospieszyła z pomocą fachową

Po kluchach z truskawkami cukier wysoki buuu, jakoś w głowie mi się kręci, odpocznę trochę

Witam sie popoludniowo!!!!:-)
Co za pogoda:dry:..Atabe niezły pomysl z tym sniegiem...ja to bym nawet taki letni deszczyk chciala:blink:...
Madzik ja jutro jadę autko do pełna tankować wiec wpadne po Ciebie.,.hehehe..ale lepiej bedzie jak z moim tesciem pojedziesz to sie wiecej nawachasz bo on tira tankuje...hihi..
Perła super,ze Laura jest taka silna..jeszcze troszeczke i bedziecie razem w domciu;-)....
Obstawiacie kto bedzie nastepny..oby nie ja..Sara musi poczekac,az bede po komisji w Zusie:confused:..konczy mi sie renta socjalna,a jak zobacza moj brzuch to moze sie zlituja i przedluza..wiadomo ze nie znajde teraz pracy..moj gin wystawil mi zaswiadczenie ze ciaza wysokiego ryzyka i ze grozi przedwczesnym porodem,ze mam krazek zalozony..no a jutro jade do mojego psychologa po wpisy z wizyt u niej no i od psychiatry musze tez wziasc te wpisy..tylko ze ja chodzilam do niego krotko,bo musialam przerwac leczxenie z powodu ciazy..a przed nim przez rok mialam przerwe bo trudno znalesc lekarza psychiatre z NFZ,a za wizyte prywatnie nie bede bulila 100 zl i to co miesiac...:confused::eek:..aha chyba zapomialam Wam powiedziec czemu chodze do takich specjalistow...chorowalam na anoreksje:-(...zachorowalam jak mialam 14 lat(mialam kilka nawrotow)..od ostatniego nawrotu pilnuje sie zeby znow nie popasc w ta wstretna chorobe..a wiadomo sa wzloty i upadki..teraz jak jestem w ciazy to pilnuje sie jeszcze bardziej...Ciekawe czy mi przedluza ta rente,az sie boje....brrr...
Buziaki:*:*

louise niech masuje jak najczesciej cycuszki ....po cc wlasnie czesto jest ,ze pokarm dopiero pojawia sie ok .3doby wiec chyba trafila na jakies niedoswiadczone polozne ktore chyba wiedza o tym !!

agatkanatalia niestety nie mam w domu pani ktora mi sprzata i przy tymczysci lazienke...a domestosa nie pije ..

anetka no to pakuj ta torbe wkoncu juz do konca :tak:

No nic i to koniec mojego pobytu dzisiaj w domu.
Musze sie pakować bo za chwilke po mnie tata przyjedzie i jedziemy nad jeziorko i pewnie dopiero w poniedzialek wróce.

Udanego weekendu wszystkim życze. I proszę się tu pod moją obecność nie rozpakowywać :-p

Vanilka plany mam takie ,że będe się chlodzić w wannie i pod prysznicem-żadnych grilli, ja musze do wizyty wytrzymać,żeby się na tą cesarkę umówić.Zresztą ja już nie wychodzę do ludzi bo straszę wielkim brzuchem i się toczę :-D:-D:-D

reklama
A ja obstawiam ze dzamena będzie następna ale dopiero po Vanillki cesarce czyli w przyszły piątek!!

Fajnie że się Emih odezwała, bo ostatnio o niej myślałam!! A co z miluszką?? Tak się udzielała codziennie a potem nagle cisza nastała? Ja chyba mam jej numer sprawdze, jak będe miała to do niej napisze!!

Jedyneczka - może ojciecdziecka pójśc na tacierzyński wtedy gdzy matka jest na macierzyńskim. Może ten tydzzień wykorzystać do ukończenia przez maluszka roczku! Ale oboje rodzice mogą przebywać na urlopie wspólnie!!
Co do urzadzenia na komary to ja się też na nie zdecyduję ;-))
Perla - gratki ze Laura taka silna, mozesz być dumną mamą ))

Do góry