reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

reklama
Wiem ,ze ten zapach nie jest najzdrowszy ale mam takie parcie na niego od jakiegos czasu ,ze az mi sie chce lazienke sprzatac :-D

niunia no dostalam te 190f i tez czek mi dali .Nie wiem czy na poczcie mozna ...ja bylam w banku swoim , czekalam 5 dni i mialam kase na koncie .
pamietaj zeby zlozyc o 500 f jeszcze !!:happy2:no i potem o benefity zapewne bedziesz sie starac :happy2:

mysza jak masz domestos -wpadam hahaha:)

uffff, trochę się zdrzemnęłam, bo ostatnio po nocach spać nie mogę.. zjadłam łazanki na obiad (ale fajnie jest u mamy-nie muszę kombinowac, co tu na obiad:-D)..

co do brzucha, to ja mam tak nisko, że prawie w kolanach go nosze:-D i oddycha mi się zupełnie normalnie:tak:i Małego czuję baaardzo nisko, jakby w szyjce sobie siedział ;)

kamuś dziękuję za porodową nominację:-D
a gdzie anetka tak w ogóle?

Ostatnia edycja:
Ja muszę pierw wyszorować kibel a potem mogę go postraszyć domestosem. Ale nie chce mi się.
Ja to się zastanawiam, czy nie wsiąść w samolot i nie rodzić u Was, bo ten socjal kusi...
Tu będę w nieskończoność na głupie 1000 zł czekać. I się dziwią, że ludzie decydują się tylko na jedno dziecko, jak muszą kredyt kredytem pociskać...

Vanilka mam domestos - jakiś żółty. Nie wiem jaki preferujesz :-D

Wiem ,ze ten zapach nie jest najzdrowszy ale mam takie parcie na niego od jakiegos czasu ,ze az mi sie chce lazienke sprzatac :-D

niunia no dostalam te 190f i tez czek mi dali .Nie wiem czy na poczcie mozna ...ja bylam w banku swoim , czekalam 5 dni i mialam kase na koncie .
pamietaj zeby zlozyc o 500 f jeszcze !!:happy2:no i potem o benefity zapewne bedziesz sie starac :happy2:

mysza jak masz domestos -wpadam hahaha:)
to o te 500 juz musze skladac ??

mysza obojetnie jaki kolor byle by chlorem walilo :):)
chyba na basen musze isc hahahah
Nooo ten socjal tutaj napewno jest inny jak w PL ...dlatego tyle dzieciarow maja angole !!!
Jednak ja tam wole zeby M wiecej zarabial i nie liczyc na ich kase ...bo to potem sie odbija przy rozliczaniu emerytalnym czy rentowym jak czlowiek siedzial pol zycia na socjalu i potem chu..ma
tylko dobre tu jest ,ze nawet przy wysokich zarobkach czlowiek jeszcze sie lapie na jakis socjal ...

niunia Mozesz juz skladac ,a mozesz po porodzie .Twoj wybor .Ja musze powypelniac tam teraz bo to stos papierow ,a potem to wiadomo ze czasu brak na ten stos papierow bedzie ..ale wysle jak sie urodzi .

Ostatnia edycja:
cze dziewczynki!
dobrze ze u Nas nie ma takiego upalu jak w PL...
ja mysle ze nastepna bedzie Ewcik (po cichu)
ciekawe jak tam Tweenie...
Louise
super ze juz w domku :tak: i pamietaj zeby tylko palca wskazujacego uzywac :-D
Vanilka ale super juz tylko tydzien ;-)
a moja Laura wazy juz 1805g (45g wiecej niz waga urodzeniowa) i wczoraj ja przeniesli z podgrzewanego lozeczka do normalnego bo juz sama ladnie utrzymuje temperaturke :happy2: ale sie ciesze!!! nastepny etap to wyjscie do domku :tak: ale to pewnie jeszcze z 2 tygodnie...
milego dnia laseczki :-)

Zgadzam sie z Vanilka lepiej wiecej zarabiac niz brac social . Ale jak coś sie nalezy to czemu nie skorzystac pozatym w UK nie jest tak kolorowo jak inni mówia no chyba ze umie sie kłamać i krecic aa ja to za uczciwa jestem wiec nie mam nic hiih

reklama
Do góry