reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

wróciłam z truskawkami i dwoma MilkyWay :-D
Jedyneczka - ja to o basenie mogę zapomnieć :-D Siedzę z mokrą pieluchą tetrową na karku. Ledwo doszłam. Już nigdzie sama nie wychodzę, bo jeszcze gdzieś kojtnę po drodze i nikt mnie nie znajdzie.
Agatka-natalia - na Karowej. Co prawda bliżej mam Kasprzaka, ale tam drogie zzo. Jak mam brać asekuracyjnie kasę, to stać mnie tylko na Karową i Bródnowski :-D
Strasznie mnie boli jak mała się rusza. Ugniata mnie gdzieś przy lewym jajniku. Normalnie odczuwam to jak jakieś skurcze. Jeszcze się nie urodziła a ja już po niej krzyczę i klapsy w dupsko daję :-D Ale pomaga, bo się uspokaja :-)

reklama
Hej .
Jestem ,jestem :happy2:
obudzilam sie ok .3ciej z bolami okresowymi no i tak do 6-ej nie spalam ..
potem usnelam i wstalam po 9tej ,wykompalam sie i sniadanie jem :happy2:

niunia u mnie tez chlodniej ale mi to akurat pasuje :tak:wstalam nawet bez opuchlizny :happy2:

kama Wy macie takie dobre jak polskie arbuzy i truskawy ??czy w markecie kupujesz??
ja wyczailam u jednego ciapatego takie mega wielki arbuzy smak jak z polski i truskawy tez ma wiec u niego mnie M zaopatruje :happy2:
A tych z marketow to nie jadam bo to sam cukier bleee

Kama moze odbierz bo zaraz pomysli ze rodzisz i do twoje m zadzwoni i go nastaszy heheh:)
Jedyneczka Emi to twoja corcia tak??a jula???bo zglupialam zawsze o emi slyszalam albo o jakis dziewczynach wiec juz nie wiem ile was tam jest 3 czy 4??? no plus oczywiscie malenstwo w brzuszku:)
No to fajnie ze meble skrecone teraz czas poprac poki sloneczko to szybko przewieje i bedzie git. no i na zakupy go zabierz i dobrze zrobilas ze takie warunki postawilas praca nie zajac nie ucieknie a rodzina najwazniejsza moj to nie wiem czy odrazu pojdzie na ten urlop ale tacierzynski bo innego nie ma niestety. czy dopiero po tygodniu zobaczymy bo zapewne pierwszy tydzien mamcia moja bedzie mi pomagac wiec wole by drugi on byl i bedziemy sami zobaczymy czas pokaze:)

A co do Vanilki to chyba pisala dzisiaj o 5 rano ze juz nie spi. wiec zapewne teraz odsypia a tatko zajmuje sie malym:)

yyyy,co prawda nie spalam o tej godzinie ale na neta nie wchodzilam wiec to nie ja :)

swoja droga jak milo ,ze sie o mnie martwicie :):)

kama vanilka ma chyba jutro ostatnia wizyte u połoznej ,moze poszła tatusowi oklice pokazac:-)
dobra jestes z tym ukrywaniem do mnie wydzwania od dwóch dni eks tesciowa i tez udaje ze nie wiem co to mi dzwoni ale jeszcze jeden tel i w koncu odbiore ale współczuje jej ile sie nasłucha
jedyneczka cos ty tej mamie dała ze ona jeszcze spi kobito!!!!!!!!!!!!!!!!

Mysza fajnie Ci z tym spaniem-przynajmniej dzień Ci się nie dłuży :))
Vanilka no jesteś wkońcu-Bo teraz to już jak którejś nie ma to myślimy ,że na porodówce...:-)

Mysza fajnie Ci z tym spaniem-przynajmniej dzień Ci się nie dłuży :))
Vanilka no jesteś wkońcu-Bo teraz to już jak którejś nie ma to myślimy ,że na porodówce...:-)

sama wchodzac tutaj lukam odrazu czy ktoras nie urodzila :):)
A MI TYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYDZIEN ZOSTAL:):)
WOW za tydzien bede juz tulic mojego malucha :Djakos to do mnie nie dociera !

wiecie co ? Tak dobrze do 12 się śpi, jak żar z nieba nie leci. Jak mam saunę w sypialni to spierdzielam stamtąd już o 9.

Dzisiaj na obiad mam gołąbki z biedronki, bo nie mam ochoty gotować. Wczoraj się nasłużyłam. M dostawał wszystko pod nos, ale biedaczek ciężko zasuwał w robocie, więc już niech mu będzie...
Muszę w ogóle się wybrać do super pharmy po tabletki dla eMka. Prycha, kicha i mnie tym drażni... Jak ja się za jego alergię nie zabiorę, to on z pewnością tego nie zrobi...

reklama
vanilka to takie jakies dziwne jest co nie? taka swiadomosc ze juz za 7 dni ,fajnie masz
dziewczyny co do pepka to ja powiem tak -niewiem bo nie mam:-)

Do góry