reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

aisim mój pępek cały czas w środku, więc już chyba nie wylezie:-p
jedyneczka dobrze zrobiłaś, ze zakazałaś M pracy pierwszy tydzień po porodzie- niech lepiej tobie pomaga:-p

mnie też brzuch ciągle boli jak na okres- ale ja nie chcę rodzic w taki upał, dlatego trzymam nogi przy sobie i czekam na ochłodzenie!

też pożarłam truskawki, cieszę się, że choć to mogę jeść przy mojej diecie...

reklama
vanilka to takie jakies dziwne jest co nie? taka swiadomosc ze juz za 7 dni ,fajnie masz
dziewczyny co do pepka to ja powiem tak -niewiem bo nie mam:-)

ostatnio sobie myslalam,ze niedawno co bylam na pierwszym usg i plamke mala bylo widac ,a tutaj teraz kopie mnie po zebrach maly czlowieczek :)niedawno co przezywalysmy jak kazda plec poznawala i wogle ...a teraz rodzimy :)

Vanilka wybacz pomylke to nie bylas ty tylko tweenie:) ale widzisz przyzwyczajone ze duzo sie udzielasz wiec jak kogos z rana nie ma to juz mysli przychodza czy nie rodzi ??:-)ale tydzien to juz nie duzo ale ci zazdroszcze :-)i pomyslec ze w piatek bedziesz juz tulic albo i nawet w czwartek:)

mój pępek się zamknął w sobie :-D nawet doczyścić trudno. Na samą pielęgnację tracę pół godziny. M się śmieje. Ale pępek to najładniejsza moja część ciała, więc ją rozpieszczam :-D
Wrrr potówki mi się na brzuchu robią...
Atabe - mnie to chyba tylko wieczorami boli brzusio. Ale wydaje mi się, że to raczej żołądek. Ciężko mi zlokalizować, gdzie co mam. Na szkole rodzenia miałam problem z przeponą. Nigdy jej nie używałam, więc myślałam, że jej w ogóle nie mam. M się pytał wczoraj, gdzie mam żebra :-D

Vanilka wybacz pomylke to nie bylas ty tylko tweenie:) ale widzisz przyzwyczajone ze duzo sie udzielasz wiec jak kogos z rana nie ma to juz mysli przychodza czy nie rodzi ??:-)ale tydzien to juz nie duzo ale ci zazdroszcze :-)i pomyslec ze w piatek bedziesz juz tulic albo i nawet w czwartek:)

no ja mialam to samo z louise zawsze rano aktywna ,a tu cisza nagle ...
a tulic bede malego w czwartek :):)

madzik no widzialam co pisze pod suwaczkiem,nie wiem dlaczego ale jakos mne to usokaja,teraz spokojnie bede czekac az wybije godzina zero:tak:
vanilka juz myslalam ze rodzisz:-pmam tutaj niedaleko taki maly targ i codziennie maja tam świeże warzywa i owoce,czy polskie nie wiem ale smakuja dobrze z braku laku czasem cos w markecie kupie po pod nosem go mam ale niechetnie a zjadlabym takich truskawek z mamy ogrodka:-ptak tak szczesciaro jeszcze tydzien ci zostal,moze i mnie tez:sorry2:przelecalo nam te 9 m-cy jak nic...
kacperek i fasolka uwierz mi ze tym czy ja akurat rodze to ona najmniej sie przejmuje.
dzamena nie odbieram jej telefonu bo nie mam zamiaru sie denerwowac,znowu powiem slowo za duzo i bedzie biedna wszystkim na okolo sie skarzyc jaka to niedobra synowa ma,poki co nie ma mnie w domu albo nie slysze telefonu;-)
atabe czekasz do zimy?:-D

kama oł noł nigdy w życiu!!!!!!!!!!:no:

matko laski jak wy dajecie radę z tymi brzuchami w upał gdzieś iść??? ja ledwo po mieszkaniu się poruszam.....nie wychyle nosa za drzwi bo umrę z gorąca.......

reklama
ja was tez podziwiam-ja ledwo do kibelka chodzę w ten upał..............Nawet moj piesek ledwo dyszy i tylko wzdycha z gorąca :))
No własnie kogo obstawiamy???

Do góry